Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

Keli nauji darbukai
Isabelle Vautier širdtė, 28ewas
user posted image
Lininiai maišiukai
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2011 02 11, 19:16)
Taigi viskas nuo rėmo ir dydžio priklauso  smile.gif Aš už šitą sumokėjau 80 litų, rėminau pre Vairo  ax.gif
Bet jei rėmas būtų paprastesnis parinktas, tai ir už 50 būtų įrėmine  smile.gif

Aš ten pat rėminu visad,bet kad pasakymas buvo DIDELIS ir pigiai ax.gif tai ir parašiau kiek mano didelis man kainavo ir paklausiau koks to rėminamo pigiai dydis.
Žinau,kad nuo rėmo priklauso mirksiukas.gif

Mažius šnd metrikui pats rėmą išsirinko aš kurį rinkau užprotestavo,sako tada gali pas save kabintis man nereikia doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 02 11, 21:56)
Keli nauji darbukai

Mieli, šilti darbeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~INGUTĖ~ @ 2011 02 11, 20:53)
Sveokos

Gal kas zinote kaip iskalbti parasta piestuka? Isisiuvynejau metrikiukus ir va problema nebegaliu parasto piestuko taskuciu iskalbti isbandziau ukuskus muilu ir nieko  schmoll.gif

As irgi buvau susidurusi su tokia problema, tai man labiausiai padejo paprastas trintukas.
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2011 02 11, 18:36)
Ir įdomu būtų sužinoti kurioje čia vietoje ir koks tas darbas dydžio cm,nes aš už Orhes  90/80 sumokejau 120Lt su pasportais ir stiklu,uz Ežiukus-22Lt o šnd metrikui sūnaus užsakiau,na bet tas rėmas paprastas ne kažkoks mandras bet ir darbas nedidelis tai nžn kiek paskaičiuos  ax.gif

nzn kur remino, bet parasyta 58x58 cm... Matyt biski apsigavau, nes is foto atrodo kazkaip didesnis.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~INGUTĖ~ @ 2011 02 11, 20:53)
Sveokos

Gal kas zinote kaip iskalbti parasta piestuka? Isisiuvynejau metrikiukus ir va problema nebegaliu parasto piestuko taskuciu iskalbti isbandziau ukuskus muilu ir nieko  schmoll.gif

deja, bet kai as skalbiau paprasta priestuka tai naudojau viska i eiles: ir vanish muila nuo demiu, ir ukiska, ir paprasta rankom, ir skalbimo miltelius , ir trintuka na viska kas papuole po ranka. Sveiciau jau ir su sepeciu ta medziaga. Gaila bet piestukas tikrai pilnai neissiskalbia. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 02 11, 19:56)
Keli nauji darbukai

vaistazolems maisiukai patys fainiausi wub.gif ypac pienes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2011 02 11, 21:16)
Taigi viskas nuo rėmo ir dydžio priklauso  smile.gif Aš už šitą sumokėjau 80 litų, rėminau pre Vairo  ax.gif
Bet jei rėmas būtų paprastesnis parinktas, tai ir už 50 būtų įrėmine  smile.gif

o dydis su remu ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 12 vasario 2011 - 11:42
QUOTE(julija_r @ 2011 02 11, 23:38)
As irgi buvau susidurusi su tokia problema, tai man labiausiai padejo paprastas trintukas.

Na reiks pabandyti g.gif

QUOTE(doviem @ 2011 02 12, 10:29)
deja, bet kai as skalbiau paprasta priestuka tai naudojau viska i eiles: ir vanish muila nuo demiu, ir ukiska, ir paprasta rankom, ir skalbimo miltelius , ir trintuka na viska kas papuole po ranka. Sveiciau jau ir su sepeciu ta medziaga. Gaila bet piestukas tikrai pilnai neissiskalbia.  verysad.gif

Vakar ir as ir su sepeciu bandziau ir per nakti palikau su tuo naujuoju arijeliu bet nieko vistiek jie matosi schmoll.gif

Tai merginos su kuo zymites ant baltos medziagos?
Atsakyti
QUOTE(~INGUTĖ~ @ 2011 02 12, 13:46)
Tai merginos su kuo zymites ant baltos medziagos?

aš naudoju šį, būna įveirių jų:
http://www.kasiulai....ris-p-3480.html
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 02 12, 13:25)

o as nieko nezymiu, vis neprisiruosiu nusipirkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 02 12, 15:25)

Aš ir su tuo pačiu thumbup.gif
Kai pasimokiau su pieštuku, tai greitai įsigijau šį stebuklingą markerį mirksiukas.gif
Atsakyti