Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(paukščiukas @ 2011 02 02, 16:06)
nėra skirtumo, čia jau pagal asmeniškas simpatijas. Kokio nėra pirkti? Dabar tokia gausybė, visko galima rasti  mirksiukas.gif

Negaliu be atsiklausimo įkelti jos darbo,bet kitame frm Jūs galite pamatyti jos tą darbą mirksiukas.gif Na jis ant panašios medžiagos man regis kaip paskutinioji Jūsų orhė. Na ji tokia dažyta švelniomis spalvomis blush2.gif margiukė kažkokia g.gif
Ar ant paparasto rusvo siuvinėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 02 vasario 2011 - 17:35
QUOTE(paukščiukas @ 2011 02 02, 13:01)
Po gero spyrio į minkštąją, kitam forume, prisiruošiau BS'ą užbaigti.

wub.gif
QUOTE(paukščiukas @ 2011 02 02, 14:16)
Savo pilvinukei siuvinėjau

Tai vis dėlto mergytė bigsmile.gif Sakei, kad spėji, jog berniukas bus ax.gif Sveikinu 4u.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2011 02 02, 15:49)
sunui dovanu

Oij koks bus patenkintas thumbup.gif

Na aš baigiau siuvinėti dovaną draugui. Jos priešistorė: draugas 'kompiuterastas', žiaurus fanas Linux programos, jos logotipas - šis pingvinas ir užrašas "Linux inside". Tai aš parašiau to draugo pavardę ir 'inside' ax.gif Nu MB sakė jam labai patiks, aš tai nežinau biggrin.gif Rėminsiu į juodus rėmelius, tik už kokios savaitėlės.
Ačiū Uodegytei už schemą 4u.gif
user posted image

Seniai buvau ant Aidos 14 siuvinėjusi, tai toookie dideli man tie kryžiukai atrodo doh.gif Nu bet turėjau likutį, reikėjo sunaudoti...
Papildyta:
Dar noriu jūsų patarimo, ar siuvinėti pilvą baltai ar taip palikti?
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 02 02, 18:26)
Na aš baigiau siuvinėti dovaną draugui. Jos priešistorė: draugas 'kompiuterastas',

gerulis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 02 02, 19:26)

As tai siuvineciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 02 02, 17:21)
tai galvoju gal cia bandyt perdirbt is akzkurios kitos..bet bijau kad gausis sleivai kreivai  g.gif

Nesigaus nei šleivai, nei kreivai, pamatysi mirksiukas.gif Paimk I apačią ir V arba W viršų. Jei imsi V viršų, tiesiog šoninius du brūkšnelius perpaišyk, kad būtų statesnio kampo. Manau, gan paprasta turėtų būti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 02 02, 19:18)
Nesigaus nei šleivai, nei kreivai, pamatysi  mirksiukas.gif Paimk I apačią ir V arba W viršų. Jei imsi V viršų, tiesiog šoninius du brūkšnelius perpaišyk, kad būtų statesnio kampo. Manau, gan paprasta turėtų būti  cool.gif

zinot nupiesiau...su visu drugiu biggrin.gif ant brezinio gal ri neblogai atrodo..tikiuosi issisiuvines irgi graziai...kaip tycia kaip tik nuo tos raides man ir gausis rpadet (nes ji viduryje) tai artimiausiu metu galesiu pasirodyt:) o gaminau is kitos puses...pacia raide gal butu paprasta bet kad cia dar drugi uztupdyt reikia rolleyes.gif tai va nuo drugio ir pradejau..paemiau F raides apacia su visu drugeliu..o paskui jau virsu is akies piesiau.. smile.gif ziuresim kaip cia isipaisys man prie kitu raidziu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 02 02, 19:32)

4u.gif

QUOTE(buckizs @ 2011 02 02, 20:13)

Nu va aš irgi galvoju, gal geriau atrodytų. Reikės dar po kurio laiko pažiūrėt ir sugalvot ką daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 02 02, 20:26)

eik sau kaip gerai atrodo bigsmile.gif,o as taip bijojau kad neiseis doh.gif daryta su PCStitch 9 programa ax.gif

pridedama baltos ,geriau atrodys thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 02 vasario 2011 - 19:41
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 02 02, 12:26)
Na aš baigiau siuvinėti dovaną draugui. Jos priešistorė: draugas 'kompiuterastas', žiaurus fanas Linux programos,

Labai gera ideja, turetu nudziugint "kompiuterasta" thumbup.gif (as su tokiu gyvenu, zinau, ka sakau biggrin.gif )

As siuvineciau pilvuka irgi, neisbaigtai man taip atrodo, bet jei nera laiko, nevark, nepastebes tikrai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(buckizs @ 2011 02 02, 19:13)

drinks_cheers.gif as irgi
Papildyta:
QUOTE(Daisiuke @ 2011 02 02, 19:21)
zinot nupiesiau...su visu drugiu  biggrin.gif ant brezinio gal ri neblogai atrodo..tikiuosi issisiuvines irgi graziai...kaip tycia kaip tik nuo tos raides man ir gausis rpadet (nes ji viduryje) tai artimiausiu metu galesiu pasirodyt:) o gaminau is kitos puses...pacia raide gal butu paprasta bet kad cia dar drugi uztupdyt reikia  rolleyes.gif tai va nuo drugio ir pradejau..paemiau F raides apacia su visu drugeliu..o paskui jau virsu is akies piesiau.. smile.gif ziuresim kaip cia isipaisys man prie kitu raidziu  rolleyes.gif

thumbup.gif laukiu rezultato
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2011 02 02, 17:34)
Negaliu be atsiklausimo įkelti jos darbo,bet kitame frm Jūs galite pamatyti jos tą darbą  mirksiukas.gif  Na jis ant panašios medžiagos man regis kaip paskutinioji Jūsų orhė. Na ji tokia dažyta švelniomis spalvomis  blush2.gif margiukė kažkokia  g.gif
Ar ant paparasto rusvo siuvinėti.

ar aš tokia sena, kad į mane Jūs blink.gif schmoll.gif
ar tokia, tingiu jos kitam forume ieškoti ieškot blush2.gif kaip suprantu apie vintažinį audinį kalba eina

http://www.darbstuol...h...t&Itemid=64

http://www.darbstuol...h...t&Itemid=64
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 02 02, 20:26)
Na aš baigiau siuvinėti dovaną draugui.

Simpatiškas pingvinukas bigsmile.gif Aš siuvinėčiau ir pilvuką, ir aplink akis. Manau pagyvintų balta spalva rolleyes.gif
Atsakyti