Mano pagaliau uzbaigtas darbelis, kuris virs velniai zino kuo. Dizainas-Lucie Heaton, schema is popierinio zurnalo. Pradine ideja buvo krepsi pasidaryti vasarai, bet cia jau darbelis ohoho. Jei ka, pagalveliu niekada nebus per daug.
Is arciau...
Ir dar. Kai issitraukiau fotika siandien, tuo paciu prisiminiau diskusija pries menesi ar du apie siuliuku laikyma proceso metu. Pries keturis plius metus man i galva sove mintis (na kaip tinginei), kad proceso metu reikia dezutes kaip kad vyrai naudoja varzteliams, vinukams, etc.i Gal ir nebus nauja mintis, bet tada dar nebuvau tiek pamisus, kad lankyciausi www, pirkciau UK siuvinejimo zurnalus etc, taigi pati galveleje isgimdziau. Ka gi, nusipirkau standartine dezute su 18 skyreliu, kuri kaip tik idealiai tinka mano megiamam vidutiniam darbo formatui 10-30 spalvu.
Tada susilipinu ant vidines puses simbolius su siuluku numeriais. Jei darbelis didesnis nei 20 spalvu (apacioje prie rankenos nemazai vietos), pagalvoju, kokias spalvas butu galima sudeti i viena skyreli, na lengviausia, zinoma, maziausiai naudojamas ir kontrastingas.
Tada susidedu siuliukus. Labai patogu-atsikirpai siulgali, pasiemei dvi gijas (na jei tarkim nedaug kryziuku), ir meti keturias likusias gijas i skyreli. Kai reikia-issitrauki. as turiu daug daug adatu, tai jei lieka neblogas siulgalis, su visa adata metu i skyreli. Na tiesa, as jau esu minejusi, kad siuvinedama mezgu mazga geroje puseje, o paskui ji nukerpu po keliu dygsniu, kai jis uzsitvirtina pilnais kryziukais, tai man adata su dvigubu siuliuku pravercia labai.
Dezute galima ir i kelione pasiimti ir visaip vartalioti, bet siulai nesusimaiso. susitaupo laiko, nes nereikia ju mazgyti ant organizer'io ar kitaip vynioti, etc.