Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

as dar su klausimuku, gal kuri turi kokia nuorodele kaip pasidrayt laikrodi? buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2011 02 04, 09:08)
jau darbelių kad pridėjot ,akys raibsta 4u.gif  4u.gif ,nė vieno išskirt nesinori,tai visoms po 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
ir aš noriu pasirodyt su tašike blush2.gif ,kadangi jau padovanota ir mergina labai patenkinta ,tai pasirodysiu ir viešai

aš apšalus, dizainas nuostabus, audiniai puikiai suderinti, noriu ir aš tokios blush2.gif

QUOTE(Ieva V @ 2011 02 04, 09:08)
as dar su klausimuku, gal kuri turi kokia nuorodele kaip pasidrayt laikrodi? buciau labai dekinga smile.gif

http://www.supermama...?...20368&st=24

tedukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 02 03, 19:10)
Tęsiant meškiukių temą:

user posted image

As irgi kaip tik toki dabar siuvineju, jau penkta, draugems vis, kur pagimdo, ir savo mazajai si paveiksliuka pasirinkau siuvineti-labai grazus ir man jis smile.gifsmile.gif!
Jums irgi graziai gavosi! super thumbup.gif
Atsakyti
ir aš noriu pasirodyt su tašike blush2.gif ,kadangi jau padovanota ir mergina labai patenkinta ,tai pasirodysiu ir viešai

aho kokia graži thumbup.gif
Spalvos puikiai suderintos
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2011 02 04, 10:08)
jau darbelių kad pridėjot ,akys raibsta 4u.gif  4u.gif ,nė vieno išskirt nesinori,tai visoms po 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Koks grožis wub.gif Puiki dovana thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 02 03, 23:31)
as is kauno smile.gif

Kaune yra SpalvuNamai, dekupazo is Scrapbookingo parduotuveleje Dauksos gatveje.
O siaip labai daig kur ju yra ir www.senasnaujas.lt ir www.artmanija.lt

Jau grozis darbu visu... aisku labiausiai Nimue, nes vis dar pamisusi del ju ir tasyte nereali wub.gif wub.gif

Amyra, aciu uz paaiskinima!
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2011 02 04, 10:30)
Kaune yra SpalvuNamai, dekupazo is Scrapbookingo parduotuveleje Dauksos gatveje.
O siaip labai daig kur ju  yra ir www.senasnaujas.lt ir www.artmanija.lt

Jau  grozis darbu visu... aisku labiausiai Nimue, nes vis dar pamisusi del ju  ir tasyte nereali  wub.gif  wub.gif

Amyra, aciu uz paaiskinima!

aciu...turejau minti kaip tik toje parduotuveje pasiziuret 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2011 02 03, 23:00)
rodausi su savo nauju darbeliu, kuri dariau su tokiu malonumu, kad sunku apsakyti. Nu jau taip patiko ta meskuti siuvinet, isimylejau ji biggrin.gif
Lietuviskas linas, DMC siuliukai, konvertuota is Anchor siuliuku.

kaip dailiai jis ant tos knygutės wub.gif

QUOTE(murkse @ 2011 02 04, 07:41)

Graži metrika thumbup.gif
Aš savo ir greitai parodysiu,tik tekstas beliko ax.gif

Koks grooooooožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2011 02 04, 10:58)
Graži metrika  thumbup.gif
Aš savo ir greitai parodysiu,tik tekstas beliko  ax.gif

4u.gif
laukiam laukiam tavosios metrikos
Atsakyti
groziu grozelybiu kiek daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pauksciuko ir Dantistes fejos wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

o Zundytes tasyte nereali wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif noriu noriuir as tokiooos bigsmile.gif
Atsakyti
Labai gražūs darbeliai. wub.gif
Atsakyti
visų darbeliai labai gražūs 4u.gif
Atsakyti