Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(paukščiukas @ 2011 02 02, 12:23)
[i]Meškiai ant bangos 

Super meškiai thumbup.gif
Oij aš dabar vienam draugui siuvinėju gimtadieniui pingviną, Uodegytė padėjo schemą padaryt, laukia eilėj vestuvių metrikas Valentino dienai gal spėsiu MB padaryt smile.gif Šiemet tiek daug visokių progų, kad sau kažin ar ką išsiuvinėsiu, nors irgi Nimue pamačius širdelė suvirpa smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Donalita @ 2011 02 02, 12:31)
Atstraksėjau ir aš su pabaigtuku,
Oho koks meškis  thumbup.gif  Vis neatsistebiu , kiek daug Back Stitch duoda vaizdo paveiksliukui. Atrodo super  bigsmile.gif

Sveikinu su pabaigtuvėm, dailus darbelis smile.gif Kodėl nepatenkinta?
O dėl BS'o tai joooo - be jo būtų tik dėmė, nesuprastum kas ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 02 02, 11:23)
Meškiai ant bangos  biggrin.gif

koks mielas wub.gif

QUOTE(Donalita @ 2011 02 02, 11:31)
Atstraksėjau ir aš su pabaigtuku, nors realiai iki pabaigtuvių dar toloka, nes pati rėminsiu ir rėmui spalvą kažkaip taikysiu. Nesu labai patenkinta, bet tiek jau to, sueis.

thumbup.gif kompanija labai žiemiška. Labai smagus darbas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 02 02, 11:23)
Meškiai ant bangos  biggrin.gif

Tai jau tikrai. wub.gif
Atsakyti
Donalita liuks darbukas, kas tau netinka juose?

Ačiū, meškis siuvinėjos labai greitai ir smagiai
Atsakyti
Pauksciuk....super meskiukas! wub.gif

Man tai tokia dilema iskilo...tvarkomes butuka ir galvoju kokia tema berniukams savo kambari dekoruoti....ar AllOurYesterday, ar SomeBonyToLove ar tais meskiukais kur tu Pauksciuk siuvinejai paskutini...

Bet kadangi jie jau nera tokie maziukai, tai manau kad labiausiai tinka AOY...ilgiau nereiks kambario perdekoruoti!
Atsakyti
meškius tai thumbup.gif

QUOTE(Kaliteja @ 2011 02 02, 10:39)
o BS tai išvis kažkas iš kosmoso srities............. taip noriu taip noriu,bet bijau ar sugebėsiu cry.gif

o su BS ir man problema, atrodo taip norėčiau kokį teddy griebti bet pamatau BS ir susilaikau, kadangi jau dviejuose darbuose nedideliuose susidūriau su tuo ir rezultatu aišku nebuvau patenkinta smile.gif na iš toli žiūrint gal ir viskas gerai, bet aš noriu kad ir iš arti nebūtų gėda kam parodyt blush2.gif patį principą kaip BS darosi žinau, bet va kai reikia jau jį daryt tai ir pasimetu, nežinau nė nuo kurio galo pradėt, nė kokio ilgio vieną dygsnį daryt, nė kur adatą durt kad lygiai gražiai išeitų, matyt ir man reikia kad kas gyvai parodytų, tada gal pradėčiau pati mąstyt teisingai ir dygsniuot doh.gif
Atsakyti
Po gero spyrio į minkštąją, kitam forume, prisiruošiau BS'ą užbaigti. Nebijokit Nimukų dizaino, jie su dydeliu malonumu siuvinėjasi wub.gif
Nimue Elfine
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 02 vasario 2011 - 12:02
Paukščiukai - na labai labai tavo Nimue Drugelis... 4u.gif Tai toks šiltas darbas, kad man kaskart malonu jį pamatyti, kad ir kiek kartu žiūrėčiau. Savąją padovanojau, ir labai tuo džiaugiausi. Bet mielai ir pati turėčiau. rolleyes.gif
Atsakyti
Labai grazu Pauksciuk!!!
As pamaciusis si tavo darbeli pasisprendziau kad siuvineisu sias fejas ant lino, o ne ant blizgios aidos...
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 02 02, 13:00)
Paukščiukai - na labai labai tavo Nimue Drugelis...  4u.gif Tai toks šiltas darbas, kad man kaskart malonu jį pamatyti, kad ir kiek kartu žiūrėčiau. Savąją padovanojau, ir labai tuo džiaugiausi. Bet mielai ir pati turėčiau. rolleyes.gif

Savo pilvinukei siuvinėjau nestuke.gif , ji ir man be galo mielaa wub.gif

QUOTE(Domė @ 2011 02 02, 13:13)
Labai grazu Pauksciuk!!!
As pamaciusis si tavo darbeli pasisprendziau kad siuvineisu sias fejas ant lino, o ne ant blizgios aidos...

thumbup.gif geras sprendimas, mano ant ewo siuvinėta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 02 vasario 2011 - 13:17
Mergytes pasikartosiu su savo beda.

Persiuvau raide ir tuoj vietoj kur isardziau, liko raudina deme, pabandziua isplauti ta vieta su fairy biski sumazejo bet vistiek matosi. Kokiu yra budu ir gudrybiu ta deme panaikinti, arba reikes siuvineti fona o darbo tai bus doh.gif . Buvo siuvineta viena gyja metalizuoti DMC ir paprastas DMC siulas. Darbelis tai dovanu bus doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 02 02, 12:01)
Po gero spyrio į minkštąją, kitam forume, prisiruošiau BS'ą užbaigti. Nebijokit Nimukų dizaino, jie su dydeliu malonumu siuvinėjasi  wub.gif

wub.gif labai labai
viena nuostabiausių serijų man- Nimue wub.gif
Atsakyti