Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Metaxa @ 2011 02 19, 14:09)
na kad jau užėjo kalba apie audinius ir kur jų nusipirkti tai paklausiu ir aš:
noriu pabandyti siuvcinėti ant lino: kur ir kokį geriausia patartumėt pirkti? blush2.gif  "Kur" tai galbūt labiau kaunietėms klausimas kur geriausias santykis tarp kokybės ir kainos  4u.gif

užsisakyk kasiulai internetu ir nueik gyvai atsiimti parduotuvėje. Kaip pradedančiai siūlau 28 ewa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 02 19, 14:17)
užsisakyk kasiulai internetu ir nueik gyvai atsiimti parduotuvėje. Kaip pradedančiai siūlau 28 ewa  4u.gif

o kokią čia maždaug aida atitinka? 4u.gif nes aida tai labiausiai patiko 18, dar iš bėdos 16 nieko ax.gif

o už kasiulus kaunietes nieko neatrade pigiau? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 02 19, 14:38)
o kokią čia maždaug aida atitinka? 4u.gif  nes aida tai labiausiai patiko 18, dar iš bėdos 16 nieko ax.gif

o už kasiulus kaunietes nieko neatrade pigiau? 4u.gif  blush2.gif

pirmam psl daug info

kad ten visai neblogos kainos, ypač su nuolaidom mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas auksarankes 4u.gif na jau groziu priusiuvinejot,saunuoles thumbup.gif
o as pasirodau , kad dirbu biggrin.gif

greitu laiku tikiuosi dukrytes metrika pabaigsiu blush2.gif

batukai iskeliavo mazai mergytei ax.gif

user posted image

ir dovana anytai ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2011 02 19, 17:36)
labukas auksarankes  4u.gif na jau groziu priusiuvinejot,saunuoles  thumbup.gif
o as  pasirodau , kad dirbu  biggrin.gif

Gražūs darbai 4u.gif

Tik nuotraukas, jei gali, sumažink, nes nesimato viso vaizdo, ištampo puslapį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 02 19, 15:38)
o kokią čia maždaug aida atitinka? 4u.gif  nes aida tai labiausiai patiko 18, dar iš bėdos 16 nieko ax.gif

o už kasiulus kaunietes nieko neatrade pigiau? 4u.gif  blush2.gif

kasiuluose dabar akcijos linui 32 ct (taip cia kaip 16ct aida), man tai labai smagu ant jo siuvinet ax.gif dar erankdarbiuose gali paziuret, galima susitart atsiimt kur nors kaune, ten pirkau vintazini viena, kaina kaip paprasto, bet labai grazus bigsmile.gif
eRankdarbiai - linas

amiyra, mieli darbeliai wub.gif labai graziai remas dekupazintas, labai dera prie aukstakulnio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2011 02 19, 15:36)
labukas auksarankes  4u.gif na jau groziu priusiuvinejot,saunuoles  thumbup.gif
o as  pasirodau , kad dirbu  biggrin.gif

pirma karta matau išsiuvinėtus šiuos batukus. Labai gerai atrodo. Rėmai liuks, blizgesys irgi labai patinka
Atsakyti
Dantistės fėja nereali wub.gif wub.gif wub.gif
O aš įrėminau mažulyti darbelį sūnaus darželio grupei. Spalvas rinkau pati, schema nežinomo autoriaus smile.gif, rėminta į A4 dydžio rėmelį.
user posted image
Atsakyti
Dantiste feja nuostabi wub.gif
Atsakyti
mieli darbeliai wub.gif

nusižiūrėjau pagal kainą iš darbstuoles svetainės, ten jeigu gerai supratau aritmetiką tai pigiausia unsure.gif Zweigart evenweave Murano 32 ct. - čia kaip suprantu ir yra tas rekomenduotas audinys? blush2.gif ir jeigu gerai supratau tai Zweigart tai ne audinio rūšis o gamintojas? nes iki šiol kitaip maniau blush2.gif

ir paskutinis klausimas: jeigu gerai supratau tai darbstuolėj perkant iki 100lt pristatymas į namus 5lt? ax.gif (berods tas pats ir erankdarbiuose)
Atsakyti
Labas, aš irgi apie medžiagas noriu paklausti. Prisiplanavau naujų darbų, susiruošiau daryti užsakymą ir še kad nori, neradau erankdarbiuose plastikinės kanvos, Kasiūlai irgi neturi, bet yra ten kažkoks perforuotas popierius
http://www.kasiulai....pai-p-5122.html
Ar teko kam nors su juo siuvinėti? Ar galima jį išskalbti? Aš čia iš praktinės pusės, visus neįstiklintus siuvinius prisieina kada nors skalbti. O susiruošiau siuvinėti knygos skirtuką, priklausomai kiek jo dar liks, gal kada kalėdinį namelį padarysiu.

Ir kas yra vinilinė kanva, ar ji tokia kaip plastikinė?
Atsakyti
Labai gražūs darbeliai wub.gif
Atsakyti