Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(zuzanele @ 2011 02 02, 21:33)
Simpatiškas pingvinukas bigsmile.gif  Aš siuvinėčiau ir pilvuką, ir aplink akis. Manau pagyvintų balta spalva rolleyes.gif

drinks_cheers.gif dar ir BSą padaryt reiktų mirksiukas.gif
Atsakyti
ka manot ? g.gif cia spalvos atitiks pagal viosas raides, cia taip prigrama mete kai pasirinkdavau pagal dmc numeriukus..
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 02 02, 20:36)
eik sau kaip gerai  atrodo bigsmile.gif,o as taip bijojau kad neiseis  doh.gif    daryta su PCStitch 9 programa   ax.gif
pridedama baltos ,geriau atrodys  thumbup.gif

Vieną spalvą pakeičiau, ir tikrai viskas gerai smile.gif

QUOTE(Katu @ 2011 02 02, 21:04)
Labai gera ideja, turetu nudziugint "kompiuterasta"  thumbup.gif (as su tokiu gyvenu, zinau, ka sakau biggrin.gif )

As siuvineciau pilvuka irgi, neisbaigtai man taip atrodo, bet jei nera laiko, nevark, nepastebes tikrai  tongue.gif

Joooo, jaučiu siuvinėsiu smile.gif Ačiū už padrąsinimą smile.gif

QUOTE(zuzanele @ 2011 02 02, 22:33)
Simpatiškas pingvinukas bigsmile.gif  Aš siuvinėčiau ir pilvuką, ir aplink akis. Manau pagyvintų balta spalva rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(paukščiukas @ 2011 02 02, 22:51)
drinks_cheers.gif  dar ir BSą padaryt reiktų  mirksiukas.gif

Apie jį irgi galvojau.

Viskas, pasirįžau, siuvinėsiu pilvą baltai ir bandysiu BS'ą sukurpti smile.gif

Ačiū už patarimus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Galvojau pasirodyti gatava, bet nezinau kada remint prisiruosiu, tai rodaus dabar ax.gif
Mirabilia Feather Fairy wub.gif kol didziausias mano siuvinetas darbas biggrin.gif

user posted image

Ir maza smulkmenele - padekliukas po puodeliu. Tik truputi gaila pagal paskirti naudot, kad neapsibraizytu, tai mastau gal transformuosiu i magnetuka ant saldytuvo, bet dar neapsisprendziu ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 02 03, 00:35)
Galvojau pasirodyti gatava, bet nezinau kada remint prisiruosiu, tai rodaus dabar ax.gif
Mirabilia Feather Fairy wub.gif kol didziausias mano siuvinetas darbas biggrin.gif

Oi, kaip man šitai patinka! rolleyes.gif Bet taip pat - oi kaip suprantu, kiek sudėjai į tai darbelio... doh.gif Kaip tik irgi siuvinėju vieną Mirabilia fėjų (Adia Garden Fairy). Jau stogas ima važiuoti... doh.gif Pas tave karoliukų gan mažai, o man jau dabar plaukai šiaušiasi, kai pagalvoju, kaip maniškei karolius reiks pritvirtinti (ten jų maždaug 7 pakučiai turėtų sueiti lotuliukas.gif ).
Žodžiu - didžiuliai sveikinimai su pabaigtuvėm!
Man tuo tarpu dar toli, nes kol kas turiu tik suknelę (nors ir tai jau daug), liko dar sparnai ir gėlių girliandos. Žodžiu, metų projektas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 02 02, 23:35)

bigsmile.gif wub.gif wub.gif koks grožis wub.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 02 02, 23:48)
...  Žodžiu, metų projektas  cool.gif

kam tai baisiai, o gal patiks tuos karoliukus siūt... man tai patiko, kai teko pažaist, aišku, tik dvi dėžutes susiuvau, o ne septynias biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif karoliukus siut man irgi nelabai patiko. siuvau su tuo vadinamu nematomu siulu. kad jo galutiniam rezultate nesimato, tai gerai, bet ir siunant nesimato ir vis issiverdavo is adatos doh.gif biggrin.gif bet uztai daug grozio daduoda tie karoliukai wub.gif
Atsakyti
Galvojau pasirodyti gatava (...)
Ir maza smulkmenele (...)

Fėja tiesiog kerinti: ir pati gražuolė, ir atlikimas superinis wub.gif
O katiniukas - po-puodukas /aka/ magnetukas kokia mielybių mielybė wub.gif
Atsakyti

Mirabilia Feather Fairy wub.gif

Ir maza smulkmenele - padekliukas po puodeliu

vo bigsmile.gif pagaliau!! thumbup.gif sveikinu dar karta pabaigus!! 4u.gif
padekliukas - staigmena triniti.gif grazus wub.gif galejai pasigirt anksciau bigsmile.gif
Atsakyti

koks grožis wub.gif

o tų padėkliukų būna pirkti kur nors? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 02 02, 21:55)
ka manot ? g.gif cia spalvos atitiks pagal viosas raides, cia taip prigrama mete kai pasirinkdavau pagal dmc numeriukus..

gavosi super thumbup.gif Gerai padirbėjai

wub.gif koks neapsakomas grožis. Kaip gražiai spalvytės pereina, atrod žėri ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 02 02, 23:59)
Aciu mergaites 4u.gif karoliukus siut man irgi nelabai patiko. siuvau su tuo vadinamu nematomu siulu. kad jo galutiniam rezultate nesimato, tai gerai, bet ir siunant nesimato ir vis issiverdavo is adatos doh.gif biggrin.gif bet uztai daug grozio daduoda tie karoliukai wub.gif

aš ir su tokiu siuvau, o kad neišsinertu iš adatos, aš siuvau dvigubu siulu
t.y. i adata iveri du galiukus siulu, ir adata pernerdavau per ta kilpute ( panašiai, kaip siuvinėjant pradžia siūlo kaip daroma....), ant jos gaudavosi toks mažas mazgelis, ir adata niekur nepabėgdavo, ir per katoliukus puikiai pralysdavo...
nežinau, ar aiškiai parašiau?? sunku žodžiu papasakot... blush2.gif
Atsakyti