Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

Nepatariu kitokius siūlus maišyti su DMC, nes greičiausiai skirsis storis ir blizgumas. Šiuos siūliukus naudok smulkiems darbeliams, kur paprastai puikiai sueina visi likučiai ir pačiai parinkus spalvas paveikslėlio kokybė nenukenčia.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 02 12, 21:43)
Siuvinėjimui skirtą padidinamąjį stiklą pirkau kasiuluose:
Lupa su virvele
bet ji man nepatogi ir nenaudoju. Yra ten ir kitokių lupų. Šiek tiek pigesnės lupos būna optikose. Mes optikoje pirkom lupą su lempute kryžiažodžiams spręsti, nes dažnai teksto nesimato  cool.gif

Ačiū už info. Reiks pasižvalgyt 4u.gif

Mano naujo darbelio procesas rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 12 vasario 2011 - 21:14
QUOTE(~INGUTĖ~ @ 2011 02 12, 13:46)
Tai merginos su kuo zymites ant baltos medziagos?

Vis paskaitau, ir vis nesuprantu, kam žymėtis... Niekuomet nesižymėjau, nes net nemokėčiau siuvinėti susižymėjusi - o kokią informaciją jums duoda tas susižymėjimas g.gif Aš siuvinėju "nuo atskaitos taško", t.y. nuo jau išsiuvinėto motyvo, nuo kitos spalvos ir t.t. Jei siuvinėju laiptuotą kraštą, tai taip ir skaičiuoju - vienas laiptukas žemyn, du aukštyn ir t.t. Man ir schemoje sužymėjimas 10x10 niekam kitam nereikalingas, tik kad lengviau būtų suskaičiuoti ilgas eilutes kryžiukų...
Suklystu kartais, bet gana retai. Ardyti tenka nebent keletą kryžiukų, kai nukreivoju rolleyes.gif
Nežinau, gal kam idėja padės, tai ir pasipasakojau tongue.gif Man pvz. labai padėjo kažkieno idėja dėl siūlo dūrimo per gerąją pusę ir "užsiuvinėjimo" blogojoje pusėje. Per septynerių metų siuvinėjimo karjerą pirmą kartą nebedarau mazgų thumbup.gif

Na ką gi pasirodau savo metų projekto procesą... Vakar akys išvarvėjo su tais kreiniko sparnais biggrin.gif Mirabilia, Adia Garden fairy.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 13 vasario 2011 - 09:54
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 12, 21:13)
Mano naujo darbelio procesas rolleyes.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 02 13, 09:39)
Na ką gi pasirodau savo metų projekto procesą... Vakar akys išvarvėjo su tais kreiniko sparnais  biggrin.gif Mirabilia, Adia Garden fairy.

procesai va thumbup.gif
Atsakyti
Zuzanėle ir Pumpurėli - procesai puikūs, laukiu galutinio rezultato smile.gif
Atsakyti
Niu ir grozius merginos issiuvinejat blink.gif thumbup.gif
Labai megau siuvineti kai man buvo 12-15m ir nezinau kas sove i galva po 15m pertraukos, kad vel uzsimaniau biggrin.gif kai pabaigsiu pasirodysiu ax.gif Tik kazkaip uzsimirsau su kiek giju siuvineti ir siuvineju tik su vienu doh.gif kai ipusejau radau kad kad reikia 2.
Turiu klausimeliu ax.gif Kokios siulu kainos Lt (radau ivairias 70ct ir iki 1,75lt internete) galvoju jei daugiau reiktu tai gal Lt nusipirkciau, nes pas save pigiausius radau (£0,60 kas butu 2,80lt).
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 02 13, 12:12)
Niu ir grozius merginos issiuvinejat  blink.gif  thumbup.gif
Labai megau siuvineti kai man buvo 12-15m ir nezinau kas sove i galva po 15m pertraukos, kad vel uzsimaniau  biggrin.gif kai pabaigsiu pasirodysiu  ax.gif Tik kazkaip uzsimirsau su kiek giju siuvineti ir siuvineju tik su vienu  doh.gif kai ipusejau radau kad kad reikia 2.
Turiu klausimeliu  ax.gif Kokios siulu kainos Lt (radau ivairias 70ct ir iki 1,75lt internete) galvoju jei daugiau reiktu tai gal Lt nusipirkciau, nes pas save pigiausius radau (£0,60 kas butu 2,80lt).

Lauksim pasirodant su savo darbeliu wub.gif

Siūlų kainos įvairios - nuo 1,60 ar 1,80Lt perkant internetu iki 2,40Lt perduotuvėje. Kalbu apie DMC mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 13 vasario 2011 - 10:44
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 13, 10:42)
Lauksim pasirodant su savo darbeliu wub.gif

Siūlų kainos įvairios - nuo 1,60 ar 1,80Lt perkant internetu iki 2,40Lt perduotuvėje. Kalbu apie DMC mirksiukas.gif

Dekui mirksiukas.gif
Radau gera psl www.siuvinejimomagija.lt po 1,80lt ir man labiausiai tinka kad galima atsiskaityt Paypal, tada nereiketu kazkieno prasyti Lt kad uz mane sumoketu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 02 13, 10:47)
Dekui  mirksiukas.gif
Radau gera psl www.siuvinejimomagija.lt po 1,80lt ir man labiausiai tinka kad galima atsiskaityt Paypal, tada nereiketu kazkieno prasyti Lt kad uz mane sumoketu  ax.gif

dar siūliukų pasidairyk kitose interneto parduotuvėse,ten priklausomai nuo kiekio kaina mažėja kai kur
http://www.kasiulai.lt/
http://www.darbstuole.eu/
http://www.erankdarbiai.lt/
ir apsilankyk čia http://siuvinejame.mybb3.net/index.php ,rasi daug įdomaus ir naudingo ir bedrausi su žmonėmis mėgstančiais rankdarbius wub.gif
Atsakyti
Jim Wurth Silken Serenade Victorian Red Mono kanva, Rainbow šilkai ir perle šilkai, metalikai.
user posted image

Jim Wurth Silken Symphony. Mono kanva Sandstone, Rainbow silkas ir perle silkas, metalikai.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2011 02 13, 12:02)

kaip visad nuostabu thumbup.gif
Atsakyti
Pumpurėlis, Fėja lb graži 4u.gif

Dvi, labai nematyti ir labai gražūs, akį traukiantys darbeliai thumbup.gif wub.gif

Mergaitės, visų darbeliai mieli ir gražūs biggrin.gif visom po balioniuka 4u.gif
Atsakyti