Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

Merginos, noriu pasitikslint del medziagos, kuria ten puse ja imti, kad neskersuotu paskui blush2.gif skaiciau skaiciau, ale vis tiek nelabai aisku. Imu, kad neyrantis krastas butu kairej, tada medziaga tampresne gaunasi i sonus, tai iseitu isilginis siulas vertikaliai, skersinis horizontaliai. Tai taip ir turi but, ar ne? blush2.gif
Atsakyti
Daisiuke, nerealiai man grazios tos raides su drugeliais thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Daisiuke,2011 02 17, 23:09
pasirodau su ranksluosciu..
[/quote]
Super ranksluostukas isejo wub.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif

norejau paklausti,patarimu,ar kokiu ideju.kaip siuti,ar apipavidalinti serveteles,kad kita issiuvineta jos puse nesimatytu.o gal turi matytis g.gif imeskit kokiu nuorodeliu,arba savu ideju .aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 18 vasario 2011 - 10:39
QUOTE(Uodegyte @ 2011 02 18, 11:39)
sveikos merginos  4u.gif

norejau paklausti,patarimu,ar kokiu ideju.kaip siuti,ar apipavidalinti serveteles,kad kita issiuvineta jos puse nesimatytu.o gal turi matytis  g.gif imeskit  kokiu nuorodeliu,arba savu ideju .aciu  4u.gif

Kita pusė turi matytis, tik reikia labai tvarkingai siuvinėti, kad ji būtų graži mirksiukas.gif Aš kažkada Vėlykom tokią servetėlę siuvinėjau, tai kitoje pusėje nieko neslėpiau schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 02 18, 10:39)
sveikos merginos  4u.gif

norejau paklausti,patarimu,ar kokiu ideju.kaip siuti,ar apipavidalinti serveteles,kad kita issiuvineta jos puse nesimatytu.o gal turi matytis  g.gif imeskit  kokiu nuorodeliu,arba savu ideju .aciu  4u.gif

tikrai niekas nesislepia, tik reikia tvarkingai siuvinėt ir viskas

Rankšluostukas superinis wub.gif
Atsakyti
o kaip krastelius apipavidalinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 02 18, 01:04)
Merginos, noriu pasitikslint del medziagos, kuria ten puse ja imti, kad neskersuotu paskui blush2.gif skaiciau skaiciau, ale vis tiek nelabai aisku. Imu, kad neyrantis krastas butu kairej, tada medziaga tampresne gaunasi i sonus, tai iseitu isilginis siulas vertikaliai, skersinis horizontaliai. Tai taip ir turi but, ar ne? blush2.gif

Taip, tu viską teisingai supranti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2011 02 18, 12:07)
o kaip krastelius apipavidalinti  ax.gif

Kraštelius gali apnerti vašeliu arba ax.gif išsiuvinėk mirksiukas.gif Savo servetėlėje tingėjau nerti, tai užlenkiau kraštą į blogą pusę ir dariau kryželį blogojoje pusėje, o gerojoje gavosi juostelė, servetėlės kraštas ėjo lygiai per kryželio vidurį tuo pačiu prisispaudė ir nespūra. jei nori, vakare nufotografuosiu kitą pusę ir įmesiu parodyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 18 vasario 2011 - 11:15
Yra pirkti gražių juostelių, galima ją prisiūti, jei nesinoris pačiai nerti
Atsakyti
aciu uz idejas ax.gif bet kazkada mokykloje maciau ,kad kazkaip uzlenkia tuos krastelius,kampuka susiuna ir isvercia i vidu.ir apsiuna pasleptu dygsniuku.bandziau keleta kartu bet nesigavo.tiksliai ir nezinau kaip ten turi buti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 02 18, 01:20)
Na pasidarbavai čia... thumbup.gif Ir raidę puikiai pagaminai  mirksiukas.gif
Nors vardą gal būčiau vardininko linksniu rašiusi, bet šiaip gražus darbas  4u.gif

O mano rankšluosčiuose irgi ne vardininko linksniu užrašyta. Man tai kažkaip nekaip atrodo- rankšluostis, o ant jo užrašas "MAMA" schmoll.gif "MAMOS" ar "MAMAI" thumbup.gif
Atsakyti
rankšluostis thumbup.gif ir ta Y raidė labai gražiai pavyko 4u.gif

o aš ateinu pasirodyti savo smulkmenėlę: močiutei gimtadienio dovanėlė nuo visų anūkų 4u.gif

user posted image
Atsakyti