Dvi - tobula
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 12, 22:13)
Mano naujo darbelio procesas
paziurejau koks galutinis rezultatas bus, labai jau svelnus ir mielas paveikslas
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 02 13, 10:39)
Na ką gi pasirodau savo metų projekto procesą... Vakar akys išvarvėjo su tais kreiniko sparnais Mirabilia, Adia Garden fairy.
mmm..mirabilia savo feja atidaviau remint, bet tik kitos savaites gale bus. jau turiu dar viena undine nusiziurejus, bet reikia geisa pabaigti pirma (pradejau dar tik pries kokia savaite ) bet tokios jos grazios
QUOTE(Dvi @ 2011 02 13, 13:02)
nu man sitie darbeliai tikrai is kosmoso srities idomu kaip zadi apiformint? ir dar klausimukas, ta mono kanva, cia tiesiog firmos pavadinimas, ar kazkokia medziagos rusis? maciau daznai rusaites mini, kad ant tokios siuvineja
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 02 13, 09:39)
koks grožis ryškėja, labai gražiai rudas audinys žiūrisi
QUOTE(Dvi @ 2011 02 13, 12:02)
vau vau vau, nuostabūs darbai
QUOTE(Dantiste @ 2011 02 13, 18:08)
ir dar klausimukas, ta mono kanva, cia tiesiog firmos pavadinimas, ar kazkokia medziagos rusis? maciau daznai rusaites mini, kad ant tokios siuvineja
Tiek pagal vaizdą, tiek iš pavadinimo (mono = vienas) sakyčiau, kad tai tiesiog kanva, kur skylutės - kas vieną siūluką , o ne kas keturis, kaip įprastinėje Aida kanvoje. Turėtų būti kietas retas audinys.
QUOTE(Dantiste @ 2011 02 13, 18:08)
dar klausimukas, ta mono kanva, cia tiesiog firmos pavadinimas, ar kazkokia medziagos rusis? maciau daznai rusaites mini, kad ant tokios siuvineja
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 02 13, 18:57)
Tiek pagal vaizdą, tiek iš pavadinimo (mono = vienas) sakyčiau, kad tai tiesiog kanva, kur skylutės - kas vieną siūluką , o ne kas keturis, kaip įprastinėje Aida kanvoje. Turėtų būti kietas retas audinys.
Labai teisingai.
Kaip forminsiu. Visas ankstesnes idėjas atmečiau ir matyt rėminsiu po 3 į rėmelį su bendru pasportu. Šitie trys dar ne paskutiniai
Dvi labai labai grazus darbai
QUOTE(carnitaster @ 2011 02 13, 20:21)
noriu ir aš pasirodyti su savo nauju darbeliu
P.S. labai nekokybiška foto , tiek spalvos, tiek ryškumo atžvilgiu
P.S. labai nekokybiška foto , tiek spalvos, tiek ryškumo atžvilgiu
Nu nieko sau, koks gėris.
carnitaster
O jergutėliau kooooos grožis, kiek daaarbo Nuostabu
O jergutėliau kooooos grožis, kiek daaarbo Nuostabu
QUOTE(carnitaster @ 2011 02 13, 22:21)
noriu ir aš pasirodyti su savo nauju darbeliu
O jau grožis O jau dydis
Koks dydis kryželiais ir kiek laiko siuvinėjai?
Papildyta:
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 02 13, 11:39)
Vis paskaitau, ir vis nesuprantu, kam žymėtis... Niekuomet nesižymėjau, nes net nemokėčiau siuvinėti susižymėjusi - o kokią informaciją jums duoda tas susižymėjimas
O aš nemokėčiau siuvinėt nesusižymėjusi. Nesuprantu, kaip tu nepasiklysti ir dar siuvinėdama ant lino. Ant Aidos lengviau siuvinėt nesusižymėjus. Esu taip darius- dalį darbo susižymėjau, o paskui patingėjau ir siuvinėjau kaip tu. Negaliu sakyt, kad nepavyko, bet nusigrybavau tai ne vieną kartą Todėl dabar sąžiningai žymiuosi. Juk ir schemoj sužymėta langeliais. Taip lengviau orientuotis
Carnitaster... as kaip tik snd radau si paveiksliuka belandziodama, tai itariu, kad tavo foto neatspindi net puse grozio...