Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

Sveikos mirksiukas.gif

Tikrai labai jusu grazus darbeliai thumbup.gif

Na as bandau paroditi savo kaip ir treciaji darbeli Metrikus kur deja matosi piestuko taskuciai. Labai senai keliau foto tad nesu tikra ar man pavyks g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~INGUTĖ~: 13 vasario 2011 - 23:08
QUOTE(carnitaster @ 2011 02 13, 21:21)
noriu ir aš pasirodyti su savo nauju darbeliu ax.gif

neapsakomai grazu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(~INGUTĖ~ @ 2011 02 14, 00:06)
Sveikos  mirksiukas.gif

mielas metrikiukas wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš noriu paklausti tų, kurios siuvinėja pardavimui. Kiek kainuoja pvz. metrikas. Nes manęs užsiprašė padaryt metriką, bet nežinau kiek už jį prašyt. Gal yra kokia sistema pasiskaičiuoti?
Ačiū
Atsakyti
ačiū visoms už gražius žodžius :4u
Domė tu tikrai teisi su fotoaparatu tikrai labai sunku perteikti tikrą grožį, juolab, kad čia yra daug blizgučio, ir prie gero apšvietimo labai gražiai žvilga.

zuzanele čia siuvinėta pusiniu kryželiu, dar kitaip vadinama gobeleninis siuvinėjimas.Siuvinėjau tikrai laaabai ilgai, nes turiu du vaikus, dar plius mezgimu užsiimu, tai to laiko kaip ir mažai lieka visiems darbams, o po vieną darbą aš dirbt nemoku doh.gif. Paveikslėlio dydis kryželiais :240-320
Atsakyti
QUOTE(zhemaituke @ 2011 02 13, 23:52)
Sveikos,
aš noriu paklausti tų, kurios siuvinėja pardavimui. Kiek kainuoja pvz. metrikas. Nes manęs užsiprašė padaryt metriką, bet nežinau kiek už jį prašyt. Gal yra kokia sistema pasiskaičiuoti?
Ačiū

kelis puslapius atgal formulė buvo įdėta ,bet pagal ją skaičiuojant auksiniai darbai gaunasi wub.gif (jie tokie ir yra tik nėra kam tokių pinigų mokėti smile.gif )..aš kai siuvinėjau metriką,su žinomais Vervaco batukais,tai paprašiau 50litų,bet čia siuvinėjau draugės dukrai,o draugės tai mano geriausia draugė ,tai nebuvo kaip daugiau prašyt,medžiagos aišku atsipirko ir dar gal 30lt liko,bet darbas tai ko gero liko neapmokėtas lotuliukas.gif ...o jei tu siuvinėsi ne draugei tai gali ir 100lt paprašyt,visgi rankų darbas... thumbup.gif
Atsakyti
taigi jei siuvinejant ant 14 aidos gaunas mazdaug A5 formato dydis - tai panasiai apie 100 lt kaina gaunas su medziagom ir darbu
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 02 13, 20:21)
noriu ir aš pasirodyti su savo nauju darbeliu ax.gif

čia tai bent darbas thumbup.gif labai gražu, spalvytės thumbup.gif

QUOTE(~INGUTĖ~ @ 2011 02 13, 23:06)
Na as bandau paroditi savo kaip ir treciaji darbeli Metrikus kur deja matosi piestuko taskuciai. Labai senai keliau foto tad nesu tikra ar man pavyks  g.gif

labai mielas meškius
P.S. gal pabandyk ringuvos muilu nuimt taškučius? Šonuke pabandyk, gaila kad toks grožis o taškučiai matosi verysad.gif
Atsakyti
Rodausi aš savo pagalvės užvalkaliuką. Siuvinėjau ant drobės, ji tokia minkšta ir su skylutėm, net galvoju, gal tokią iškrakmolina ir išeina Aida rolleyes.gif Pirkau medžiagą Kaune, Aleksote, Lino parduotuvėje (lb pigi, gal po 6 Lt/m). Siūlai iš turimų atsargų.
nors medžiaga gana smulki, bet paskui pagalvojau, kad gal gražiau būtų 3 gijom siuvinėjant, nes kažkaip matosi baltumai (nors siuvinėjau biskorniu ant šitos medžiagos 2 gijom ir nieko nesimatė g.gif ). Na bet užsakovas 3 metų, savas, tai jam kad tik Mikė 4u.gif sueitų ir BS tik išsiuvinėta 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(A-Z @ 2011 02 14, 08:47)
Rodausi aš savo pagalvės užvalkaliuką.

kaip miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~INGUTĖ~ @ 2011 02 13, 23:06)
Sveikos  mirksiukas.gif

Tikrai labai jusu grazus darbeliai  thumbup.gif

Na as bandau paroditi savo kaip ir treciaji darbeli Metrikus kur deja matosi piestuko taskuciai. Labai senai keliau foto tad nesu tikra ar man pavyks  g.gif

pabandyk į Vanišą pamerkti, jei DMC siūlais siuvinėjai ir taškiukus su dantų šepetuku patrink. Kaip įdomiai tu plaukiukų BSą darei, čia specialiai taip ar kaip?
QUOTE(A-Z @ 2011 02 14, 08:47)
Rodausi aš savo pagalvės užvalkaliuką.

šiltas darbukas wub.gif
Atsakyti
Naujas metrikiukas, visom jau 100k matytas bet vis viena mielas

user posted image
Atsakyti
Tai tikrai, kad labai mielas ir šiltas bigsmile.gif

Labai fainutis užvalkaliukas pagalvytei wub.gif

Sveikutės. Mažiau beužsuku pagirti jūsų darbelių, nes pati pasinėriau į metrikiuko siuvinėjimą, kuriam tik iš kokio 5 karto su Uodegytės pagalba- AČIŪ JAI DIDELIAUSIAS- pavyko teisingus siūlus susirinkti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinka*: 14 vasario 2011 - 09:19