as tai noriu pasidalinti ispudziais - uzbegau sian per pietus i minetojo Panevezio lino parduotuve Vilniuje Ciut nenukritau kaina isgirdusi!! Zymiai pigiau nei tikejausi Pries tai GA pirkau po 129 lt/m, o cia tik 22 lt/m atrodo buvo Ir toks grazus, baltas - laukiu nesulaukiu kada galesiu pradeti ant jo ka nors kurti
Dar butinai reiks ten uzeiti siaip pasidairyti, nebutinai siuvinejimui
QUOTE(milzinukas @ 2011 02 07, 11:58)
Sveikos,
Ir aš noriu pasirodyti neseniai baigtu darbeliu.
nematytas
QUOTE(MildukasK @ 2011 02 07, 13:07)
as tai noriu pasidalinti ispudziais - uzbegau sian per pietus i minetojo Panevezio lino parduotuve Vilniuje Ciut nenukritau kaina isgirdusi!! Zymiai pigiau nei tikejausi Pries tai GA pirkau po 129 lt/m, o cia tik 22 lt/m atrodo buvo Ir toks grazus, baltas - laukiu nesulaukiu kada galesiu pradeti ant jo ka nors kurti
o kurioj vietoj ta parduotuvė?
QUOTE(murkse @ 2011 02 07, 14:30)
o kurioj vietoj ta parduotuvė?
Paziurejau ju psl. ir radau, kad jie Vilniuje isikure Stuokos-Guceviciaus g., cia einant nuo Katedros link Kam'o
dabar suprantu, kodel pauksciukas tiek darbu ant lino kepa
QUOTE(milzinukas @ 2011 02 07, 12:58)
Sveikos,
Ir aš noriu pasirodyti neseniai baigtu darbeliu. Labai patiko man šis peliūkštis
Ir aš noriu pasirodyti neseniai baigtu darbeliu. Labai patiko man šis peliūkštis
Wau, koks gerulis!
Labutis, daug gražių darbelių prisiuvinėjot.
paukštukas ir peliukas liuks žiūrisi
Aciu visoms visoms
Peliukas nerealus
Peliukas nerealus
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 02 05, 16:14)
Man jos labai mielos
QUOTE(Višniukė @ 2011 02 06, 17:40)
Zvirbliukas gelininkas ir dekupazintas remelis
Sito kazkodel is pradziu man nerode, tai bandziau is naujo uzkraut. O kai uzkroviau, tai taip nuotaika pakele
QUOTE(Little angel @ 2011 02 07, 02:44)
Va tas mano darbas:
Sedevras, labai grazu ir viskas labai darnu - medziaga, remas, siuvinukas
As pasirodau su savo paskutine atvirute ir vienu is triju paveiksliuku - kaip ir sakiau, nespesiu as ju iki pavasario Vakar pradejau siuvinet dukrytei Ariele (undinele), bet irgi nespesiu iki Valentino dienos Bus dovanele velykoms
Atvirute naujagimiui, siuvineta joje labai mazai, visa kita - popierius.
Ir paveiksliukas tas vienas is triju:
ta melyna atvirute kokia stiliova
seniai lankiausi pas jus, visu darbeliai labai grazus noriu pasirodyti, kad netinginiauju nors siaip tai tinginiauju, bet kartais atrandu laiko ir pasiuvineti, stai mano procesiukas
Uploaded with ImageShack.us
atsiprasau kad labai suglamzytas darbas ir kad nuotraukos kokybe yra apgailetina, bet su telefonu tik tokia isejo
Uploaded with ImageShack.us
atsiprasau kad labai suglamzytas darbas ir kad nuotraukos kokybe yra apgailetina, bet su telefonu tik tokia isejo
QUOTE(milzinukas @ 2011 02 07, 11:58)
fainuolis zvejys
QUOTE(Katu @ 2011 02 07, 16:54)
Tavo visi atvirukai labai labai labai
QUOTE(Višniukė @ 2011 02 07, 00:40)
Zvirbliukas gelininkas ir dekupazintas remelis
oooooooi labai gražu ir miela!
QUOTE(Little angel @ 2011 02 07, 09:44)
Va tas mano darbas:
labai gražuuuu
QUOTE(Little angel @ 2011 02 07, 09:44)
O siuvinėti tikrai nebuvo sunku ir nematau reikalo bijoti nei Nimue dizaino, nei lino
QUOTE(Dvi @ 2011 02 07, 12:06)
Daromas mazgas geroje puseje, duriant per 5 cm nuo siuvinejamos vietos. Siulas blogaja puse pertempiamas iki siuvinejamos vietos ir siuvinejama kaip iprasta. Pabaigus, mazgas nukerpamas, siulas isiveriamas i adata ir apsukamas aplink issiuvineta back'a. Nuo vieno objekto prie kito juodas siulas nepertempinejamas, jei nenori, kad matytusi gerojoj pusej.
labai ačiū už patarimą, tikrai pravers!
QUOTE(MildukasK @ 2011 02 07, 14:07)
oho!! reiks būtinai nueiti! aš irgi viską jau tik ant lino noriu siuvinėti
QUOTE(Katu @ 2011 02 07, 17:54)
Atvirute naujagimiui, siuvineta joje labai mazai, visa kita - popierius.
kaip originalu ir meniška