Sveikos
Noriu pasiteirauti, ar ant 18 Aidos siuvinėjama gobeleniniu dygsniu? Ir keliom gijom?
QUOTE(Džeinė @ 2011 02 05, 12:00)
siuvinėja viena mergina 3 gijom
Mano vakarikštis darbelis... vyras šeima rupinos pietus darė, tai štai kiek per diena padariau
Mano vakarikštis darbelis... vyras šeima rupinos pietus darė, tai štai kiek per diena padariau
tempai nerealūs
nu bet jūsų ir tempai
aš atrodo irgi dabar kol atostogauju beveik visa diena prasėdžiu siuvinėdama ir tai tiek nepadarau toli gražu
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 05, 12:28)
O kaip jūs manot, kad išgaut tokį vaizdą, tai siuvinėt kryželiu ar gobeleniniu?
Mano turima Aida 18
Mano turima Aida 18
aš gėle siuvinėčiau kryželiu, o fona visa pusiniu
mano arklys ant 16 aidos pusiniu kryželiu, ne gobeleniniu siuvinėtas , visas
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2011 02 05, 12:02)
tempai nerealūs
QUOTE(Metaxa @ 2011 02 05, 12:07)
nu bet jūsų ir tempai
aš atrodo irgi dabar kol atostogauju beveik visa diena prasėdžiu siuvinėdama ir tai tiek nepadarau toli gražu
buna dienų tokiu ... pakvaišus dėl siuvinėjimo
QUOTE(Džeinė @ 2011 02 05, 15:14)
O kuo skiriasi gobeleninis nuo pusinio? Kaip siuvinėjami? Gal aš ką maišau...
siuvinėja viena mergina 3 gijom
tempai
procesas irgi
Papildyta:
QUOTE(Džeinė @ 2011 02 05, 13:14)
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 05, 14:19)
O kuo skiriasi gobeleninis nuo pusinio? Kaip siuvinėjami? Gal aš ką maišau...
gobeleninis:
http://www.supermama...mp;pid=35057210
na jei pusinius darant blogojoj pusej gaunasi | | | , tai gobeleniniam reikia tempti siula per 2*1 kryziuko. nezinau ar aisku
Laba diena. Reikia patarimo
Baigiu sūnui metriką ir nžn kokio dydžio raidėmis vardą siuvinėti gal patarsite.
Skaičius jau išsiuvinėjau per 7 langelius ir ar ir raides tokias daryti ar didesnes per 16 langelių didžioji ir per 9 langelius mažosios.
Įdedu paukščiukas siuvinėtą vardą tuo šriftu,tik jis trumpas o mano sūnaus labai ilgas Dominykas,tai sakau gal tos bus jau per didelės,nes beveik nuo siuvinio krašti iki krašto,na dar keletas akių gal lieką.
O čia va mano dar skaičiais bet mažesniais ūgį ir svorį siuvinėsiu
Baigiu sūnui metriką ir nžn kokio dydžio raidėmis vardą siuvinėti gal patarsite.
Skaičius jau išsiuvinėjau per 7 langelius ir ar ir raides tokias daryti ar didesnes per 16 langelių didžioji ir per 9 langelius mažosios.
Įdedu paukščiukas siuvinėtą vardą tuo šriftu,tik jis trumpas o mano sūnaus labai ilgas Dominykas,tai sakau gal tos bus jau per didelės,nes beveik nuo siuvinio krašti iki krašto,na dar keletas akių gal lieką.
O čia va mano dar skaičiais bet mažesniais ūgį ir svorį siuvinėsiu
QUOTE(Dantiste @ 2011 02 05, 13:42)
gobeleninis:
na jei pusinius darant blogojoj pusej gaunasi | | | , tai gobeleniniam reikia tempti siula per 2*1 kryziuko. nezinau ar aisku
taip
Džeine, o tau arklio pusiniu nesuskersavo? Aš siuvinėjau irgi ant 16 Aidos, tik fono nedariau, tai susuko man siuvinį, paskui negražiai įsirėmino.