Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

Sveikos 4u.gif
Noriu pasiteirauti, ar ant 18 Aidos siuvinėjama gobeleniniu dygsniu? Ir keliom gijom? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 05 vasario 2011 - 11:45
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 05, 11:41)
Sveikos 4u.gif
Noriu pasiteirauti, ar ant 18 Aidos siuvinėjama gobeleniniu dygsniu?  Ir keliom gijom? g.gif

siuvinėja viena mergina 3 gijom mirksiukas.gif

Mano vakarikštis darbelis... vyras šeima rupinos pietus darė, tai štai kiek per diena padariau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2011 02 05, 12:00)

Mano vakarikštis darbelis... vyras šeima rupinos pietus darė, tai štai kiek per diena padariau  biggrin.gif

bigsmile.gif tempai nerealūs thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Mano vakarikštis darbelis... vyras šeima rupinos pietus darė, tai štai kiek per diena padariau  biggrin.gif

nu bet jūsų ir tempai blink.gif lotuliukas.gif
aš atrodo irgi dabar kol atostogauju beveik visa diena prasėdžiu siuvinėdama ir tai tiek nepadarau toli gražu doh.gif
Atsakyti
O kaip jūs manot, kad išgaut tokį vaizdą, tai siuvinėt kryželiu ar gobeleniniu?
Mano turima Aida 18 g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 05 vasario 2011 - 12:29
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 05, 12:28)
O kaip jūs manot, kad išgaut tokį vaizdą, tai siuvinėt kryželiu ar gobeleniniu?
Mano turima Aida 18 g.gif

aš gėle siuvinėčiau kryželiu, o fona visa pusiniu mirksiukas.gif

mano arklys ant 16 aidos pusiniu kryželiu, ne gobeleniniu siuvinėtas , visas smile.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2011 02 05, 12:02)
bigsmile.gif tempai nerealūs  thumbup.gif  wub.gif

blush2.gif

QUOTE(Metaxa @ 2011 02 05, 12:07)
nu bet jūsų ir tempai blink.gif  lotuliukas.gif
aš atrodo irgi dabar kol atostogauju beveik visa diena prasėdžiu siuvinėdama ir tai tiek nepadarau toli gražu doh.gif

blush2.gif

buna dienų tokiu ... lotuliukas.gif pakvaišus dėl siuvinėjimo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džeinė: 05 vasario 2011 - 13:13
QUOTE(Džeinė @ 2011 02 05, 15:14)
aš gėle siuvinėčiau kryželiu, o fona visa pusiniu  mirksiukas.gif

mano arklys ant 16 aidos pusiniu kryželiu, ne gobeleniniu  siuvinėtas , visas  smile.gif

O kuo skiriasi gobeleninis nuo pusinio? Kaip siuvinėjami? Gal aš ką maišau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 05 vasario 2011 - 13:20

tempai thumbup.gif
procesas irgi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Džeinė @ 2011 02 05, 13:14)
aš gėle siuvinėčiau kryželiu, o fona visa pusiniu  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 05, 14:19)
O kuo skiriasi gobeleninis nuo pusinio? Kaip siuvinėjami? Gal aš ką maišau... blush2.gif

gobeleninis:
http://www.supermama...mp;pid=35057210

na jei pusinius darant blogojoj pusej gaunasi | | | , tai gobeleniniam reikia tempti siula per 2*1 kryziuko. nezinau ar aisku blush2.gif
Atsakyti
Laba diena. Reikia patarimo blush2.gif
Baigiu sūnui metriką ir nžn kokio dydžio raidėmis vardą siuvinėti ax.gif gal patarsite.
Skaičius jau išsiuvinėjau per 7 langelius ir ar ir raides tokias daryti ar didesnes per 16 langelių didžioji ir per 9 langelius mažosios.
Įdedu paukščiukas siuvinėtą vardą tuo šriftu,tik jis trumpas o mano sūnaus labai ilgas Dominykas,tai sakau gal tos bus jau per didelės,nes beveik nuo siuvinio krašti iki krašto,na dar keletas akių gal lieką.

user posted image

O čia va mano blush2.gif dar skaičiais bet mažesniais ūgį ir svorį siuvinėsiu ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 05 vasario 2011 - 14:07
QUOTE(Dantiste @ 2011 02 05, 13:42)
gobeleninis:
http://www.supermama...mp;pid=35057210

na jei pusinius darant blogojoj pusej gaunasi | | | , tai gobeleniniam reikia tempti siula per 2*1 kryziuko. nezinau ar aisku blush2.gif

taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Džeine, o tau arklio pusiniu nesuskersavo? Aš siuvinėjau irgi ant 16 Aidos, tik fono nedariau, tai susuko man siuvinį, paskui negražiai įsirėmino.
Atsakyti