Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Ieva V @ 2011 02 04, 00:00)

Labai gražu ir spalvos man tokiooooos gražios wub.gif

QUOTE(amiyra @ 2011 02 04, 09:38)
labai grazu  wub.gif na super kad cia parodei nes tuos kampucius buvau nuziurejus galvojau kai knygute vilksiu reiks isigyt ir dabar ieskau ir nerandu kur maciau  doh.gif  ACIU  4u.gif

4u.gif

QUOTE(zundyte @ 2011 02 04, 10:08)
jau darbelių kad pridėjot

O geras, labai graži tašytė bigsmile.gif thumbup.gif Turiu ir aš išsisaugojus tą paveiksliuką, man labai patiko wub.gif
Atsakyti
Darbeliai is koto vercia bigsmile.gif

turiu klausimuka: kuris remukas geresnis?

Q snap
user posted image

user posted image

ar easy clip???

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mingomi: 04 vasario 2011 - 13:12
Labukas smile.gif

Nu ir grozybiu prisiziurejau wub.gif wub.gif wub.gif
Visos Jus tikros saunuoles - labai superiniai darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Mingomi - as kadangi turiu kitoki rema, namu darbo. Bet juo esu labai labai patenkinta. Ir drauge buvo uzsisakius, taip pat laiminga. O situ nezinau. Kai gerose akyse seniau domejausi DMC remu, tai man kazkoks nepatikimas pasirode ir jo kaina tai kosmine.
Vysniuke - man labai cekavu - Jusu galerijoj, procesuose yra prie grybuku (ale voverusku) mergyte - kas tai per dizainas ir kaip man isprasyti schemute blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingomi @ 2011 02 04, 13:09)
uriu klausimuka: kuris remukas geresnis?

Q snap

ar easy clip???

man Q snap labai geras, įtempia iš 4 pusių, o easy clip įtempia tik iš 2.. kitom 2 reikia galvoti kaip įtempti medžiagą
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2011 02 04, 11:06)
Aciukas visosm uz pagyras...  4u.gif  nu man taip patiko ta meskiuka siuvinet... nors ziauriai nemegstu BS, bet cia taip "skaniai siuvinejosi" smile.gif

Fantastiškas darbas wub.gif

QUOTE(zundyte @ 2011 02 04, 11:08)
ir aš noriu pasirodyt su tašike blush2.gif ,kadangi jau padovanota ir mergina labai patenkinta ,tai pasirodysiu ir viešai

Labai graži tašiukė bigsmile.gif
Atsakyti

o tas Q snap irgi pastatomas ar tiktai tiek kad rėmelis panašaus principo kaip parastas lankelis? blush2.gif ir kur jo galima ieškot pirkti? arba nemoku ieškot arba niekur nėra mano žinomose svetainėse blush2.gif

iki šiol vargstu su paprastais lankeliais bet ilgiau pasiuvinėjus ranka pavargsta laikyt, noriu kažkokio pastatomo rolleyes.gif
Atsakyti
Poviukas mano smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ievukaas* @ 2011 02 04, 17:09)
Poviukas mano smile.gif

Super darbas wub.gif matau ir kampukai labai dailūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 04, 15:17)
Super darbas wub.gif matau ir kampukai labai dailūs thumbup.gif

drinks_cheers.gif ir spalvytės tokios ryškios thumbup.gif Labai dailus
Atsakyti
QUOTE(paule kaip saule @ 2011 02 04, 15:28)

Vysniuke - man labai cekavu - Jusu galerijoj, procesuose yra prie grybuku (ale voverusku) mergyte - kas tai per dizainas ir kaip man isprasyti schemute  blush2.gif  blush2.gif

As zinau apie ka tu. Ten Nimue dizainas.
Jei reikia turiu schemute, parasyk savo meiliuka.
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 02 04, 15:41)
drinks_cheers.gif ir spalvytės tokios ryškios  thumbup.gif  Labai dailus

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Darbeliai is koto vercia  bigsmile.gif

Q snap
user posted image

tai nėra rėmai, tai yra keturkampiai lankeliai... šis yra geras, turėjo dukra kažkada, bet... turi ir minusa, ji reikia viena ranka laikyt, o šito nei aš, nei ji nepakenčiam, todėl ir pagamino vyras rėmeli su kojom

QUOTE(Metaxa @ 2011 02 04, 14:47)

iki šiol vargstu su paprastais lankeliais bet ilgiau pasiuvinėjus ranka pavargsta laikyt, noriu kažkokio pastatomo rolleyes.gif

apie tai ir kalbu, kad ir koks lengvas atrodo tas plastikinis, bet vistiek ranka pavargsta, o ta medini tai išvis laikyt nesisivaizduoju kaip doh.gif

siūlau toki mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti