Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

Panos gal žinot GA kur atraižos būna tai jos pigiau ar ta pačia kaina, kaip iš ritinio ?
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2011 02 19, 22:43)
Panos gal žinot GA kur atraižos būna  tai jos pigiau ar ta pačia kaina, kaip iš ritinio ?

Ta pačia kaina, ten tiesiog sudeda, kai lieka nuo ritimo nekarpomas gabaliukas.
Atsakyti
Florestina ačiū, nes apsižiūrėjau, kad aidos, neturiu velykiniems atvirukams, o gal bandyt ant ewo g.gif
Atsakyti
Pirmas bandymas daryt adatine biggrin.gif cia teoriskai pakabutis prie zirkliu. Improvizacija pagal Sweetheart Tree Baby shamrocks fob. Susiunant abi dalis, kai kur nevienodai siula itempiau, tai nusiskersavo, kreiva truputi, bet kaip pirmam kartui visai dziaugiuos biggrin.gif ax.gif neradau jokio sniurelio i tema, tai kol kas tokia, veliau dameistrausiu ka nors ax.gif
user posted image

Ivetaaa, grazus darbai. man labiausiai patiko gatves vaizdas wub.gif
Atsakyti
Dantiste, labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 02 20, 01:42)
Pirmas bandymas daryt adatine biggrin.gif

Labai gražus darbelis. O susiskersavimo ir nesimato. Gera fotografė esi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 02 19, 23:42)
Pirmas bandymas daryt adatine biggrin.gif cia teoriskai pakabutis prie zirkliu. Improvizacija pagal Sweetheart Tree Baby shamrocks fob. Susiunant abi dalis, kai kur nevienodai siula itempiau, tai nusiskersavo, kreiva truputi, bet kaip pirmam kartui visai dziaugiuos biggrin.gif ax.gif neradau jokio sniurelio i tema, tai kol kas tokia, veliau dameistrausiu ka nors

thumbup.gif šauniai atrodo, mielas dizainas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2011 02 19, 16:36)
labukas auksarankes 

Man labai patiko įrėminimas abiejų, šaunūs darbeliai thumbup.gif

QUOTE(brendule @ 2011 02 19, 19:21)
dar noriu pasirodyti su dar dviejomis savo uzrasinemis  smile.gif
[

thumbup.gif

QUOTE(ivetaaa @ 2011 02 19, 20:51)
Sveikutes,esu naujoke,noreciau ir savo darbeli parodyti

Gražūs darbeliai tavo, man labiausiai patiko rožių triptikas. 4u.gif

QUOTE(Dantiste @ 2011 02 20, 00:42)
Pirmas bandymas daryt adatine

Man gražu 4u.gif
Atsakyti
labai gražu wub.gif spalvos thumbup.gif
Atsakyti
Šauni adatinė thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Buvau siuvinejima 'primirsus"- ai visokie seimyniniai rupesciai, darbai ir panasiai ax.gif bet griztu kupina nauju ideju ir tikiuosi atsivedu muza, kuri buvo lyg ir primirsus mane blush2.gif

Skaiciau kad perkat kampiukus knygeliu aplenkimui- kur Vilniuje ju galima gaut? Labai reikia 4u.gif
Atsakyti
Pasirodau su savo darbeliu, nors visoms gerai žinomas, bet man labai mielas wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Radvileee: 20 vasario 2011 - 13:19