Nauja užrašų knygelė "Plunksna".
P.S. Visų nuostabūs darbeliai!
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 02 11, 11:43)
Na o aš pasiėmiau pingviną. Pamenat kur sakiau kad Linux fanui? Dar išsiuvinėjau pilvą ir BS'a padariau.
ir rėmai dera ir darbelis fainas
QUOTE(Ievukaas* @ 2011 02 11, 12:14)
nuostabi, o dar toks pristatymas, lyg ant stalo dabar guli ir apžiūrinėju
QUOTE(Metaxa @ 2011 02 11, 13:04)
QUOTE(Ievukaas* @ 2011 02 11, 13:14)
Tikrai labai daili, gražūs kampukai Man jie labai pagyvina knygeles.
QUOTE(murkse @ 2011 02 11, 13:31)
ir rėmai dera ir darbelis fainas
labai grazi uzrasine Kampukai tikrai "priduoda" stiliaus O plunksnos spalvas gal pati rinkai? Nes originale lyg kitokios.. as esu pradejus sau siuvineti, bet dabar vis kiti, svarbesni darbeliai trukdo... Sau darausi skirtuka, bet ir ant knygutes atrodo nerealiai! Net pati uzsinorejau perdaryti
QUOTE(Ievukaas* @ 2011 02 11, 14:14)
Jau koks grožis
Ačiū visoms už pagyras
MildukasK, jo, spalvytes pati parinkau, man taip netgi gražiau, tokia labiau "vintage" ji Tingėjau eit iki siūlų pardės siūlų pirkt, tai kitaip išsisukau
O dėl tų kampelių, tai man irgi jie patinka Bet jų net nepirkau, jau buvo jie ant tos knygelės kampų, kurią lenkiau
MildukasK, jo, spalvytes pati parinkau, man taip netgi gražiau, tokia labiau "vintage" ji Tingėjau eit iki siūlų pardės siūlų pirkt, tai kitaip išsisukau
O dėl tų kampelių, tai man irgi jie patinka Bet jų net nepirkau, jau buvo jie ant tos knygelės kampų, kurią lenkiau
QUOTE(Ievukaas* @ 2011 02 11, 14:00)
Ačiū visoms už pagyras
pavyko žymiai geriau nei originalas
QUOTE(murkse @ 2011 02 11, 14:01)
pavyko žymiai geriau nei originalas
Ačiū, galvojau, kad nepavyks, nes taip sunkiai kol parinkau tas spalvytes, bet gerai gavosi ir pinigų sutaupiau, reikia senus siūlus išnaudot, o tai vis perku ir perku naujus
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 02 11, 11:43)
šiandien dovanosiu
liuks pngviniuks
QUOTE(Ievukaas* @ 2011 02 11, 12:14)
Labai faina plunksnike o kur knygele pirkai?
QUOTE(B_March @ 2011 02 11, 14:59)
Labai faina plunksnike o kur knygele pirkai?
Ačiū, knygelę pirkau kanceliarinių prekių parduotuvėj
QUOTE(Ievukaas* @ 2011 02 11, 16:01)
Ačiū, knygelę pirkau kanceliarinių prekių parduotuvėj
o kokioj?? Zinai, cia visoms idomu, kur tokiu groziu buna? nes maximoj nieko idomaus nera...