Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Tubli @ 2011 02 02, 13:30)
Mergytes pasikartosiu su  savo beda.

Persiuvau raide ir tuoj vietoj kur isardziau, liko raudina deme, pabandziua isplauti ta vieta su fairy biski sumazejo bet vistiek matosi. Kokiu yra budu ir gudrybiu ta deme panaikinti, arba reikes siuvineti fona o darbo tai bus  doh.gif .  Buvo siuvineta viena gyja  metalizuoti DMC ir paprastas DMC siulas.  Darbelis tai dovanu bus  doh.gif .

nemanau kad pasiseks išplauti, mėgink kažką ant viršaus užsiuvinėti 4u.gif
QUOTE(murkse @ 2011 02 02, 13:31)
wub.gif  labai labai
viena nuostabiausių serijų man- Nimue  wub.gif

ačiū
Atsakyti
QUOTE(brendule @ 2011 02 02, 11:20)
As irgi planuoju Nimue- Claire de Lune  siuvineti. ir siulus, ir medziaga jau turiu, bet neiseina pradeti.

Aš dar neturiu nieko,dabar tik schemas pasitikslinau ir eisiu atspauzdinti.
Tai reikia siuvinėti pagal paprastas o BS jau žiūrėti pagal spalvotas,taip g.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2011 02 02, 11:23)
Meškiai ant bangos  biggrin.gif

Ui koks mielas. Mano sūnui patiktų wub.gif mes meškučių gerbėjai.

QUOTE(Metaxa @ 2011 02 02, 12:00)
o su BS ir man problema, atrodo taip norėčiau kokį teddy griebti bet pamatau BS

Aš jo nebijau,jau kelis darbus siuvinėjau ir patenkinta rezultatu,bet kad tame Nimue tai ten ne tik kaip suprantu jis bus paprastas-tiesus o ir dar visokių.
Tiesa kur durti adatą darant BS matosi pagal paveiksliuką ax.gif bent kituose tai tikrao o Nimukuose dar nežinau.

QUOTE(paukščiukas @ 2011 02 02, 13:16)
thumbup.gif geras sprendimas, mano ant ewo siuvinėta

Fėja nuostabi wub.gif
O ant kurio lengviau Lino ar Ewo? nežinau ką pirkti. Little _angel ant ewo siuvinėjo,bet tokio sako LT nėra pirkti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 02 vasario 2011 - 13:57
QUOTE(Princesė @ 2011 02 01, 18:02)
Sveikos, darbstuolytes. Man labai reikia jusu pagalbos ax.gif
ieskau stai tokios schemos metrikiukams (du meskiukai prie juros su aitvarais).

http://public.fotki....au-schemos.html

Uodegyte pagelbejo gauti formate psc.
bet man netinka, reikia paprasto formato, kad galima butu atsispausdinti is darbinio kompo blush2.gif
gal kas galite pagelbeti kaip ta schema perkelti i normalu formata?
arba gal kas turite tokia schemute pas save ir galetu man persiusti? buciau labai dekinga.. 4u.gif

tai ar pajudėjai iš vietos?
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2011 02 02, 13:13)
As pamaciusis si tavo darbeli pasisprendziau kad siuvineisu sias fejas ant lino, o ne ant blizgios aidos...

Ir aš net negalvoju apie Aida,nors schemoje nurodyta ant Aidos,bet palyginus kaip ant lino/ewo atrodo tai net nemastau apie kitą variantą ax.gif
Atsakyti
Paukščiuk, nuostabi taviškė fėja wub.gif kokios spalvos liną naudojai?
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2011 02 02, 13:40)
Aš jo nebijau,jau kelis darbus siuvinėjau ir patenkinta rezultatu,bet kad tame Nimue tai ten ne tik kaip suprantu jis bus paprastas-tiesus o ir dar visokių.
Tiesa kur durti adatą darant BS matosi pagal paveiksliuką  ax.gif  bent kituose tai tikrao o Nimukuose dar nežinau.

kol BS dygsniai sutampa su kryžiukų krašteliais (schemoje kvadratukų sienelėm ir kampais) tol viskas gerai, bet kai prasideda tie kreivi BS kur pagal schemą tikrai nesimato kur durti, reikia savo fantazijos turėt kaip daryt kad būtų gerai, tai va toj vietoj aš ir stop g.gif
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 02 02, 15:42)
tai ar pajudėjai iš vietos?

susitvarkem thumbup.gif

QUOTE(Plaštaka @ 2011 02 02, 15:50)
Paukščiuk, nuostabi taviškė fėja wub.gif  kokios spalvos liną naudojai?

kaip ji sake cia ewas ,ne linas ax.gif

sunui dovanu ax.gif kniauke,kniauke kada baigsi,idejau i laikina remeli bus snd staigmena thumbup.gif vervaco dizainas,siulai is likuciu

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 02 vasario 2011 - 14:54
QUOTE(Kaliteja @ 2011 02 02, 11:39)
Sveikutės.
...Nimue- Claire de Lune[/color]....

Jis ir mano planuose. Tik va niekaip eile nedaeina ax.gif jau net schema turiu atsispausdinus blush2.gif
O bijot tikrai ner ko, per patirti geriausiai ismokstama wink.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2011 02 02, 13:01)
Po gero spyrio į minkštąją, kitam forume, prisiruošiau BS'ą užbaigti. ...

Saunuole, labai grazi fejuke wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2011 02 02, 14:48)
Ir aš net negalvoju apie Aida,nors schemoje nurodyta ant Aidos,bet palyginus kaip ant lino/ewo atrodo tai net nemastau apie kitą variantą  ax.gif

Na, Nimue kažkaip su Aida, sakyčiau, nesiderina. smile.gif Bent jau man.
O beje, jei blizgumo norisi, tai būna ir blizgus linas, vadinasi "Opalescent". Atrodo visai gerai, jei dizainas savaime dera prie to blizgumo.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 02 02, 12:49)
sunui dovanu  ax.gif kniauke,kniauke kada baigsi,idejau i laikina remeli bus snd staigmena  thumbup.gif vervaco dizainas,siulai is likuciu

Šaunuolė, malonu mažuosius džiuginti. Ant maikės ar ant standesnės palaidinės nemėginsi siuvinėt? Maniškis garvežiuko Thomas gerbėjas, tai vieną iš siuvinukų nusiteikinėju ant tirpios kanvos siuvinėt kokią maikę parinkus. O savo pirmajį darbelį mėlyną paukščiuką užsiuvau ant viršaus ant mėlynos standžios trikotažinės maikės, dar ir dabar nešioja ir gerai žiūrisi.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 02 02, 14:49)
sunui dovanu  ax.gif kniauke,kniauke kada baigsi,idejau i laikina remeli bus snd staigmena  thumbup.gif vervaco dizainas,siulai is likuciu

thumbup.gif tokia tikroviška
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Vos spėju su jumis. Per dieną tiek prirašot ir pasirodot naujų darbelių, kad nebespėju nė pagirt. Visų darbeliai nuostabūs, mieli ir šilti 4u.gif
Atsakyti