as dar su klausimuku, gal kuri turi kokia nuorodele kaip pasidrayt laikrodi? buciau labai dekinga
QUOTE(zundyte @ 2011 02 04, 09:08)
jau darbelių kad pridėjot ,akys raibsta ,nė vieno išskirt nesinori,tai visoms po
ir aš noriu pasirodyt su tašike ,kadangi jau padovanota ir mergina labai patenkinta ,tai pasirodysiu ir viešai
ir aš noriu pasirodyt su tašike ,kadangi jau padovanota ir mergina labai patenkinta ,tai pasirodysiu ir viešai
aš apšalus, dizainas nuostabus, audiniai puikiai suderinti, noriu ir aš tokios
QUOTE(Ieva V @ 2011 02 04, 09:08)
as dar su klausimuku, gal kuri turi kokia nuorodele kaip pasidrayt laikrodi? buciau labai dekinga
http://www.supermama...?...20368&st=24
tedukas
QUOTE(Florestina @ 2011 02 03, 19:10)
As irgi kaip tik toki dabar siuvineju, jau penkta, draugems vis, kur pagimdo, ir savo mazajai si paveiksliuka pasirinkau siuvineti-labai grazus ir man jis !
Jums irgi graziai gavosi! super
aho kokia graži
Spalvos puikiai suderintos
QUOTE(zundyte @ 2011 02 04, 10:08)
jau darbelių kad pridėjot ,akys raibsta ,nė vieno išskirt nesinori,tai visoms po
Koks grožis Puiki dovana
QUOTE(Daisiuke @ 2011 02 03, 23:31)
as is kauno
Kaune yra SpalvuNamai, dekupazo is Scrapbookingo parduotuveleje Dauksos gatveje.
O siaip labai daig kur ju yra ir www.senasnaujas.lt ir www.artmanija.lt
Jau grozis darbu visu... aisku labiausiai Nimue, nes vis dar pamisusi del ju ir tasyte nereali
Amyra, aciu uz paaiskinima!
QUOTE(Domė @ 2011 02 04, 10:30)
Kaune yra SpalvuNamai, dekupazo is Scrapbookingo parduotuveleje Dauksos gatveje.
Jau grozis darbu visu... aisku labiausiai Nimue, nes vis dar pamisusi del ju ir tasyte nereali
aciu...turejau minti kaip tik toje parduotuveje pasiziuret
QUOTE(Ieva V @ 2011 02 03, 23:00)
rodausi su savo nauju darbeliu, kuri dariau su tokiu malonumu, kad sunku apsakyti. Nu jau taip patiko ta meskuti siuvinet, isimylejau ji
Lietuviskas linas, DMC siuliukai, konvertuota is Anchor siuliuku.
Lietuviskas linas, DMC siuliukai, konvertuota is Anchor siuliuku.
kaip dailiai jis ant tos knygutės
QUOTE(murkse @ 2011 02 04, 07:41)
Graži metrika
Aš savo ir greitai parodysiu,tik tekstas beliko
Koks grooooooožis
QUOTE(Kaliteja @ 2011 02 04, 10:58)
Graži metrika
laukiam laukiam tavosios metrikos
groziu grozelybiu kiek daug
Pauksciuko ir Dantistes fejos
o Zundytes tasyte nereali noriu noriuir as tokiooos
Pauksciuko ir Dantistes fejos
o Zundytes tasyte nereali noriu noriuir as tokiooos
Labai gražūs darbeliai.