Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

Dvi - tobula 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 02 13, 14:55)
Dvi - tobula  4u.gif

Pritariu 100 proc mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 12, 22:13)
Mano naujo darbelio procesas rolleyes.gif

paziurejau koks galutinis rezultatas bus, labai jau svelnus ir mielas paveikslas wub.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 02 13, 10:39)
Na ką gi pasirodau savo metų projekto procesą... Vakar akys išvarvėjo su tais kreiniko sparnais  biggrin.gif Mirabilia, Adia Garden fairy.

mmm..mirabilia wub.gif savo feja atidaviau remint, bet tik kitos savaites gale bus. jau turiu dar viena undine nusiziurejus, bet reikia geisa pabaigti pirma (pradejau dar tik pries kokia savaite hihihi.gif) bet tokios jos grazios wub.gif

QUOTE(Dvi @ 2011 02 13, 13:02)

nu man sitie darbeliai tikrai is kosmoso srities blush2.gif wub.gif idomu kaip zadi apiformint? bigsmile.gif ir dar klausimukas, ta mono kanva, cia tiesiog firmos pavadinimas, ar kazkokia medziagos rusis? maciau daznai rusaites mini, kad ant tokios siuvineja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 02 13, 09:39)

koks grožis ryškėja, labai gražiai rudas audinys žiūrisi wub.gif
QUOTE(Dvi @ 2011 02 13, 12:02)

vau vau vau, nuostabūs darbai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 02 13, 18:08)
ir dar klausimukas, ta mono kanva, cia tiesiog firmos pavadinimas, ar kazkokia medziagos rusis? maciau daznai rusaites mini, kad ant tokios siuvineja g.gif

Tiek pagal vaizdą, tiek iš pavadinimo (mono = vienas) sakyčiau, kad tai tiesiog kanva, kur skylutės - kas vieną siūluką biggrin.gif , o ne kas keturis, kaip įprastinėje Aida kanvoje. Turėtų būti kietas retas audinys.
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 02 13, 18:08)
dar klausimukas, ta mono kanva, cia tiesiog firmos pavadinimas, ar kazkokia medziagos rusis? maciau daznai rusaites mini, kad ant tokios siuvineja g.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 02 13, 18:57)
Tiek pagal vaizdą, tiek iš pavadinimo (mono = vienas) sakyčiau, kad tai tiesiog kanva, kur skylutės - kas vieną siūluką  biggrin.gif , o ne kas keturis, kaip įprastinėje Aida kanvoje. Turėtų būti kietas retas audinys.

Labai teisingai. 4u.gif

Kaip forminsiu. Visas ankstesnes idėjas atmečiau ir matyt rėminsiu po 3 į rėmelį su bendru pasportu. Šitie trys dar ne paskutiniai rolleyes.gif
Atsakyti
Dvi labai labai grazus darbai wub.gif
Atsakyti
noriu ir aš pasirodyti su savo nauju darbeliu ax.gif
user posted image
user posted image
P.S. labai nekokybiška foto doh.gif , tiek spalvos, tiek ryškumo atžvilgiu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carnitaster: 13 vasario 2011 - 20:23
QUOTE(carnitaster @ 2011 02 13, 20:21)

P.S. labai nekokybiška foto doh.gif , tiek spalvos, tiek ryškumo atžvilgiu unsure.gif

blink.gif Nu nieko sau, koks gėris. thumbup.gif
Atsakyti
carnitaster
O jergutėliau kooooos grožis, kiek daaarbo blink.gif Nuostabu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 02 13, 22:21)

O jau grožis wub.gif O jau dydis bigsmile.gif
Koks dydis kryželiais ir kiek laiko siuvinėjai? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 02 13, 11:39)
Vis paskaitau, ir vis nesuprantu, kam žymėtis... Niekuomet nesižymėjau, nes net nemokėčiau siuvinėti susižymėjusi - o kokią informaciją jums duoda tas susižymėjimas  g.gif

O aš nemokėčiau siuvinėt nesusižymėjusi. Nesuprantu, kaip tu nepasiklysti ir dar siuvinėdama ant lino. Ant Aidos lengviau siuvinėt nesusižymėjus. Esu taip darius- dalį darbo susižymėjau, o paskui patingėjau ir siuvinėjau kaip tu. Negaliu sakyt, kad nepavyko, bet nusigrybavau tai ne vieną kartą doh.gif Todėl dabar sąžiningai žymiuosi. Juk ir schemoj sužymėta langeliais. Taip lengviau orientuotis mirksiukas.gif
Atsakyti
Carnitaster... wub.gif wub.gif as kaip tik snd radau si paveiksliuka belandziodama, tai itariu, kad tavo foto neatspindi net puse grozio...
Atsakyti