Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Džeinė @ 2011 02 05, 16:31)

Ačiū už pagalbą. Dabar mąstau, ar ne per smulkią Aidą pasiėmiau, gausis mažas darbas g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 02 05, 15:46)
Džeine, o tau arklio pusiniu nesuskersavo? Aš siuvinėjau irgi ant 16  Aidos, tik fono nedariau, tai susuko man siuvinį, paskui negražiai įsirėmino.

Taip, man irgi yra taip nutikę. Seniai kažkada siuvinėjau būtent pusiniu kryželiu visą darbą, tai jį taip susuko, kad net tvirtas tempimas rėminant nepataisė vaizdo. Matyt, pusiniu siuvinėti būtinai reikia su rėmu arba lankeliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 02 05, 14:46)
Džeine, o tau arklio pusiniu nesuskersavo? Aš siuvinėjau irgi ant 16  Aidos, tik fono nedariau, tai susuko man siuvinį, paskui negražiai įsirėmino.

aš siuvinėjau ant rėmo, medžiaga itempta gerai, ir jokio susiskersavimo nebuvo, net po plovimo mirksiukas.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2011 02 05, 12:00)

Mano vakarikštis darbelis... vyras šeima rupinos pietus darė, tai štai kiek per diena padariau  biggrin.gif

ogo kaip greitai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
pagaliau prisiruosiau iremint savo veduokle ir dar atvirute,pasiliko nuo naujuju,taip ir nenunese kaledu senis doh.gif
user posted image

user posted image

visu darbeliai grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 02 05, 17:30)
pagaliau prisiruosiau iremint savo veduokle ir dar atvirute,pasiliko nuo naujuju,taip ir nenunese kaledu senis doh.gif

atvirute nereali wub.gif
vedukle noreciau is arciau paziuret, nematyta man ji. thumbup.gif
Atsakyti
veduokle galiu be remo imest
user posted image

aciu uz ivertinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 02 05, 21:09)

Grožis wub.gif Niekur dar nematyta rolleyes.gif
Atsakyti
o gal zinote, kaip siuvinejimo remas butu angliskai? galima butu tas Q-snsap EBAY paieskoti tada ax.gif
Atsakyti
frame smile.gif

o del veduokles-pirkau daug per ebay visokiu rinkinuku,siulu is vienos pardavejos,tai buvo si veduokle-ji yra paralonine-ta prasme,ant storo kartono uzklijuota paralonas ir ant to uzsidejo sis siuvinejimas,kuris prisiklijuoja is kitos puses-tas kartonas lipnus nugaros pusej ir tuos nerinukus priklijavau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 05 vasario 2011 - 20:00
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 02 05, 19:09)

kokia gera mintis thumbup.gif

aš tai iš vėduokles pinkep'ą dariau smile.gif
user posted image
Atsakyti
Nors siuvineju ne metus ir ne dvejus, iskilo toks klausimas. Ka tik uzisakiau balta evenweave ant kurio teks siuvineti juodu backstitch'u ir jis vietomis toks na pasimetes, pats sau, be kryziuotu ploteliu visai salia (na geliu stiebeliai Michael Powell). Kaip uztvirtinti juoda siula baltoje evenweave? Iki siol nors siaip siuvineju be mazgu, backstitch'ui uztvirtinti uzmegzdavau maza tipo kulturinga mazgiuka ir normaliai, jokiu iskilimu/nelygumu, bet tai nebudavo juoda pasimetus tarp balta... ax.gif Ir kaip tvarkingai uztvirtinti siulgali juoda baltame fone?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli: 05 vasario 2011 - 21:42