Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(mylittleprincess @ 2011 02 18, 18:03)
Dantiste-o ant kokios spalvos audinio siuvinejai? ir kokio audinio?

Ant 32ct natural spalvos lino. Aciu visom uz pagyrimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 02 18, 13:43)
va kiek aš sau galiu kritikos pažert lotuliukas.gif  tik aišku bent jau pati nemanau kad čia esminės klaidos, pradedančiajai visko pasitaiko, o čia tik nedidelės smulkmenėlės mirksiukas.gif

gerai kasd pati pastebi... visada yra iš ko pasimokinti mirksiukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Dantiste @ 2011 02 18, 16:06)
Na va, atsiemiau feja is dirbtuviu.

bigsmile.gif kaip dailu viskas wub.gif TOBULA
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 02 18, 18:06)

Labai gražu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 02 18, 17:06)

man tavo feja labai graziai atrodo, manau nereikia lupti del tiek visko lauk. 4u.gif
Atsakyti
Labai gražiai įrėminta drinks_cheers.gif
Atsakyti

wub.gif
Atsakyti
Dantiste nerealu wub.gif
Atsakyti
Negaliu nepagirti Dantistes 4u.gif
Fantastinė fėja ir tas mažulytis netobulumas galbūt pastebimas tik tada, kai žinai, jog jis yra smile.gif
Labai gražu! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 02 18, 16:06)

kur rėminai ,kur neklijuoja o tampo siuvinius?..labai gražus darbas 4u.gif ir rėmas labai tinka,žodžiu rezultatas puikus wub.gif wub.gif
Atsakyti

thumbup.gif Labai gražu ir rėmas puikiai parinktas 4u.gif
Atsakyti
sveikos. Kadangi esu dar visiškai žalia, tai užduosiu ir klausimą kvailą blush2.gif
O kiek siūliukų į adatą verti? Vieną ar daugiau reikia?
Atsakyti
Maniškis naujas lipukų dėkliukas 4u.gif Labai smagiai gaminasi man tokie darbeliai, greita ir gražu smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(meme @ 2011 02 18, 21:12)
sveikos. Kadangi esu dar visiškai žalia, tai užduosiu ir klausimą kvailą  blush2.gif
O kiek siūliukų į adatą verti? Vieną ar daugiau reikia?

Priklauso nuo to, ant kokio tankumo audinio siuvinėsite mirksiukas.gif ant 14 aidos aš veriu tris siūliukus, o pavyzdžiui ant paprasto lietuviško lino - 2 siūliukus. Pasibandykite pati ant medžiagos ir žiūrėkite kaip jums gražu, tik svarbiausia, kad kryželiai neliptų vienas ant kito (taip atsitinka kai per daug siūliukų), be to aš siuvinėju taip, kad iš po kryželiu nesimatytų siuvinys, nes kai didesnis paveikslėlis "be ryšio" atrodo kai balti plėmai matosi iš apačios schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti