Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(MildukasK @ 2011 02 11, 15:04)
o kokioj?? biggrin.gif Zinai, cia visoms idomu, kur tokiu groziu buna? nes maximoj nieko idomaus nera...  doh.gif

Čia Joniškyje, Vilniuj ar kokiam Kaune užeikit į bet kokią kanceliarkių parduotuvę ir rasit. Bet paprasta ta knygelė, tik lapai tokie gražesni truputį, pageltę vos vos ir tie kampučiai buvo, o daugiau gi viską pati dariau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukaas*: 11 vasario 2011 - 15:11
jau plunksnytė, tai superinė wink.gif
Atsakyti
beje, as buvau apsalus, kai suzinojau, kad mergina Siauliuose didziausia darba tik uz 33 lt iremino... blink.gif kai as cia Vilniuje uz zymiai mazesni moku apie 40 lt... Nunesiau dabar katyte ireminti, paziuresim kiek paprasys si karta?? g.gif
Atsakyti
na va, baigiau MB valentino dienai dovanikę. Tikiuosi, patiks.
Liko tik įrėminti.
user posted image
Atsakyti
Senokai nebuvau užsukus, tai dabar begalę nuostabių darbų radau wub.gif wub.gif wub.gif
O aš po truputuką siuvinėju šį Dimensions laivą. Jau pusę kryželių baigiau smile.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(milzinukas @ 2011 02 11, 15:37)
jau plunksnytė, tai superinė wink.gif

Ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
Labai gražūs darbeliai ir procesai. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 11 vasario 2011 - 16:11
QUOTE(MildukasK @ 2011 02 11, 15:41)
beje, as buvau apsalus, kai suzinojau, kad mergina Siauliuose didziausia darba tik uz 33 lt iremino...  blink.gif kai as cia Vilniuje uz zymiai mazesni moku apie 40 lt... Nunesiau dabar katyte ireminti, paziuresim kiek paprasys si karta??  g.gif

Ir įdomu būtų sužinoti kurioje čia vietoje ir koks tas darbas dydžio cm,nes aš už Orhes 90/80 sumokejau 120Lt su pasportais ir stiklu,uz Ežiukus-22Lt o šnd metrikui sūnaus užsakiau,na bet tas rėmas paprastas ne kažkoks mandras bet ir darbas nedidelis tai nžn kiek paskaičiuos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 11 vasario 2011 - 17:37
Toli - labai daili širdelė, tokia paprasta, bet kartu labai miela smile.gif
Gerą čia idėją pamėtėjai dėl siūlų laikymo. Aš vis vienoje dėžėje laikau sumestus visus, tai kol atsirenku kaskart... doh.gif Reikės ir man tokią dėžutę kokiuose Senukuose nusipirkti.

QUOTE(Ievukaas* @ 2011 02 11, 13:14)
Nauja užrašų knygelė "Plunksna".

Žavinga knygelė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(milzinukas @ 2011 02 11, 15:43)
na va, baigiau MB valentino dienai dovanikę. Tikiuosi, patiks.
Liko tik įrėminti.

gražu 4u.gif

QUOTE(Wasara @ 2011 02 11, 15:58)
Senokai nebuvau užsukus, tai dabar begalę nuostabių darbų radau wub.gif  wub.gif  wub.gif
O aš po truputuką siuvinėju šį Dimensions laivą. Jau pusę kryželių baigiau smile.gif

šauniai einas
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2011 02 11, 18:36)
Ir įdomu būtų sužinoti kurioje čia vietoje ir koks tas darbas dydžio cm,nes aš už Orhes  90/80 sumokejau 120Lt su pasportais ir stiklu,uz Ežiukus-22Lt o šnd metrikui sūnaus užsakiau,na bet tas rėmas paprastas ne kažkoks mandras bet ir darbas nedidelis tai nžn kiek paskaičiuos  ax.gif

Taigi viskas nuo rėmo ir dydžio priklauso smile.gif Aš už šitą sumokėjau 80 litų, rėminau pre Vairo ax.gif

user posted image

Bet jei rėmas būtų paprastesnis parinktas, tai ir už 50 būtų įrėmine smile.gif
Atsakyti
Sveokos

Gal kas zinote kaip iskalbti parasta piestuka? Isisiuvynejau metrikiukus ir va problema nebegaliu parasto piestuko taskuciu iskalbti isbandziau ukuskus muilu ir nieko schmoll.gif
Atsakyti