Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

as tai noriu pasidalinti ispudziais - uzbegau sian per pietus i minetojo Panevezio lino parduotuve Vilniuje smile.gif Ciut nenukritau kaina isgirdusi!! blink.gif Zymiai pigiau nei tikejausi thumbup.gif Pries tai GA pirkau po 129 lt/m, o cia tik 22 lt/m atrodo buvo smile.gif Ir toks grazus, baltas - laukiu nesulaukiu kada galesiu pradeti ant jo ka nors kurti thumbup.gif
Dar butinai reiks ten uzeiti siaip pasidairyti, nebutinai siuvinejimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milzinukas @ 2011 02 07, 11:58)
Sveikos,
Ir aš noriu pasirodyti neseniai baigtu darbeliu.

thumbup.gif nematytas

QUOTE(MildukasK @ 2011 02 07, 13:07)
as tai noriu pasidalinti ispudziais - uzbegau sian per pietus i minetojo Panevezio lino parduotuve Vilniuje smile.gif Ciut nenukritau kaina isgirdusi!!  blink.gif Zymiai pigiau nei tikejausi  thumbup.gif Pries tai GA pirkau po 129 lt/m, o cia tik 22 lt/m atrodo buvo smile.gif Ir toks grazus, baltas - laukiu nesulaukiu kada galesiu pradeti ant jo ka nors kurti  thumbup.gif
Dar butinai reiks ten uzeiti siaip pasidairyti, nebutinai siuvinejimui smile.gif

o kurioj vietoj ta parduotuvė?
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 02 07, 14:30)
o kurioj vietoj ta parduotuvė?

Paziurejau ju psl. ir radau, kad jie Vilniuje isikure Stuokos-Guceviciaus g., cia einant nuo Katedros link Kam'o smile.gif
dabar suprantu, kodel pauksciukas tiek darbu ant lino kepa drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(milzinukas @ 2011 02 07, 12:58)
Sveikos,
Ir aš noriu pasirodyti neseniai baigtu darbeliu. Labai patiko man šis peliūkštis smile.gif

Wau, koks gerulis!
Atsakyti
Labutis, daug gražių darbelių prisiuvinėjot. wub.gif
Atsakyti
paukštukas ir peliukas liuks žiūrisi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu visoms visoms 4u.gif
Peliukas nerealus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 02 05, 16:14)
va,kad ir paskutines atvirutes

tikuosi,labai neispeiksit blush2.gif

Man jos labai mielos wub.gif

QUOTE(Višniukė @ 2011 02 06, 17:40)
Zvirbliukas gelininkas ir dekupazintas remelis

Sito kazkodel is pradziu man nerode, tai bandziau is naujo uzkraut. O kai uzkroviau, tai taip nuotaika pakele wub.gif

QUOTE(Little angel @ 2011 02 07, 02:44)
Va tas mano darbas:

Sedevras, labai grazu ir viskas labai darnu - medziaga, remas, siuvinukas bigsmile.gif

As pasirodau su savo paskutine atvirute ir vienu is triju paveiksliuku - kaip ir sakiau, nespesiu as ju iki pavasario biggrin.gif Vakar pradejau siuvinet dukrytei Ariele (undinele), bet irgi nespesiu iki Valentino dienos doh.gif Bus dovanele velykoms biggrin.gif

Atvirute naujagimiui, siuvineta joje labai mazai, visa kita - popierius.
user posted image

user posted image

Ir paveiksliukas tas vienas is triju:
user posted image

Atsakyti
ta melyna atvirute kokia stiliova thumbup.gif
Atsakyti
seniai lankiausi pas jus, visu darbeliai labai grazus thumbup.gif noriu pasirodyti, kad netinginiauju smile.gif nors siaip tai tinginiauju, bet kartais atrandu laiko ir pasiuvineti, stai mano procesiukas blush2.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

atsiprasau kad labai suglamzytas darbas ir kad nuotraukos kokybe yra apgailetina, bet su telefonu tik tokia isejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milzinukas @ 2011 02 07, 11:58)
Ir aš noriu pasirodyti neseniai baigtu darbeliu.

fainuolis zvejys thumbup.gif

QUOTE(Katu @ 2011 02 07, 16:54)

Tavo visi atvirukai labai labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2011 02 07, 00:40)
Zvirbliukas gelininkas ir dekupazintas remelis

oooooooi bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif labai gražu ir miela!

QUOTE(Little angel @ 2011 02 07, 09:44)

Va tas mano darbas:

labai gražuuuu 4u.gif

QUOTE(Little angel @ 2011 02 07, 09:44)
O siuvinėti tikrai nebuvo sunku ir nematau reikalo bijoti nei Nimue dizaino, nei lino biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Dvi @ 2011 02 07, 12:06)
Daromas mazgas geroje puseje, duriant per 5 cm nuo siuvinejamos vietos. Siulas blogaja puse pertempiamas iki siuvinejamos vietos ir siuvinejama kaip iprasta. Pabaigus, mazgas nukerpamas, siulas isiveriamas i adata ir apsukamas aplink issiuvineta back'a. Nuo vieno objekto prie kito juodas siulas nepertempinejamas, jei nenori, kad matytusi gerojoj pusej.

labai ačiū už patarimą, tikrai pravers! thumbup.gif

QUOTE(MildukasK @ 2011 02 07, 14:07)
as tai noriu pasidalinti ispudziais - uzbegau sian per pietus i minetojo Panevezio lino parduotuve Vilniuje smile.gif Ciut nenukritau kaina isgirdusi!!  blink.gif Zymiai pigiau nei tikejausi  thumbup.gif Pries tai GA pirkau po 129 lt/m, o cia tik 22 lt/m atrodo buvo smile.gif Ir toks grazus, baltas - laukiu nesulaukiu kada galesiu pradeti ant jo ka nors kurti  thumbup.gif

oho!! reiks būtinai nueiti! aš irgi viską jau tik ant lino noriu siuvinėti bigsmile.gif

QUOTE(Katu @ 2011 02 07, 17:54)
Atvirute naujagimiui, siuvineta joje labai mazai, visa kita - popierius.

kaip originalu ir meniška bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti