o kokie ispudingi visi darbeliai ir procesai
pasirodau ir as su savo uzrasinem
Kokios užrašinės?
Duodat, merginos...... O jau užrašinės išgriovė iš kaliošų
Papildyta:
Ir Dvi šedevrai kažkas nežemiško.
Papildyta:
Ir Dvi šedevrai kažkas nežemiško.
QUOTE(Meka @ 2011 02 14, 16:44)
pasirodau kaip jaunas menulis
kadangi jau tuoj sueis metai kai pradejau savo darba tai bent pasirodysiu kad nestoviu vietoje
baigtos 2 eiles [img]pradeta trecia
kadangi jau tuoj sueis metai kai pradejau savo darba tai bent pasirodysiu kad nestoviu vietoje
baigtos 2 eiles [img]pradeta trecia
dydis. procesas
QUOTE(brendule @ 2011 02 14, 18:30)
įspūdinga
Nuostabios užrašinės
Labai gražios užrašinės
QUOTE(A-Z @ 2011 02 14, 09:47)
Rodausi aš savo pagalvės užvalkaliuką.
Žavinga idėja
QUOTE(Meka @ 2011 02 14, 17:44)
ooo... ooooo Niekuomet nesiuvinėčiau pati, bet įspūdinga - mastas pribloškiantis
QUOTE(brendule @ 2011 02 14, 19:30)
Smagios Ypač patiko narcizai (MTSA dizainai apskritai man labai patinka )
QUOTE(~INGUTĖ~ @ 2011 02 13, 23:06)
Na as bandau paroditi savo kaip ir treciaji darbeli Metrikus kur deja matosi piestuko taskuciai. Labai senai keliau foto tad nesu tikra ar man pavyks
Man viskas atrodo gražu ir nematau aš kas ten su tais plaukeliais negerai nes pati tik esu pradedančioji. Bet pradėjau nuo žymiai didesnio darbo ir jokių susižymėjimų man neprireikė o čia tokiam mažam darbeliui ir tiek daug taškelių gaila,kad dabar jie neišsiskalbia
QUOTE(murkse @ 2011 02 14, 09:10)
Naujas metrikiukas, visom jau 100k matytas bet vis viena mielas
Na aš savo šitą įrėmintą parodysiu bet kokia ryški foro ir tas meškiukas man toks visas rudas,trųksta regis geltonumo
QUOTE(Meka @ 2011 02 14, 16:44)
OHo darbas
Super užrašinės
QUOTE(Kaliteja @ 2011 02 14, 23:59)
Man viskas atrodo gražu ir nematau aš kas ten su tais plaukeliais negerai
na man jie irgi taip keistai atrodo, nes punktyriniai, o ne vientisi, bet nežinau, gal tokia schema
Labai mielos brendule užrašinės
Aš dar noriu pasirodyti su savo jau ilgai krapštomu HAED paveikslėliu, nors ir liko dar.....
Aš dar noriu pasirodyti su savo jau ilgai krapštomu HAED paveikslėliu, nors ir liko dar.....
MTSA narcizai nerealūs
na jūsų visų darbeliai irgi labai įspūdingi. Noriu paklausti, o kur jūs randat didelių paveikslų kokybiškų schemų, kiek ieškau, tai didelių nelabai ir randu, dar mane labai domina triptikai, o su jais tai man aplamai problema, niekur nėra, gal galit man padėti? Ačiū