Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Donalita)

QUOTE(murkse @ 2011 02 02, 17:18)
thumbup.gif  tokia tikroviška

aciu merginos,ne nemeginau ,galbut teks veliau ant ko nors panasaus siuvinet.siuvinejau is matuokles.pamate ta melyna is cars,sako ir tos noriu,tipo isardyk ir ta issiuvinek tongue.gif hihihi.gif sakau ne schmoll.gif norejai sitos .dabar sunkus metas su juo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 02 vasario 2011 - 15:28
QUOTE(Kaliteja @ 2011 02 02, 13:40)
O ant kurio lengviau Lino ar Ewo? nežinau ką pirkti. Little _angel ant ewo siuvinėjo,bet tokio sako LT nėra pirkti  verysad.gif

nėra skirtumo, čia jau pagal asmeniškas simpatijas. Kokio nėra pirkti? Dabar tokia gausybė, visko galima rasti mirksiukas.gif

Ewas pas mane arbatos spalvos, siuvinėjimo magijoje pirkau, jis toks kietesnis, labai smagus

Uodegyte liuks tačka, maniškis ir dėl jų svaigsta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 02 vasario 2011 - 16:07
QUOTE(Tubli @ 2011 02 02, 14:30)
Mergytes pasikartosiu su  savo beda.

Persiuvau raide ir tuoj vietoj kur isardziau, liko raudina deme, pabandziua isplauti ta vieta su fairy biski sumazejo bet vistiek matosi. Kokiu yra budu ir gudrybiu ta deme panaikinti, arba reikes siuvineti fona o darbo tai bus  doh.gif .  Buvo siuvineta viena gyja  metalizuoti DMC ir paprastas DMC siulas.  Darbelis tai dovanu bus  doh.gif .

jau buvo rašyta net keletas patarimų ir prašymų pateikti daugiau info bei patį darbelį, kad būtų galima kažką patarti. Pasiskaitykit senosios temos galą bei šios pradžią atidžiau.

QUOTE(Metaxa @ 2011 02 02, 15:40)
kol BS dygsniai sutampa su kryžiukų krašteliais (schemoje kvadratukų sienelėm ir kampais) tol viskas gerai, bet kai prasideda tie kreivi BS kur pagal schemą tikrai nesimato kur durti, reikia savo fantazijos turėt kaip daryt kad būtų gerai, tai va toj vietoj aš ir stop g.gif

tai kad ir tuose kreivuose galima įžvelgti, kur reikia durti - į langelio vidurį, į sienelės vidurį, ar dar kažkur mirksiukas.gif net jei kokiu milimetru nukrypsi, visumoje to dažniausiai nesimato smile.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2011 02 02, 16:27)
aciu merginos,ne nemeginau ,galbut teks veliau ant ko nors panasaus siuvinet.siuvinejau is matuokles.pamate ta melyna is cars,sako ir tos noriu,tipo isardyk ir ta issiuvinek  tongue.gif  hihihi.gif sakau ne  schmoll.gif norejai sitos .dabar sunkus metas su juo  doh.gif

vat tau ir dėkingumas biggrin.gif
Atsakyti
Donalita, pauksciuk wub.gif thumbup.gif wub.gif

Pumpureli, aciu uz info del blizgaus lino smile.gif ieskojau pirkti ale nezinojau kaip vaidnasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mingomi: 02 vasario 2011 - 16:35
visi darbeliai tokia wub.gif o jau nimue.. wub.gif labai kazka noriu is ju issisiuvinet, tik neissirenku biggrin.gif

o dabar susiduriau su problema ir mastau kaip ja issprest.. yra tokios raides
user posted image
jas planuoju siuvinet ant juosteles ir ja ant ranksluoscio siut..viskas butu gerai, bet nera Y raides. doh.gif visos kitos yra..kodel jie nenupiese sitos abeceles raides.. g.gif o man jos prisireike..tai galvoju gal cia bandyt perdirbt is akzkurios kitos..bet bijau kad gausis sleivai kreivai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 02 02, 16:21)
visi darbeliai tokia  wub.gif o jau nimue.. wub.gif labai kazka noriu is ju issisiuvinet, tik neissirenku  biggrin.gif

jas planuoju siuvinet ant juosteles ir ja ant ranksluoscio siut..viskas butu gerai, bet nera Y raides. doh.gif visos kitos yra..kodel jie nenupiese sitos abeceles raides.. g.gif o man jos prisireike..tai galvoju gal cia bandyt perdirbt is akzkurios kitos..bet bijau kad gausis sleivai kreivai  g.gif

Turiu šią ABC, bet ir pas mane nėra Y, beja nėra ir J. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 02 02, 16:21)

drąsiau mirksiukas.gif ant lapuko papiešk, o drugelį tolimesni nukopijuok, tik kitom spalvom
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 02 02, 16:33)
Turiu šią ABC, bet ir pas mane nėra Y, beja nėra ir J. g.gif

tai vat..keistuoliai..i abecele dvieju raidziu neidejo doh.gif J man bent nereikia...dar ja gal biski lengviau is kokios I pagamint..bet kaip man Y pasidaryt doh.gif bandyt gal is kokios W unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 02 02, 16:36)
tai vat..keistuoliai..i abecele dvieju raidziu neidejo  doh.gif  J man bent nereikia...dar ja gal biski lengviau is kokios I pagamint..bet kaip man Y pasidaryt  doh.gif bandyt gal is kokios W unsure.gif

Gal iš viengubos V.
Atsakyti
zodziu..issitraukiau milimetrini popieriu ir bandau kazka piest doh.gif
Atsakyti
Uodegyte liuks tačka, maniškis ir dėl jų svaigsta

aciukas biggrin.gif
Atsakyti
Jau nauja tema ir tiek darbeliu 4u.gif Visoms po balioneli 4u.gif As irgi pasigirsiu, kad kaip tik vakar isbandziau savo naujaji siuvinejimo stova ir kibau i darbus, gal pajudes ir mano darbelis nors siek tiek wink.gif
Atsakyti