Iveta
QUOTE(ivetaaa @ 2011 02 19, 20:51)
Sveikutes,esu naujoke,noreciau ir savo darbeli parodyti
pasakiškas grožis
QUOTE(rasiux- @ 2011 02 19, 20:01)
ačiū . Taip grupė "Bitučių"
ir aš mastau apie kažkokį darbelį darželiui, tik nesumastau ar boruželę ar metų laikus siuvinėt. Ar raidyną..
QUOTE(murkse @ 2011 02 19, 22:32)
ir aš mastau apie kažkokį darbelį darželiui, tik nesumastau ar boruželę ar metų laikus siuvinėt. Ar raidyną..
Auklėtojos paklausk Ji tai tikrai pasakys kas jai geriau. Jei grupė "Boružėlių", tai siuvinėta boružėlė tikrai grupę papuoš
Jei raidynas - tai geriau būtų siuvinėtos spausdintos raidės- dar geriau, jei bus ir didžioji, ir mažoji raidė šalia
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 19, 20:43)
Auklėtojos paklausk Ji tai tikrai pasakys kas jai geriau. Jei grupė "Boružėlių", tai siuvinėta boružėlė tikrai grupę papuoš
Jei raidynas - tai geriau būtų siuvinėtos spausdintos raidės- dar geriau, jei bus ir didžioji, ir mažoji raidė šalia
ačiū, apie tokį raidyną net nesusimačiau tikrai gera mintis
QUOTE(murkse @ 2011 02 19, 22:55)
Žinau tai iš patirties
Ivetaaa, nu jau jooo, kaip naujokė tai tu čia prajuokinai : tokio dydžio darbas oho
QUOTE(murkse @ 2011 02 19, 20:55)
Aš raidyną siuvinėjau mūsų trečiokui, bet jis buvo rašytinių lotyniškų raidžių (gal pamenat su apuoku Isabel Vaulter).
QUOTE(ivetaaa @ 2011 02 19, 21:29)
Aciu merginos
QUOTE(rasiux- @ 2011 02 19, 21:31)
Aš raidyną siuvinėjau mūsų trečiokui, bet jis buvo rašytinių lotyniškų raidžių (gal pamenat su apuoku Isabel Vaulter).
įlindau pažiūrėt
QUOTE(ivetaaa @ 2011 02 19, 21:29)
Kiek grožių.
Ivetaaa, kokie man grazus tie irisai Kada nors ir as ju imsiuos