Merginos, noriu pasitikslint del medziagos, kuria ten puse ja imti, kad neskersuotu paskui skaiciau skaiciau, ale vis tiek nelabai aisku. Imu, kad neyrantis krastas butu kairej, tada medziaga tampresne gaunasi i sonus, tai iseitu isilginis siulas vertikaliai, skersinis horizontaliai. Tai taip ir turi but, ar ne?
Daisiuke, nerealiai man grazios tos raides su drugeliais
[quote=Daisiuke,2011 02 17, 23:09
pasirodau su ranksluosciu..
[/quote]
Super ranksluostukas isejo
pasirodau su ranksluosciu..
[/quote]
Super ranksluostukas isejo
sveikos merginos
norejau paklausti,patarimu,ar kokiu ideju.kaip siuti,ar apipavidalinti serveteles,kad kita issiuvineta jos puse nesimatytu.o gal turi matytis imeskit kokiu nuorodeliu,arba savu ideju .aciu
norejau paklausti,patarimu,ar kokiu ideju.kaip siuti,ar apipavidalinti serveteles,kad kita issiuvineta jos puse nesimatytu.o gal turi matytis imeskit kokiu nuorodeliu,arba savu ideju .aciu
QUOTE(Uodegyte @ 2011 02 18, 11:39)
sveikos merginos
Kita pusė turi matytis, tik reikia labai tvarkingai siuvinėti, kad ji būtų graži Aš kažkada Vėlykom tokią servetėlę siuvinėjau, tai kitoje pusėje nieko neslėpiau
QUOTE(Uodegyte @ 2011 02 18, 10:39)
sveikos merginos
tikrai niekas nesislepia, tik reikia tvarkingai siuvinėt ir viskas
Rankšluostukas superinis
o kaip krastelius apipavidalinti
QUOTE(Dantiste @ 2011 02 18, 01:04)
Merginos, noriu pasitikslint del medziagos, kuria ten puse ja imti, kad neskersuotu paskui skaiciau skaiciau, ale vis tiek nelabai aisku. Imu, kad neyrantis krastas butu kairej, tada medziaga tampresne gaunasi i sonus, tai iseitu isilginis siulas vertikaliai, skersinis horizontaliai. Tai taip ir turi but, ar ne?
Taip, tu viską teisingai supranti
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2011 02 18, 12:07)
o kaip krastelius apipavidalinti
Kraštelius gali apnerti vašeliu arba išsiuvinėk Savo servetėlėje tingėjau nerti, tai užlenkiau kraštą į blogą pusę ir dariau kryželį blogojoje pusėje, o gerojoje gavosi juostelė, servetėlės kraštas ėjo lygiai per kryželio vidurį tuo pačiu prisispaudė ir nespūra. jei nori, vakare nufotografuosiu kitą pusę ir įmesiu parodyti.
Yra pirkti gražių juostelių, galima ją prisiūti, jei nesinoris pačiai nerti
aciu uz idejas bet kazkada mokykloje maciau ,kad kazkaip uzlenkia tuos krastelius,kampuka susiuna ir isvercia i vidu.ir apsiuna pasleptu dygsniuku.bandziau keleta kartu bet nesigavo.tiksliai ir nezinau kaip ten turi buti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 02 18, 01:20)
Na pasidarbavai čia... Ir raidę puikiai pagaminai
Nors vardą gal būčiau vardininko linksniu rašiusi, bet šiaip gražus darbas
Nors vardą gal būčiau vardininko linksniu rašiusi, bet šiaip gražus darbas
O mano rankšluosčiuose irgi ne vardininko linksniu užrašyta. Man tai kažkaip nekaip atrodo- rankšluostis, o ant jo užrašas "MAMA" "MAMOS" ar "MAMAI"
rankšluostis ir ta Y raidė labai gražiai pavyko
o aš ateinu pasirodyti savo smulkmenėlę: močiutei gimtadienio dovanėlė nuo visų anūkų
o aš ateinu pasirodyti savo smulkmenėlę: močiutei gimtadienio dovanėlė nuo visų anūkų