Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Džeinė @ 2011 02 04, 16:18)
tai nėra rėmai, tai yra keturkampiai lankeliai... šis yra geras, turėjo dukra kažkada, bet... turi ir minusa, ji reikia viena ranka laikyt, o šito nei aš, nei ji nepakenčiam, todėl ir pagamino vyras rėmeli su kojom 
apie tai ir kalbu, kad ir koks lengvas atrodo tas plastikinis, bet vistiek ranka pavargsta, o ta medini tai išvis laikyt nesisivaizduoju kaip  doh.gif

siūlau toki  mirksiukas.gif

o kiek toks kainuotų? blush2.gif

internete radau ir tą Q Snap kur susitveria su visu stovu, tai ir pagalvojau kad gal ir tokių būtų pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2011 02 04, 10:08)
ir aš noriu pasirodyt su tašike blush2.gif

Labai mielas šis Acufactum dizainas thumbup.gif Gal pačią rankinę siūčiau kitaip, bet siuvinėtas motyvas atrodo puikiai!

QUOTE(Mingomi @ 2011 02 04, 14:09)
turiu klausimuka: kuris remukas geresnis?
Q snap
ar easy clip???

Kaip jau ir rašė merginos Qsnap įtempia medžiagą iš visų pusių, ir tai labai patogu. Bet kaip Džeinė ir rašė, tiek vieną, tiek kitą reikia laikyti viena ranka. O tai nėra labai patogu, nes gali adatą durti tik per vieną skylutę.
Nesu mačiusi Qsnap pirkti Lietuvoje, siunčiausi iš kažkur (gal 123stitch.com), pati nebeatsimenu dabar. Bet nebenaudoju, įpratau siuvinėti visai be lankelio - greičiau taip. Tiesa, gal kryželių dailumas kiek ir kenčia, bet galiu su tuo gyventi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 04 vasario 2011 - 17:32
Galimas ir toks Q-Snap variantas. Iš sewandso.
user posted image
Pati turiu tokį, man jis patogus. Nors ir galvojau apie didesnį, kad ir iš Džeinės siūlomų, bet aš nemoku vienoje vietoje išsėdėt.
Atsakyti
QUOTE(Gi @ 2011 02 04, 17:40)
Pati turiu tokį, man jis patogus. Nors ir galvojau apie didesnį, kad ir iš Džeinės siūlomų, bet aš nemoku vienoje vietoje išsėdėt.

apie tokį ir kalbėjau kad kažkur internete mačiau 4u.gif
reikės abiem daugiau pasidomėti, pasverti kuris geriau, kaip studentei tai žinoma ir kaina aktualu cool.gif o paskui teks pinigėlius taupyt arba gimtadienio laukt biggrin.gif
Atsakyti
Kasdien uzsuku i jusu temuke, ir groziuosi jusu darbais 4u.gif visi nuostabus. As irgi siuvineju, bet man kazkaip neina greitai smile.gif tai nera ko ir pasirodyti.
Na tik siandien pasirodau maza smulkmenele smile.gif atviruku tetai.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AGLYTĖ @ 2011 02 04, 18:09)
Kasdien uzsuku i jusu temuke, ir groziuosi jusu darbais 4u.gif  visi nuostabus. As irgi siuvineju, bet man kazkaip neina greitai smile.gif tai nera ko ir pasirodyti.
Na tik siandien pasirodau maza smulkmenele smile.gif  atviruku tetai.

labai kruopštu ir dailu thumbup.gif
Atsakyti
ačiū visoms už mano tašiukės pagyras 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Saunuoles merginos 4u.gif sirdis atsigauna, kai pamatai tokius grozius ir siuvinet noras atsiranda thumbup.gif
QUOTE(paule kaip saule @ 2011 02 04, 14:28)
....
Vysniuke - man labai cekavu - Jusu galerijoj, procesuose yra prie grybuku (ale voverusku) mergyte - kas tai per dizainas ir kaip man isprasyti schemute  blush2.gif  blush2.gif

QUOTE(Domė @ 2011 02 04, 16:49)
As zinau apie ka tu. Ten Nimue dizainas.
Jei reikia turiu schemute,  parasyk savo meiliuka.

Taip tikrai cia Nimue dizainiukas. Ir tikrai nereikia i mane kreiptis JUS ax.gif nes tokia tetute pasijutau lotuliukas.gif

Jei reikia schemute atsiusiu (tik i AZ brukstelk savo el. pasta arba skypa wink.gif ), jei Dome neatsiunte, nes pas ja is manes schemute - tai bus ta pati kokybe wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gi @ 2011 02 04, 19:40)
user posted image

as toki pati turiu. tai super daiktas. turiu krepsi i kuri telpa ir nesiojuos visur. super
Atsakyti
QUOTE(Gi @ 2011 02 04, 19:40)
user posted image

o gal galite nuoroda? arba kaina? nes nerandu tam sewandso.co.uk tokiu nei taip nei per paieska... g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaliziu_feja @ 2011 02 05, 08:22)
o gal galite nuoroda? arba kaina? nes nerandu tam sewandso.co.uk tokiu nei taip nei per paieska... g.gif 4u.gif

ir man idomu. 2 lankelius turiu, bet dazniausiai rankose laikau siuvinejant
Atsakyti
sewandso.co.uk svetainėj ieškojau to rėmo, tai kaina nemenka: £29.95 ir šiek tiek mažesnis kainuoja £22.50 4u.gif nežinau ar čia galima komercinius linkus dėti tai tiesiog šiaip kainas surašiau 4u.gif
Atsakyti