Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(yume @ 2011 02 15, 09:28)
Ačiukas labai visom už gražius žodžius mano procesui  4u.gif
Aš asmeniškai nelabai kreipiu dėmesį į rekomendacijas prie schemos ant kokios AIDOS siuvinėti, o paprasčiausiai siuvinėju ant tokios medžiagyts kaip man norisi smile.gif
Manau svarbu, kad prie AIDOS smulkumo ar kitokio audinio derėtų siūliukų gijų skaičius.  ax.gif 

o sakykit, kuo audimas audinio tankesnis, tuo ir gija turi buti storesne g.gif Ar butinai turi pasislepti po siuliukais audinys g.gif ax.gif Atleiskit, gal uz kvailokus klausimusm, bet as irgi visiskai zalia tame reikale biggrin.gif Noriu pradet siuvinet pagalvele ant tokio satmbesnio gobeleno, tai galvoju keliu giju man cia reiktu biggrin.gif
Atsakyti
Ir vėl grožybių užderėjo wub.gif wub.gif wub.gif

O aš dabar apie mažulyčius krapštinėjuosi- pagaminau tokią etiketę savo dičkiui ant tašytės, kad su draugų nesupainiotų.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 02 15, 13:11)
Ir vėl grožybių užderėjo  wub.gif  wub.gif  wub.gif

O aš dabar apie mažulyčius krapštinėjuosi- pagaminau tokią etiketę savo dičkiui ant tašytės, kad su draugų nesupainiotų.

tikrai liuks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2011 02 15, 11:58)
o sakykit, kuo audimas audinio tankesnis, tuo ir gija turi buti storesne g.gif Ar butinai turi pasislepti po siuliukais audinys g.gif  ax.gif Atleiskit, gal uz kvailokus klausimusm, bet as irgi visiskai zalia tame reikale biggrin.gif Noriu pradet siuvinet pagalvele ant tokio satmbesnio gobeleno, tai galvoju keliu giju man cia reiktu  biggrin.gif

Kuo audinys retesnis, tuo gija turi būti storesnė ir atvirkščiai - kuo audinys smulkesnis, tuo gija plonesnė smile.gif
Šiaip vėlgi, aš asmeniškai, bandydama kažką naujo 'pasirepetuoju' kelis kryželius ant pasirinkto audinio tamsia spalvyte ir žiūriu, ar tenkina mane, kiek siūlas uždengia medžiagytės, ar reikia dadėti gijų.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yume: 15 vasario 2011 - 13:31
QUOTE(Meka @ 2011 02 14, 18:44)

Maloniai nustebinai. Tikrai gražus darbas wub.gif

QUOTE(brendule @ 2011 02 14, 20:30)
o kokie ispudingi visi darbeliai ir procesai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
pasirodau ir as su savo uzrasinem  smile.gif

Mielos užrašinės wub.gif

QUOTE(yume @ 2011 02 15, 09:42)
Aš dar noriu pasirodyti su savo jau ilgai krapštomu HAED paveikslėliu, nors ir liko dar.....

Gražus procesas. O koks bus galutinis variantas? ax.gif

QUOTE(rasiux- @ 2011 02 15, 15:11)
Ir vėl grožybių užderėjo  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Gera idėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 02 15, 09:23)
Labas

schemų klausimais yra atskira temikė, daug info jos 1psl  4u.gif
http://www.supermama...;#entry44639109

ačiū ačiū ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yume @ 2011 02 14, 10:23)
Labas rytelis visoms,

Kokie meilučiai thumbup.gif

QUOTE(Florestina @ 2011 02 14, 13:58)
Visi labai gražūs darbeliai

Puikiai atrodo smile.gif O kaip pagalbininkas? Ar patogu su juo dirbti? smile.gif

QUOTE(Meka @ 2011 02 14, 17:44)
pasirodau kaip jaunas menulis smile.gif

wauwauwau koks dyyyyydelis blink.gif man tai labai gražu 4u.gif

QUOTE(brendule @ 2011 02 14, 19:30)

Man taip pat labiausiai MTSA patiko wink.gif

Na o aš siuvinėjau vestuvių metriką. Prasta fotografė iš manęs (kiekvienč kartą rodydama darbelį tą patį sakau, bet ką dabar ax.gif ), realybėj gražiau atrodo. Galvojau šiandien nešt rėminti, bet aptingau, šalta smile.gif UŽKNISO metalikas doh.gif mažai trūko iki susinervinimo ir numetimo, bet MB dovana čia, tai prisiverčiau, be to ir 9 skaičius man kažkoks lievas tai nežinau ar palikt jį tokį ar ne... Zweigart linas Belfast (32), spalva Natural, 9 DMC spalvos ir MH karoliukai. Ant lino man patiko siuvin4ti, tik albai sunkiai sekėi skaičiuoti, nes buvo pavienių kryžiukų, kai nepratus pora kartų apsiskaičiavau sad.gif Bet šiaip nespjaunu į liną smile.gif
user posted image

Tikrai daugiau tokio pačio nesiuvinėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 02 15, 17:44)
Na o aš siuvinėjau vestuvių metriką.

wub.gif
taip sakant medalis už metaliką. Labai nemėgstu jo, bet labai pagyvina vaizdą ax.gif
Labai labai mielas metrikas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 02 15, 19:44)
Na o aš siuvinėjau vestuvių metriką.

Labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 02 15, 19:08)

QUOTE(zuzanele @ 2011 02 15, 19:20)

Ačiū merginos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 02 15, 18:41)
Ačiū merginos wink.gif

Liuks darbukas, tik skaičių neįžiūriu lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 02 15, 17:44)
Na o aš siuvinėjau vestuvių metriką. UŽKNISO metalikas doh.gif

Labai gražus darbelis 4u.gif

Aš irgi nusipirkau pabaigimui metaliko, tikrai nedaug reikia pasiuvinėti, bet jau taip nesmagiai siuvinėjasi doh.gif

Ir kažkaip įdomiai, kasiulai.lt DMC po 1,80 t, parduotuvėj žiūriu įmušė po 2 Lt, nors pirkau beveik 30 vnt. rolleyes.gif
Atsakyti