Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Višniukė @ 2011 02 07, 01:40)

Zvirbliukas gelininkas ir dekupazintas remelis
Siuvineta ant 14 baltos aidos apie 10 spalvyciu plius 4 blendingas

Vajei koks dailutis thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Wau Nimue pasakiskas ant sio lino. As pas viena rusiuke maciau taip pat ant tokio lino.
Little angel, o sparniuku konturiukai ten kazkokiu sidabriniu siuliuku siuvineta?

Visniuke, labai dailutis zvirbliukas, o ir remelis labai grazus.
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2011 02 06, 23:40)

man ši serija nereali thumbup.gif labai labai meilūs. dar ūkininkas, kalėdinis, vyrėjas ... buna
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2011 02 07, 10:16)
Little angel, o sparniuku  konturiukai ten kazkokiu sidabriniu siuliuku siuvineta?

Nea, ten turėjo būt siuvinėta kreinik 032 metaliku, bet pakeičiau į DMC B5200 metaliką virveliniam dygsniui (sparneliams), o Madeirą baltą viskozinį siūlą panaudojau gėlytėms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little angel: 07 vasario 2011 - 10:43

Grazuolis paukstukas, o remelis irgi liuks thumbup.gif

QUOTE(Little angel @ 2011 02 07, 08:44)
Va tas mano darbas:

Grozis nerealus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Siuvineta ant 14 baltos aidos apie 10 spalvyciu plius 4 blendingas

vaje koks gražus wub.gif

Va tas mano darbas:

labai gražiai priderintas audinys, visai kitaip žiūrisi net tas pats Nimue dizainas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2011 02 05, 22:39)
Nors siuvineju ne metus ir ne dvejus, iskilo toks klausimas. Ka tik uzisakiau balta evenweave ant kurio teks siuvineti juodu backstitch'u ir jis vietomis toks na pasimetes, pats sau, be kryziuotu ploteliu visai salia (na geliu stiebeliai Michael Powell). Kaip uztvirtinti juoda siula baltoje evenweave? Iki siol nors siaip siuvineju be mazgu, backstitch'ui uztvirtinti uzmegzdavau maza tipo kulturinga mazgiuka ir normaliai, jokiu iskilimu/nelygumu, bet tai nebudavo juoda pasimetus tarp balta... ax.gif Ir kaip tvarkingai uztvirtinti siulgali juoda baltame fone?

Daromas mazgas geroje puseje, duriant per 5 cm nuo siuvinejamos vietos. Siulas blogaja puse pertempiamas iki siuvinejamos vietos ir siuvinejama kaip iprasta. Pabaigus, mazgas nukerpamas, siulas isiveriamas i adata ir apsukamas aplink issiuvineta back'a. Nuo vieno objekto prie kito juodas siulas nepertempinejamas, jei nenori, kad matytusi gerojoj pusej.
Atsakyti
Tai tikrai ne tas pats, kas Zweigart vintage lina, bet tai būtų puiki alternatyva  mirksiukas.gif

O siuvinėti tikrai nebuvo sunku ir nematau reikalo bijoti nei Nimue dizaino, nei lino biggrin.gif

Na man ant šitos medžiagos jis nerealiai žiūrisi wub.gif

Tai kito pasirinkimo ir nebelieka mirksiukas.gif Bet vistiek bijau aš juos pradėti blush2.gif man ten tiek visokių mandrių apipavidalinimų BS kad manau tikrai nesugebėsiu,kol kas blush2.gif tai vyras sako jei bijai geriau imkis virėjo 4u.gif tai kažkaip manau kad taip ir bus. O šitam nuostabiam darbui dar reikia pribręsti. Nei jai man gražiai nepavyks tai žinau kad jo vieta bus kibire o ne ant sienos.

QUOTE(Višniukė @ 2011 02 07, 09:06)
Niu man tie nimukai nerealus wub.gif labai labai wub.gif

O man Little angel darbai tai tiesiog įspūdingi ir nerealiai gražūs visi be išimties ax.gif

QUOTE(Little angel @ 2011 02 07, 10:42)
Nea, ten turėjo būt siuvinėta kreinik 032 metaliku, bet pakeičiau į DMC B5200 metaliką virveliniam dygsniui (sparneliams), o Madeirą baltą viskozinį siūlą panaudojau gėlytėms.

Viską užsirašiau ax.gif

QUOTE(Metaxa @ 2011 02 07, 10:59)
labai gražiai priderintas audinys, visai kitaip žiūrisi net tas pats Nimue dizainas rolleyes.gif

Tai vat kai pamačiau ant šito audinio tai ir pradėjau tokio ieškoti............... bet neberasiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 07 vasario 2011 - 11:33
QUOTE(Dvi @ 2011 02 07, 11:06)
Daromas mazgas geroje puseje, duriant per 5 cm nuo siuvinejamos vietos. Siulas blogaja puse pertempiamas iki siuvinejamos vietos ir siuvinejama kaip iprasta. Pabaigus, mazgas nukerpamas, siulas isiveriamas i adata ir apsukamas aplink issiuvineta back'a. Nuo vieno objekto prie kito juodas siulas nepertempinejamas, jei nenori, kad matytusi gerojoj pusej.

koks super patarimas..nebuciau sumascius tokio! bigsmile.gif
Atsakyti

VAU thumbup.gif - kaip viskas gražiai suderinta.
Atsakyti
Sveikos,

gal patarsit, kur schema sio nuostabaus darbo galima butu rasti....

aciu
Atsakyti
Sveikos,
Ir aš noriu pasirodyti neseniai baigtu darbeliu. Labai patiko man šis peliūkštis smile.gif
user posted image
Atsakyti