Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(carnitaster @ 2011 02 15, 08:21)
na jūsų visų darbeliai irgi labai įspūdingi. Noriu paklausti, o kur jūs randat didelių paveikslų kokybiškų schemų, kiek ieškau, tai didelių nelabai ir randu, dar mane labai domina triptikai, o su jais tai man aplamai problema, niekur nėra, gal galit man padėti? Ačiū 4u.gif

Labas

schemų klausimais yra atskira temikė, daug info jos 1psl 4u.gif
http://www.supermama...;#entry44639109
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2011 02 14, 22:59)
Na aš savo šitą įrėmintą parodysiu  ax.gif  bet kokia ryški foro ir tas meškiukas man toks visas rudas,trųksta regis geltonumo  ax.gif

lauksiu biggrin.gif

QUOTE(yume @ 2011 02 15, 07:42)
Aš dar noriu pasirodyti su savo jau ilgai krapštomu HAED paveikslėliu, nors ir liko dar.....

thumbup.gif procesas
Atsakyti
QUOTE(brendule @ 2011 02 14, 19:30)
pasirodau ir as su savo uzrasinem  smile.gif

oho kiek grozybiu pridarei 4u.gif 4u.gif

QUOTE(yume @ 2011 02 15, 08:42)
Labai mielos brendule užrašinės  4u.gif
Aš dar noriu pasirodyti su savo jau ilgai krapštomu HAED paveikslėliu, nors ir liko dar.....

Krapstyk krapstyk toliau 4u.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz pagyras mano uzrasinem 4u.gif labai labai malonu ax.gif

Yume procesas nerealus thumbup.gif
Atsakyti
visų darbeliai tai labai gražūs ir mieli wub.gif wub.gif wub.gif
gal greitai ir aš pasirodysiu su savo pirmuoju išsiuvinėtu darbeliu smile.gif Beje norėjau paklausti, jeigu shemoje yra parašyta, kad siuvinėti ant AIDOS 16, ar galima naudoti pvz., AIDA 14, arba visai kitos rūšies audinį g.gif nes dar visai neseniai pradėjau siuvinėti, todėl visų niuansų nelabai žinau blush2.gif
Atsakyti
http://img265.images.../i/jpg1002.jpg/
Labas rytelis, smile.gif ateinu pas jus su pagalbos prašymu, gal kas pamėtės kokią idėją dėl žodžių šiam paveiksliukui, norėčiau kokio linksmo apie kavą, sunkius rytus. Mačiau kadaise ir rodos šiame forume su lietuviškais žodžiais darbelį, bet neišsisaugojau doh.gif , maniau kai reiks, tai ir sugalvosiu pati. O dabar jau ir nebežinau, gal visai palikti be teksto ? ax.gif Kaip manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeliukė9: 15 vasario 2011 - 09:20
QUOTE(angeliukė9 @ 2011 02 15, 08:19)
http://img265.images.../i/jpg1002.jpg/
Labas rytelis, smile.gif  ateinu pas jus su pagalbos prašymu, gal kas pamėtės kokią idėją dėl žodžių šiam paveiksliukui, norėčiau kokio linksmo apie kavą, sunkius rytus. Mačiau kadaise ir rodos šiame forume su lietuviškais žodžiais darbelį, bet neišsisaugojau  doh.gif , maniau kai reiks, tai ir sugalvosiu pati. O dabar jau ir nebežinau, gal visai palikti be teksto ? ax.gif  Kaip manot?

Man asmeniškai tavo darbelis labai šaunus ir be žodžių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shining @ 2011 02 15, 09:06)
visų darbeliai tai labai gražūs ir mieli  wub.gif  wub.gif  wub.gif
gal greitai ir aš pasirodysiu su savo pirmuoju išsiuvinėtu darbeliu  smile.gif Beje norėjau paklausti, jeigu shemoje yra parašyta, kad siuvinėti ant AIDOS 16, ar galima naudoti pvz., AIDA 14, arba visai kitos rūšies audinį  g.gif nes dar visai neseniai pradėjau siuvinėti, todėl visų niuansų nelabai žinau  blush2.gif

galima, tik tada darbelis didesnis bus bei siūlų daugiau reik mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(angeliukė9 @ 2011 02 15, 09:19)
Labas rytelis, smile.gif  ateinu pas jus su pagalbos prašymu, gal kas pamėtės kokią idėją dėl žodžių šiam paveiksliukui, norėčiau kokio linksmo apie kavą, sunkius rytus. Mačiau kadaise ir rodos šiame forume su lietuviškais žodžiais darbelį, bet neišsisaugojau  doh.gif , maniau kai reiks, tai ir sugalvosiu pati. O dabar jau ir nebežinau, gal visai palikti be teksto ? ax.gif  Kaip manot?

thumbup.gif
Atsakyti
Ačiukas labai visom už gražius žodžius mano procesui 4u.gif

QUOTE(shining @ 2011 02 15, 09:06)
jeigu shemoje yra parašyta, kad siuvinėti ant AIDOS 16, ar galima naudoti pvz., AIDA 14, arba visai kitos rūšies audinį  g.gif

Aš asmeniškai nelabai kreipiu dėmesį į rekomendacijas prie schemos ant kokios AIDOS siuvinėti, o paprasčiausiai siuvinėju ant tokios medžiagyts kaip man norisi smile.gif
Manau svarbu, kad prie AIDOS smulkumo ar kitokio audinio derėtų siūliukų gijų skaičius. ax.gif

QUOTE(angeliukė9 @ 2011 02 15, 09:19)

Labai labai thumbup.gif paveikslėlis. Manau koks šmaikštus užrašiukas nesugadintų, tačiau ir be užrašo labai šaunu!
Atsakyti
QUOTE(yume @ 2011 02 15, 09:28)
Aš asmeniškai nelabai kreipiu dėmesį į rekomendacijas prie schemos ant kokios AIDOS siuvinėti, o paprasčiausiai siuvinėju ant tokios medžiagyts kaip man norisi smile.gif
Manau svarbu, kad prie AIDOS smulkumo ar kitokio audinio derėtų siūliukų gijų skaičius.  ax.gif 

drinks_cheers.gif
Atsakyti

Labai labai thumbup.gif paveikslėlis. Manau koks šmaikštus užrašiukas nesugadintų, tačiau ir be užrašo labai šaunu!

Ir man kaip ir visai to užrašiuko netruksta, gal taip ir paliksiu ax.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus smile.gif
Atsakyti