Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Smaliziu_feja @ 2011 02 10, 16:16)
dabar galvoju, ar ir daryti ant tokios, ar paimti sumlkesne ir 1 gija siuvineti... arba atvirksciai, kad butu kiek lengviau imti 16 aida...

as spresciau priklausomai nuo to - didesnio ar mazesnio paveikslo norisi 4u.gif
Atsakyti
toks mažas paveikslas? aš galvojau jis minimum 500x500 kryžiukų
Sakykim taip: ant 18 kaip rekomenduojama- optimalu, ant 16 - gal lengviau gal greičiau siuvinėt, bet bus grubesnis (kažkaip žiauriai skamba biggrin.gif ), ant 20 - smulkiau, sudėtingiau ir ilgiau gali užtrukt. Dėl gijų skaičiaus - reik bandyt truputėlį krašte pasiuvinėt - koks variantas patiks, tokiu būdu viską siuvinėt
Atsakyti
QUOTE(Smaliziu_feja @ 2011 02 10, 17:16)
Noriu patarimo, mergaites...

Kai pabaigsiu dabartini darbeli, planuoju imtis pagaliau kazko didesnio, issirinkau stai toki:

as vakar osinkoj haedu procesu tema verciau ir sita nuziurejau, kad labai fainas thumbup.gif bet keista, kad siulo 18 aida, nes kiek teko haedu schemas ziuret, visur rekomenduoja ant 25ct lino ar evo g.gif as irgi planuoju ateity haeda siuvinet, tai manau imsiu 25ct eva, nors is kitos puses, jei ant ciut stambesnes kanvos, pats paveikslas didesnis gautusi, ir norisi dydelio biggrin.gif tik va gal kai stambesni kryziukai, ne taip graziai ziurisi g.gif nors yra kas siuvineja haedus ant 18 aidos, kiek rodesi tai labai graziai gaunasi 4u.gif
Atsakyti
atsiprasau, pasirodo cia ne haedas. ten kitam forume paaiskino, kad ne is haed blush2.gif jei idomu, cia mergina kiek supratau siuvineja ant 18 aidos: truputis proceso
Atsakyti
Aš siuvinėčiau ant aidos18. Dauguma darbų ant jos siuvinėta ir dabar ji nebeatrodo man tokia smulki. O ant evo tokį didelį manau neapsimoka (jis gi brangesnis o ir užsisiuvinėja viskas, nebus jo matyt), be to ir sunkiau bus...
Atsakyti
dekui, merginos, vis gi galvoju apie Eva, nepaisant to, kad bus visas uzdengtas, bet man jis kazkaip labai malonus siuvinejant... arba imsiu Aida 18 4u.gif

QUOTE(vasarė @ 2011 02 10, 18:27)
as spresciau priklausomai nuo to - didesnio ar mazesnio paveikslo norisi 4u.gif

man dydis nera svarbus, man svarbu, kad kaip rase Eglužė žiemos, kad nebutu per grubiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaliziu_feja @ 2011 02 10, 16:16)
Noriu patarimo, mergaites...

gražus
imčiau 18 aida
Atsakyti
Mano pagaliau uzbaigtas darbelis, kuris virs velniai zino kuo. Dizainas-Lucie Heaton, schema is popierinio zurnalo. Pradine ideja buvo krepsi pasidaryti vasarai, bet cia jau darbelis ohoho. Jei ka, pagalveliu niekada nebus per daug. smile.gif
user posted image
Is arciau...
user posted image
Ir dar. Kai issitraukiau fotika siandien, tuo paciu prisiminiau diskusija pries menesi ar du apie siuliuku laikyma proceso metu. Pries keturis plius metus man i galva sove mintis (na kaip tinginei), kad proceso metu reikia dezutes kaip kad vyrai naudoja varzteliams, vinukams, etc.i Gal ir nebus nauja mintis, bet tada dar nebuvau tiek pamisus, kad lankyciausi www, pirkciau UK siuvinejimo zurnalus etc, taigi pati galveleje isgimdziau. Ka gi, nusipirkau standartine dezute su 18 skyreliu, kuri kaip tik idealiai tinka mano megiamam vidutiniam darbo formatui 10-30 spalvu.
user posted image
Tada susilipinu ant vidines puses simbolius su siuluku numeriais. Jei darbelis didesnis nei 20 spalvu (apacioje prie rankenos nemazai vietos), pagalvoju, kokias spalvas butu galima sudeti i viena skyreli, na lengviausia, zinoma, maziausiai naudojamas ir kontrastingas.
user posted image
Tada susidedu siuliukus. Labai patogu-atsikirpai siulgali, pasiemei dvi gijas (na jei tarkim nedaug kryziuku), ir meti keturias likusias gijas i skyreli. Kai reikia-issitrauki. as turiu daug daug adatu, tai jei lieka neblogas siulgalis, su visa adata metu i skyreli. Na tiesa, as jau esu minejusi, kad siuvinedama mezgu mazga geroje puseje, o paskui ji nukerpu po keliu dygsniu, kai jis uzsitvirtina pilnais kryziukais, tai man adata su dvigubu siuliuku pravercia labai. ax.gif
user posted image
Dezute galima ir i kelione pasiimti ir visaip vartalioti, bet siulai nesusimaiso. susitaupo laiko, nes nereikia ju mazgyti ant organizer'io ar kitaip vynioti, etc.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli: 11 vasario 2011 - 03:02
QUOTE(Toli @ 2011 02 11, 02:52)

ir darbelis thumbup.gif ir dežutė
Šaunuolė arti parodei wub.gif
Atsakyti
Toli nuostabus darbelis, man labai gražiai spalvos žiūrisi wub.gif wub.gif
Atsakyti
Toli, man irgi graži širdelė tavo wub.gif

Na o aš pasiėmiau pingviną. Pamenat kur sakiau kad Linux fanui? smile.gif Dar išsiuvinėjau pilvą ir BS'a padariau. Tik fotikas savo paskutines dienas tikriausiai gyvena tai prastai fotkina sad.gif Realybėj man gražiau atrodo smile.gif Tikiuosi patiks, šiandien dovanosiu ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2011 02 11, 02:52)

ir darbelis ir dėžsutė thumbup.gif

QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 02 11, 11:43)

labai fainas linuxiukas good.gif BS kaip ir daugumoj darbu labai pagyvino vaizdą 4u.gif
Atsakyti