Keli nauji darbukai
Isabelle Vautier širdtė, 28ewas
Lininiai maišiukai
QUOTE(Arveda @ 2011 02 11, 19:16)
Taigi viskas nuo rėmo ir dydžio priklauso Aš už šitą sumokėjau 80 litų, rėminau pre Vairo
Bet jei rėmas būtų paprastesnis parinktas, tai ir už 50 būtų įrėmine
Aš ten pat rėminu visad,bet kad pasakymas buvo DIDELIS ir pigiai tai ir parašiau kiek mano didelis man kainavo ir paklausiau koks to rėminamo pigiai dydis.
Žinau,kad nuo rėmo priklauso
Mažius šnd metrikui pats rėmą išsirinko aš kurį rinkau užprotestavo,sako tada gali pas save kabintis man nereikia
QUOTE(paukščiukas @ 2011 02 11, 21:56)
Keli nauji darbukai
Mieli, šilti darbeliai
QUOTE(~INGUTĖ~ @ 2011 02 11, 20:53)
Sveokos
Gal kas zinote kaip iskalbti parasta piestuka? Isisiuvynejau metrikiukus ir va problema nebegaliu parasto piestuko taskuciu iskalbti isbandziau ukuskus muilu ir nieko
Gal kas zinote kaip iskalbti parasta piestuka? Isisiuvynejau metrikiukus ir va problema nebegaliu parasto piestuko taskuciu iskalbti isbandziau ukuskus muilu ir nieko
As irgi buvau susidurusi su tokia problema, tai man labiausiai padejo paprastas trintukas.
QUOTE(Kaliteja @ 2011 02 11, 18:36)
Ir įdomu būtų sužinoti kurioje čia vietoje ir koks tas darbas dydžio cm,nes aš už Orhes 90/80 sumokejau 120Lt su pasportais ir stiklu,uz Ežiukus-22Lt o šnd metrikui sūnaus užsakiau,na bet tas rėmas paprastas ne kažkoks mandras bet ir darbas nedidelis tai nžn kiek paskaičiuos
nzn kur remino, bet parasyta 58x58 cm... Matyt biski apsigavau, nes is foto atrodo kazkaip didesnis..
QUOTE(~INGUTĖ~ @ 2011 02 11, 20:53)
Sveokos
deja, bet kai as skalbiau paprasta priestuka tai naudojau viska i eiles: ir vanish muila nuo demiu, ir ukiska, ir paprasta rankom, ir skalbimo miltelius , ir trintuka na viska kas papuole po ranka. Sveiciau jau ir su sepeciu ta medziaga. Gaila bet piestukas tikrai pilnai neissiskalbia.
QUOTE(paukščiukas @ 2011 02 11, 19:56)
Keli nauji darbukai
vaistazolems maisiukai patys fainiausi ypac pienes
QUOTE(Arveda @ 2011 02 11, 21:16)
Taigi viskas nuo rėmo ir dydžio priklauso Aš už šitą sumokėjau 80 litų, rėminau pre Vairo
o dydis su remu ?
QUOTE(julija_r @ 2011 02 11, 23:38)
As irgi buvau susidurusi su tokia problema, tai man labiausiai padejo paprastas trintukas.
Na reiks pabandyti
QUOTE(doviem @ 2011 02 12, 10:29)
deja, bet kai as skalbiau paprasta priestuka tai naudojau viska i eiles: ir vanish muila nuo demiu, ir ukiska, ir paprasta rankom, ir skalbimo miltelius , ir trintuka na viska kas papuole po ranka. Sveiciau jau ir su sepeciu ta medziaga. Gaila bet piestukas tikrai pilnai neissiskalbia.
Vakar ir as ir su sepeciu bandziau ir per nakti palikau su tuo naujuoju arijeliu bet nieko vistiek jie matosi
Tai merginos su kuo zymites ant baltos medziagos?
QUOTE(~INGUTĖ~ @ 2011 02 12, 13:46)
Tai merginos su kuo zymites ant baltos medziagos?
aš naudoju šį, būna įveirių jų:
http://www.kasiulai....ris-p-3480.html
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 02 12, 13:25)
o as nieko nezymiu, vis neprisiruosiu nusipirkt
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 02 12, 15:25)
Aš ir su tuo pačiu
Kai pasimokiau su pieštuku, tai greitai įsigijau šį stebuklingą markerį