as irgi su tuo markeriu . Pirma darbeli niekuo nezymejau, tai akys pavargdavo skaiciuojant ir skaiciuojant.
Antram darbui nusipirkau ir magnetine lenta dabar visai max komfortas palyginus su tuo siuvinejimu, kai neturejau siu pagalbininku
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 12, 13:53)
Ir aš.
Šiandien paštu atkeliavo mano siuvinėji pagalbininkas -rėmelis, bet va pranešimo neatnešė, nes atkeliavo vėliau nei lapelius nešioja.
QUOTE(Florestina @ 2011 02 12, 16:34)
Šiandien paštu atkeliavo mano siuvinėji pagalbininkas -rėmelis, bet va pranešimo neatnešė, nes atkeliavo vėliau nei lapelius nešioja.
Įsivaizduoju kaip dabar lauki pirmadienio
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 12, 14:41)
Įsivaizduoju kaip dabar lauki pirmadienio
Aha, kažkaip ryte prie kompo neprisėdau, o dabar jau paštas nedirba.
Norėjau paklausti, kur būtų galima nusipirkti padidinimo stiklą? Turiu vieną schemą, ji aiški, bet labai jau smulkūs simboliai. Sunku įžiūrėt
QUOTE(doviem @ 2011 02 12, 09:29)
deja, bet kai as skalbiau paprasta priestuka tai naudojau viska i eiles: ir vanish muila nuo demiu, ir ukiska, ir paprasta rankom, ir skalbimo miltelius , ir trintuka na viska kas papuole po ranka. Sveiciau jau ir su sepeciu ta medziaga. Gaila bet piestukas tikrai pilnai neissiskalbia.
Jau su pieštuku tai tikrai bėda teko ir man pasimokyti,bet regis LOC pyliau ir muilu su tulžimi,tai pašalinau.
QUOTE(murkse @ 2011 02 12, 13:27)
o as nieko nezymiu, vis neprisiruosiu nusipirkt
ir aš neturiu tai niekuo ir nežymiu
Atvežė man mama kažkada kraičio Siuvinėjimo siūlų kokių 15 metų senumo. Aišku spalvų ne daug, bet po daug kiekvienos. Gal įsivaizduojat kur pakonvertuot į DMC būtų galima? Užrašyta SARI Sticktwist
QUOTE(Auksuole @ 2011 02 12, 19:43)
Atvežė man mama kažkada kraičio Siuvinėjimo siūlų kokių 15 metų senumo. Aišku spalvų ne daug, bet po daug kiekvienos. Gal įsivaizduojat kur pakonvertuot į DMC būtų galima? Užrašyta
kad cia nekonvertuosi.vienos spalvos cia visi,o ne atspalviu skirtingu.
konvertavimas yra is vienu kokiu nors siulu i dmc, ir siuvinejat su iskonvetuotais dmc siulais.
o juos galima panaudoti siuvinejant keliu spalvu darbelius.
QUOTE(Uodegyte @ 2011 02 12, 17:48)
kad cia nekonvertuosi.vienos spalvos cia visi,o ne atspalviu skirtingu.
konvertavimas yra is vienu kokiu nors siulu i dmc, ir siuvinejat su iskonvetuotais dmc siulais.
Gal aš neaiškiai išsireiškiau Galvoju ar būtų įmanoma kaip nors pritaikyti tas spalvas darbuose, išsiaiškinti ar nors viena atitinka spalvą iš DMC paletės.
Na nusinešk į parduotuvę ir palygink su DMC gyvai
Paukščiuk, kokie puikūs maišiukai Ir širdelė labai miela.
Siuvinėjimui skirtą padidinamąjį stiklą pirkau kasiuluose:
Lupa su virvele
bet ji man nepatogi ir nenaudoju. Yra ten ir kitokių lupų. Šiek tiek pigesnės lupos būna optikose. Mes optikoje pirkom lupą su lempute kryžiažodžiams spręsti, nes dažnai teksto nesimato
Papildyta:
Nepatariu kitokius siūlus maišyti su DMC, nes greičiausiai skirsis storis ir blizgumas. Šiuos siūliukus naudok smulkiems darbeliams, kur paprastai puikiai sueina visi likučiai ir pačiai parinkus spalvas paveikslėlio kokybė nenukenčia.
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 12, 15:49)
Norėjau paklausti, kur būtų galima nusipirkti padidinimo stiklą? Turiu vieną schemą, ji aiški, bet labai jau smulkūs simboliai. Sunku įžiūrėt
Siuvinėjimui skirtą padidinamąjį stiklą pirkau kasiuluose:
Lupa su virvele
bet ji man nepatogi ir nenaudoju. Yra ten ir kitokių lupų. Šiek tiek pigesnės lupos būna optikose. Mes optikoje pirkom lupą su lempute kryžiažodžiams spręsti, nes dažnai teksto nesimato
Papildyta:
QUOTE(Auksuole @ 2011 02 12, 18:52)
Gal aš neaiškiai išsireiškiau Galvoju ar būtų įmanoma kaip nors pritaikyti tas spalvas darbuose, išsiaiškinti ar nors viena atitinka spalvą iš DMC paletės.
Nepatariu kitokius siūlus maišyti su DMC, nes greičiausiai skirsis storis ir blizgumas. Šiuos siūliukus naudok smulkiems darbeliams, kur paprastai puikiai sueina visi likučiai ir pačiai parinkus spalvas paveikslėlio kokybė nenukenčia.