Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Ievukaas* @ 2011 02 18, 21:17)
Maniškis naujas lipukų dėkliukas  4u.gif Labai smagiai gaminasi man tokie darbeliai, greita ir gražu  smile.gif

Oj koks saldus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukaas* @ 2011 02 18, 21:17)

Papildyta:

Priklauso nuo to, ant kokio tankumo audinio siuvinėsite  mirksiukas.gif  ant 14 aidos aš veriu tris siūliukus, o pavyzdžiui ant paprasto lietuviško lino - 2 siūliukus. Pasibandykite pati ant medžiagos ir žiūrėkite kaip jums gražu, tik svarbiausia, kad kryželiai neliptų vienas ant kito (taip atsitinka kai per daug siūliukų), be to aš siuvinėju taip, kad iš po kryželiu nesimatytų siuvinys, nes kai didesnis paveikslėlis "be ryšio" atrodo kai balti plėmai matosi iš apačios schmoll.gif  mirksiukas.gif

tai vat ir nenoriu kad balta spalva matytųsi iš po siuvinėjimo, nes ant baltos bandysiu juodai siuvinėt viena spalva. O medžiagos numeriuko net nežinau, pirkau parduotuvėj, ten jau buvo gabalais sukarpyta blush2.gif bet manau kad smulkus, vienas kryžiukas apie 3mm
na reiks pasibandyt
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 02 18, 17:06)
Na va, atsiemiau feja is dirbtuviu. .........

Superinis darbas bis.gif bis.gif bis.gif bis.gif bis.gif Viskas dailiai sutvarkyta, o ir to krašto defektas manau bendram fone nelabai matos...
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2011 02 18, 20:02)
kur rėminai ,kur neklijuoja o tampo siuvinius?..labai gražus darbas 4u.gif  ir rėmas labai tinka,žodžiu rezultatas puikus wub.gif  wub.gif

priesais hipermaxima, prie stoteles, vadinasi remai ir remeliai, ar kazkaip panasiai. kai atejau, tai pirmas klausimas mano buvo, ar klijuojat siuvinetus darbus hihihi.gif tai ta pardaveja net nustebo truputi, sake niekad neklijuoja, kad jei noresis, galima butu pasikeisti darba, ar nuimt ir isskalbt, jei be stiklo ir pan.

Aciu visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif net nesitikejau tiek liaupsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 02 18, 21:30)
Oj koks saldus  thumbup.gif

ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(meme @ 2011 02 18, 21:33)
tai vat ir nenoriu kad balta spalva matytųsi iš po siuvinėjimo, nes ant baltos bandysiu juodai siuvinėt viena spalva. O medžiagos numeriuko net nežinau, pirkau parduotuvėj, ten jau buvo gabalais sukarpyta  blush2.gif bet manau kad smulkus, vienas kryžiukas apie 3mm
na reiks pasibandyt

jo, pasibandykit ir pažiūrėkit kaip jums gražiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meme @ 2011 02 18, 19:33)
tai vat ir nenoriu kad balta spalva matytųsi iš po siuvinėjimo, nes ant baltos bandysiu juodai siuvinėt viena spalva. O medžiagos numeriuko net nežinau, pirkau parduotuvėj, ten jau buvo gabalais sukarpyta  blush2.gif bet manau kad smulkus, vienas kryžiukas apie 3mm
na reiks pasibandyt

paprastai schemose aprasymai buna ir kiek siuliuku naudot visada parasyta.bent man su kitokiomis kolkas neteko susitikt. o audinio atnkuma,kaip suprantu,galima nusistatyt pagal tai,kiek skyluciu viename ince mirksiukas.gif jei 28-bus 28ct ir paprastai ant tokio tankumo audinio vieno siuliuko gana buna
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 02 18, 22:48)
priesais hipermaxima, prie stoteles, vadinasi remai ir remeliai, ar kazkaip panasiai. kai atejau, tai pirmas klausimas mano buvo, ar klijuojat siuvinetus darbus hihihi.gif tai ta pardaveja net nustebo truputi, sake niekad neklijuoja, kad jei noresis, galima butu pasikeisti darba, ar nuimt ir isskalbt, jei be stiklo ir pan.

nu žinok nustebinai ,aš viską ten rėminau ,ir net nežinojau kad neklijuoja blush2.gif ,tiesą sakant neklausiau niekad,galvojau kad kaip ir visur...na kitą kartą būtinai paklausiu...
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 02 18, 16:06)
Na va, atsiemiau feja is dirbtuviu.

nerealiai grazu wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
Noriu paklaust ar yra zalsvos spalvos aidos. Kiek ziurejau tai tik lino radau tokios spalvos, bet kanvos nera... Gal praziurejau ar nerandu?
Atsakyti
QUOTE(zhemaituke @ 2011 02 19, 12:11)
Noriu paklaust ar yra zalsvos spalvos aidos. Kiek ziurejau tai tik lino radau tokios spalvos, bet kanvos nera... Gal praziurejau ar nerandu?

paziurek mano parase, esu siuvinejus ant zalios. Geros akys pirkau. Aida 14
Atsakyti
QUOTE(zhemaituke @ 2011 02 19, 14:11)

Aš mačiau ir žalsvos Aidos, ir žalsvo lino Kaune Gertrūdos gatvėj siūlų parduotuvėj.
Atsakyti
na kad jau užėjo kalba apie audinius ir kur jų nusipirkti tai paklausiu ir aš:
noriu pabandyti siuvcinėti ant lino: kur ir kokį geriausia patartumėt pirkti? blush2.gif "Kur" tai galbūt labiau kaunietėms klausimas kur geriausias santykis tarp kokybės ir kainos 4u.gif
Atsakyti