Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(doviem @ 2011 02 17, 17:31)
Sveikos, noriu pagirti visu darbelius  4u.gif labai labai wub.gif
o stai cia mano procesas, 

thumbup.gif procesas. Matos pajudejai nemažai
Atsakyti
kokie gražūs visų darbeliai ir procesai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Laujaus mergytė neįtikėino lengvumo ir žavumo thumbup.gif

Wasara - žavingos knygutės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wasara @ 2011 02 17, 14:04)
Visų darbai nuostabūs wub.gif
Išsiuvinėjau porą receptų knygelių  smile.gif

Nuostabu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Daug gražių darbelių išsiuvinėjot. wub.gif
Atsakyti
Aš vos spėju skaityti ir pasigrožėti jūsų darbais wub.gif
Atsakyti
jau negaliu, kaip man graziai atrodo tos receptu knygutes ir ta mergyte su zuikuciu papuosalu dezutei wub.gif reik man irgi ant lino isidrasinti pradeti...
Atsakyti
labas,mergytes smile.gif nusipirkau siuvinejimo kryzeliu zurnala ir nusiziurejau viena paveiksleli.bet nerandu reikiamos firmos siuleliu,o pagal atspalvius sunku atitaikyti.gal jus zinot kur galiu nusipirkti GAMMA filros siuleliu?
Atsakyti
QUOTE(garbane30 @ 2011 02 17, 22:50)
labas,mergytes smile.gif nusipirkau siuvinejimo kryzeliu zurnala ir nusiziurejau viena paveiksleli.bet nerandu reikiamos firmos siuleliu,o pagal atspalvius sunku atitaikyti.gal jus zinot kur galiu nusipirkti GAMMA filros siuleliu?

Greiciausiai Rusijoje tokių yra smile.gif gal paprasčiau būtų konvertuotis - gamma konverteris
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gavau siulus ir zadu pradeti rytoj siuvineti sunui Makvyna is 'Cars' bet abejoju del konturu paveiksliuku, nes niekad nesiuvinejus su apvedinejimais. Gal koki trumpa paaiskinima galetumet imesti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos dabstuoles..darbeliu grazumas wub.gif visi visi thumbup.gif

pasirodau su ranksluosciu..paskutiniu momentu fotkintas tai belenkas istikro.. doh.gif vakar padovanotas kriksto dukrytei smile.gif tiesa cia gi garsioju Y raide kur pati gaminau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 02 18, 00:09)
pasirodau su ranksluosciu..
tiesa cia gi garsioju Y raide kur pati gaminau  biggrin.gif

Na pasidarbavai čia... thumbup.gif Ir raidę puikiai pagaminai mirksiukas.gif
Nors vardą gal būčiau vardininko linksniu rašiusi, bet šiaip gražus darbas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 17 vasario 2011 - 23:21