Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Katu @ 2011 02 07, 16:54)
Atvirute naujagimiui, siuvineta joje labai mazai, visa kita - popierius.

thumbup.gif labai originali atvirutė

QUOTE(doviem @ 2011 02 07, 17:08)
seniai lankiausi pas jus, visu darbeliai labai grazus thumbup.gif  noriu pasirodyti, kad netinginiauju smile.gif

procesas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2011 02 07, 19:08)
seniai lankiausi pas jus, visu darbeliai labai grazus thumbup.gif  noriu pasirodyti, kad netinginiauju smile.gif nors siaip tai tinginiauju, bet kartais atrandu laiko ir pasiuvineti, stai mano procesiukas  blush2.gif

o kas cia bus bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras, esu naujokė, prašau pagalbos. ieškau shemutes, kur kudikelis ir vyro veidas , vyro rankos ji laiko. labai buciau dekinga. aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meiles simfonija @ 2011 02 07, 22:12)
Labas vakaras, esu naujokė, prašau pagalbos. ieškau shemutes, kur kudikelis ir vyro veidas , vyro rankos ji laiko. labai buciau dekinga. aciu blush2.gif

aš nepiktai bet... jei čia sugebėjai užeiti, tai netoli šitame rankdarbių skyriuje yra schemų paieškų tema mirksiukas.gif
http://www.supermama...?...3040&st=444

darbai visų nuostabūs, bet noriu išskirti (kitos tikiuosi neužpyks?) Mirabilia feją ir Katu labai įdomią atvirutę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 07 vasario 2011 - 20:38
QUOTE(Little angel @ 2011 02 07, 09:44)
Va tas mano darbas:
<...>
O siuvinėti tikrai nebuvo sunku ir nematau reikalo bijoti nei Nimue dizaino, nei lino biggrin.gif

Dailus darbas, šaunuolė thumbup.gif Na labai man patinka Nimue... rolleyes.gif
Ir vienareikšmiškai sutinku su paskutiniąja pastaba drinks_cheers.gif
Atsakyti
labas vakaras,
iskart noriu pagirti visu darbelius,esat tikros saunuoles 4u.gif
as su tokiu klausimu,1 psl. radau nuoroda i knygeles apvilkima,bet man ji neveikia ir raso,kad puslapis nerastas.gal galit patarti kur galeciau rasti [aaiskinima koki nors kaip ka daryti?buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2011 02 08, 01:18)
labas vakaras,

Knyguciu apvilkimas
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2011 02 07, 18:08)
seniai lankiausi pas jus, visu darbeliai labai grazus thumbup.gif  noriu pasirodyti, kad netinginiauju smile.gif nors siaip tai tinginiauju, bet kartais atrandu laiko ir pasiuvineti, stai mano procesiukas  blush2.gif

Bus gražu, tik kas?
Atsakyti
Pasirodau procesą. Čia 1,3 lapo, iš viso yra 16 lapų smile.gif Siuvinėjasi be galo mielai, tik laiko nelabai turiu, priebėgom. "Lost No More"

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 08 vasario 2011 - 09:51
QUOTE(libaja @ 2011 02 08, 09:50)
Pasirodau procesą. Čia 1,3 lapo, iš viso yra 16 lapų smile.gif Siuvinėjasi be galo mielai, tik laiko nelabai turiu, priebėgom. "Lost No More"

thumbup.gif darbas verda. Jau per google paziurejau kas cia bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murkse: 08 vasario 2011 - 10:01
libaja bigsmile.gif Dim dizainas visad smagiai siuvinėjas wub.gif O kodėl apačioj tiek skrumniai palikai?
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2011 02 07, 17:54)
As pasirodau su savo paskutine atvirute

Labai graži 4u.gif

QUOTE(doviem @ 2011 02 07, 18:08)
seniai lankiausi pas jus, visu darbeliai labai grazus thumbup.gif  noriu pasirodyti, kad netinginiauju

Puikus didelio darbo procesas thumbup.gif

QUOTE(libaja @ 2011 02 08, 10:50)
Pasirodau procesą.

Oho, bus didelis darbas, šaunuolė thumbup.gif

Aš siuvinėju dovanėlę ant lino MB. Jau antrą kartą ardyt reikia, nes apsiskaičiavau, esu susidygsniavus langelius bet vis suklystu sad.gif KAžin ar spėsiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peachy_sheila: 08 vasario 2011 - 10:20