Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Aupo @ 2011 02 16, 13:42)
Užeinu į šitą temą ir vis negaliu atsigrožėt darbeliais wub.gif
Pati kai pabaigiu kokį siuvinį dažniausia padarau pertraukėlę nuo siuvinėjimo, bet tik užeinu čia ūpas vėl pakyla! Šaunuolės siuvinėtojos  mirksiukas.gif

pritariu thumbup.gif darbeliai tai tai labai gražūs ir mieli thumbup.gif aš irgi užeinu, pasigrožiu ir vis ūpas pakyla siuvinėti, kiek daug paveiskliukų planuose yra, tik kad laiko nelabai galima rasti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2011 02 16, 16:39)
Tai va merginos...ir vel man reikia jusu patarimo...
Ipusejau as savaja Nimue  mergyte drugeli ant naturalios spalvos lino...
Nesziuri nors tu ka. Nei ardyti, nei padeti. Dar perziurejau kaliu paskutiniu temu Nimue.. Visai pasimeciau. Per tamsus man tas fonas  nors tu ka. Des Crepes ir diedulsi ta seiminele, tai graziai ziurisi...
Ant kokios medziagos siulytumet kitus siuvineti..?

Man būtent fėja-drugelis gražiau žiūrisi ant kreminės (smėlio) spalvos lino, ant tokio ją ir siuvinėjau (gali pasižiūrėti vaizdą paraše esančioje nuorodoje). Ant Cream lino siuvinėjau ir žiedadulkių fėją, bet, tarkim blynus, pomidorą ar nykštukus siuvinėčiau ant natūralios spalvos.
Jei jau pradėjai ant natūralios, tai ir pabaik, nieko čia baisaus. Negi dabar numesti viduryje ir pradėti iš naujo ant kitos spalvos (na, nebent labai nedaug dar esi padariusi...)
Atsakyti
Sveikos, na susiradau kasiuluose Beige spalvos Evą, tai jaučiu ant jo ir siuvinėsiu tą Nimukę. Tik dabar bandau išsiversti kas ten parašyta, viskas lyg ir aišku, tik viena vieta stringa sad.gif Ten sparnelius reikia siuvinėti blendingu su siūlu nr 141 ir nesuprantu kas per siūlai. Neparašyta nieko sad.gif Gal žinot? Ten manau kažkas į metaliką turi būti panašu, bet niekaip nerandu...
Atsakyti
4u.gif 4u.gif Nebuvau čia kelias dienas, o tiek nuostabių darbelių pridėjote, kad visų net neišvardinti . Visi nuostabūs wub.gif Pažiūrėjau, pasisėmiau įkvėpimo ir pati bėgu siuvinėti wub.gif

QUOTE(vastulka @ 2011 02 16, 11:29)
Vistiek neįsivaizduoju. Reikėjo kelis dalykėlius išsiuvinėti, nu niekaip neišėjo. Atrodo ir regėjimu nesiskundžiu, bet ten niekaip nematyt man nors nusišauk.verysad.gif  verysad.gif

vastulka, gal tu nusipirkai tankų liną nepritaikytą siuvinėjimui? Mano akys tikrai nėra geros, bet kai nusiperku liną 28 ct ar 32 ct, tai kuo puikiausiai matau ką siuvinėti. Pabandyk nusipirkti siuvinėjimui skirto lino, o vėliau ir lietuvišką liną galėsi išsirinkti, nes žinosi, ką pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 02 16, 18:40)
visi super, bet pagalvė įkvepė ir sau pasidaryti kažką panašaus  ax.gif
pasirodyk  mirksiukas.gif
Nimue žiedadulkių fėją ant tamsesnio siuvinėju šiuo metu, tai kol kas man patinka rezultatas, vėliau ketinau matyt tą patį drugelį siuvinėt

Kol sulaukiau ilindau i SM , tai liko tik kojytes ir apvedzioti.
Kai tik turesiu galimybe pasirodysiu. Bet man asmeniskai nesiziuri. sad.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 02 16, 19:13)
Man būtent fėja-drugelis gražiau žiūrisi ant kreminės (smėlio) spalvos lino, ant tokio ją ir siuvinėjau (gali pasižiūrėti vaizdą paraše esančioje nuorodoje). Ant Cream lino siuvinėjau ir žiedadulkių fėją, bet, tarkim blynus, pomidorą ar nykštukus siuvinėčiau ant natūralios spalvos.
Jei jau pradėjai ant natūralios, tai ir pabaik, nieko čia baisaus. Negi dabar numesti viduryje ir pradėti iš naujo ant kitos spalvos (na, nebent labai nedaug dar esi padariusi...)

Paziurejau dar ir taviske...super...as galvoju, kad ta menulio fone, tai ziuvinesiu ant tos margos, vintagine ar kokia ten...o va tas fejas reiks ant sviesesnes. Reiks sia kazkam dovanoti!
Tavo Acufactum geles remas labai labai grazus!
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2011 02 16, 16:48)
Kas nori, tas randa ir per až  biggrin.gif  mirksiukas.gif  atrodo nieks nepasikeitė nei nr, nei skype  smile.gif  Laukiu pasirodant su nuogaliais  bigsmile.gif

Rasim rasim biggrin.gif ojei nezinau kada tuos nuogalius parodysiu kad tas reminimas nepigus verysad.gif Parasyk man i AZ siuvynejimo stovu kur jus turit kainytes mirksiukas.gif Jei zinoma dar darot.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 02 16, 20:00)
vastulka, gal tu nusipirkai tankų liną nepritaikytą siuvinėjimui? Mano akys tikrai nėra geros, bet kai nusiperku liną 28 ct ar 32 ct,  tai kuo puikiausiai matau ką siuvinėti. Pabandyk nusipirkti siuvinėjimui skirto lino, o vėliau ir lietuvišką liną galėsi išsirinkti, nes žinosi, ką pirkti  mirksiukas.gif

Ačiū už patarimą 4u.gif .
Turiu parsisiuntus ir specialaus iš kasiulai.lt, tik dabar neprisimenu koks ten numeris. Reiks pažiūrėti ir vėl pabandyti blush2.gif . Man labai gražūs ant lino siuvinėti paveiksliukai, bet jau darbelio ten...marios. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2011 02 17, 00:57)
Ačiū už patarimą 4u.gif .
Turiu parsisiuntus ir specialaus iš kasiulai.lt, tik dabar neprisimenu koks ten numeris. Reiks pažiūrėti ir vėl pabandyti blush2.gif . Man labai gražūs ant lino siuvinėti paveiksliukai, bet jau darbelio ten...marios.  blink.gif

Tai ziurint koks paveiksliukas, tiek ir darbo mirksiukas.gif man bent jau ilgiau ant lino pasiuvinejus matosi tie 2x2 siuliuko ploteliai, kur kryziukas bus, o ne pats audinys biggrin.gif kazkaip akys priprate, sunkiau tik jei pavieniu kryzeliu primetyta, bet ir tai atsiskaiciuot gali ax.gif pamegink ant to lino is kasiulu, tikrai gerai gausis 4u.gif as dabar ant evo siuvineju, tai irgi kaifuoju blush2.gif aidos visai nebesinori imt i rankas rolleyes.gif
Atsakyti
ЛанСвіт "Лиловое настроение".
Rožinės spalvos 28 ct ewas, 16 DMC spalvų, 6 blendingo spalvos, 3 DMC metalikai, keli 4 spalvų karoliukai.
Greičiausiai darysiu dėžutę dukrytei pirmiesiems papuošaliukams susidėti g.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2011 02 17, 10:05)
Rožinės spalvos 28 ct ewas, 16 DMC spalvų, 6 blendingo spalvos, 3 DMC metalikai, keli 4 spalvų karoliukai.
Greičiausiai darysiu dėžutę dukrytei pirmiesiems papuošaliukams susidėti  g.gif

wub.gif pasakiškas
Atsakyti
Lujus wub.gif labai grazu. Labai laukiu igyvendinimo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2011 02 17, 11:05)

wub.gif wub.gif
Atsakyti