Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 02 15, 18:44)
UŽKNISO metalikas doh.gif
Tikrai daugiau tokio pačio nesiuvinėsiu lotuliukas.gif

Metrikas labai dailus, nors ir matytas rolleyes.gif

O kokiu metaliku jūs siuvinėjat? Jei DMC, tai išties geriau jau to nedaryti doh.gif Bandykite Kreiniką įvairiais pavidalais (ar tai Blending fillament iš dviejų gijų, ar tai #4 Fine braid viena gija siuvinėti). Jis visai neblogas thumbup.gif Aišku, siūlas neslysta per medžiagą taip lengvai, kaip medvilnė ar šilkas, bet bent jau nesilaupioja, netrūkinėja ir nesivelia taip, kaip tai daro DMC. Beje, Rainbow metalikai dar yra, jie būna ir pamaišyti su kitu siūlu, gražios spalvos.
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 02 15, 19:48)
Liuks darbukas, tik skaičių neįžiūriu  lens.gif

4u.gif nu va, sakau, kad jie keisti kažkokie, tokie buvo schemoj (08-08-09)

QUOTE(Auksuole @ 2011 02 15, 20:14)
Labai gražus darbelis  4u.gif

4u.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 02 15, 21:32)
Metrikas labai dailus, nors ir matytas  rolleyes.gif

O kokiu metaliku jūs siuvinėjat? Jei DMC, tai išties geriau jau to nedaryti  doh.gif Bandykite Kreiniką įvairiais pavidalais (ar tai Blending fillament iš dviejų gijų, ar tai #4 Fine braid viena gija siuvinėti). Jis visai neblogas  thumbup.gif Aišku, siūlas neslysta per medžiagą taip lengvai, kaip medvilnė ar šilkas, bet bent jau nesilaupioja, netrūkinėja ir nesivelia taip, kaip tai daro DMC. Beje, Rainbow metalikai dar yra, jie būna ir pamaišyti su kitu siūlu, gražios spalvos.

4u.gif ačiū už patarimą, reikės pabandyti wink.gif

O dabar patarimo noriu. Rinkausi Nimuką kokį norėčiau išsiuvinėti (kadanors:D), man labiausiai šis patiko:
user posted image

Čis parašyta Lin Gander beige. Išsiverčiau, kad linas smėlio spalvos. Tai kaip čia suprasti? Ar rusvas, ar naturalios spalvos? g.gif
Atsakyti
Nu kad ir daug metaliko ( o ir darbo), bet tas metrikas vestuvinis man labai grazus,toks subtilus...

O as atnesu parodyti paskutiniji savo. Aciu Uodegytei uz pagalba del schemos blush2.gif 4u.gif Iremino truputi netaip,kaip prasiau,man per maza skyle ir per daug fono liko,bet kaip sake taip pagal standartus turi but kazkokius..O kad jau nusibodo veluot su dovana,tai jau sakiau kad tiks wink.gif

Tai va mielas sunytis,mielu sunyciu augintojai wink.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Antarktida44 @ 2011 02 15, 21:48)
O as atnesu parodyti paskutiniji savo. Aciu Uodegytei uz pagalba del schemos  blush2.gif  4u.gif  Iremino truputi netaip,kaip prasiau,man per maza skyle ir per daug fono liko,bet kaip sake taip pagal standartus turi but kazkokius..O kad jau nusibodo veluot su dovana,tai jau sakiau kad tiks wink.gif

2 nuotrauka gerulė biggrin.gif
Labai gražiai gavos, net gi remas kiek įdomiai gavos, toks rimtesnis kaip ir šuniukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 02 15, 21:32)
O kokiu metaliku jūs siuvinėjat? Jei DMC, tai išties geriau jau to nedaryti  doh.gif

man irgi teko su metaliku susidurti, schemoj buvo kazkoks DMC, radau toki vienoj internetinej parduotuvej, kaina apie 7 lt... Bet ju nebuvo ten, kur tuo metu uzsakinejau prekes.. GA irgi tokio nebuvo, tik kazkoks pigesnis DMC metalikas g.gif NA, ji tada ir paemiau, pagalvojau - koks skirtumas??
Ale siuvinejosi tai sunkiai doh.gif Idomu, kaip tada tas kitas? Tokios spulytej, kaip siuvimo siulai, o as pirkau matkuti, kaip medvilniniai buna.
Atsakyti
Sveikutės šaunuolės 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,
Seniai buvau, bet kaip matau visos super dirbate, o darbai "verčiantys iš kaliošų" (cituoju).
Turiu 2 klausimus smile.gif:
1. Siuvinėju tokį metriką
user posted image
Patarkite kokia spalva daryti užraša.
2.Kaokias stebuklais siuvinėjate ant lino. Man labai gražu, bet kiekvieną kartą paėmus liną tik apsiverkiu, kad nieko nematau ir vėl padeda.
Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 02 14, 09:33)
čia tai bent darbas  thumbup.gif  labai gražu, spalvytės  thumbup.gif
labai mielas meškius
P.S. gal pabandyk ringuvos muilu nuimt taškučius? Šonuke pabandyk, gaila kad toks grožis o taškučiai matosi  verysad.gif

Aciu, manau as juos vistiek iskalbsiu as ju taip nepaliksiu schmoll.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2011 02 14, 10:08)
pabandyk į Vanišą pamerkti,  jei DMC siūlais siuvinėjai ir taškiukus su dantų šepetuku patrink. Kaip įdomiai tu plaukiukų BSą darei, čia specialiai taip ar kaip?
šiltas darbukas  wub.gif

Kai tik jo nusipirksiu butinai pabandysiu. Aha DMC siuliukais siuvinejau, o del tu plaukiuku nezinau as taip pagal schema supratau, nesigincisiu gal ir ne taip te juos reikejo daryti na bet man gavosi taip ir visai likau patenkinta rolleyes.gif

QUOTE(Džeinė @ 2011 02 14, 17:36)
bigsmile.gif  thumbup.gif  super darbas
kažkur matytas  mirksiukas.gif  biggrin.gif  gražus meškis
wub.gif
thumbup.gif

Sveika, kur prapuolus kad nei prisiskabint nei per skype tamstos pasiekti negalyma biggrin.gif Na va seip netaip baigiau ta meski savo, beja zinok baigiau ir ta mergina su vyru liko tik ireminti kai ireminsiu tada parodisiu. Noriu kaska pradeti naujo bet niekaip neisirenku ka unsure.gif

Ai seip labai patiko maciau intike brondzine mergina, reiks i schemu tema nueiti gal kas tures.

Na kaip sakoma vysu darbeliai super duper thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2011 02 16, 01:36)
...Turiu 2 klausimus smile.gif:
1. Siuvinėju tokį metriką
...Patarkite kokia spalva daryti užraša.
2.Kaokias stebuklais siuvinėjate ant lino. Man labai gražu, bet kiekvieną kartą paėmus liną tik apsiverkiu, kad nieko nematau ir vėl padeda.
Labai ačiū 4u.gif

As siuvineciau tokia pat spalva kaip masinyte siuvinejai

Ant lino kaikurios merginos siuvineja per 1 siuliuka, bet as siuvineju per 2x2. Ir visada susizymiu, kad nepasiklysciau

va pvz dabar siuvineju si ant lino - labai smagiai siuvinejas wink.gif
http://visniuke.gall...h?ph=bnTb-cU4lQ
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2011 02 16, 08:02)

drinks_cheers.gif

tavo puodelis wub.gif kaip tik saulutė šviečia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 02 16, 09:23)
drinks_cheers.gif

tavo puodelis  wub.gif  kaip tik saulutė šviečia ax.gif

Aciu Murkse 4u.gif
siuo metu siuvineju tris darbus vienu metu ir jau ketvirta planuoju pradet lotuliukas.gif tai tas puodeliukas man tikra atgaiva wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2011 02 16, 10:52)
Aciu Murkse 4u.gif
siuo metu siuvineju tris darbus vienu metu ir jau ketvirta planuoju pradet lotuliukas.gif tai tas puodeliukas man tikra atgaiva wink.gif

O koks bus galutinis variantas? Sudomino mane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2011 02 16, 09:02)

Ant lino kaikurios merginos siuvineja per 1 siuliuka, bet as siuvineju per 2x2. Ir visada susizymiu, kad nepasiklysciau

va pvz dabar siuvineju si ant lino - labai smagiai siuvinejas wink.gif
http://visniuke.gall...h?ph=bnTb-cU4lQ

Vistiek neįsivaizduoju. Reikėjo kelis dalykėlius išsiuvinėti, nu niekaip neišėjo. Atrodo ir regėjimu nesiskundžiu, bet ten niekaip nematyt man nors nusišauk.verysad.gif verysad.gif
Atsakyti