Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(mylittleprincess @ 2011 02 03, 22:29)
jau darbeliu groziai wub.gif
o as va,pabaigiau pagaliau meskiukus vienus,tik kolkas neideti i atviruka,tai nesirodysiu blush2.gif
atejau siaip su klausimu-nugis uzsidegiau ir as ant tu nimue-turiu daug schemuciu,aciu merginoms uz gera nuoroda 4u.gif bet va,toks klausimas,nugis kaip gi atrodo ta mochera? caramel spalva,nr kaip ieskojau-nerandu,o mano gerasis google ismeta visiska nesamone doh.gif man bent spalva ir gal ja galima pakeist i kokia kita? g.gif

radau pas kazka issiuvineta su ta mohera: feja
ir ant to paveikslelio nuo rinkinio panasiai atrodo, tokia rusva i rausvuma g.gif
pabandziau pattern makeryje iskonvertuot ta Custom thread mohera i dmc, tai meta spalva 224 ax.gif
Atsakyti
aciu,mergytes 4u.gif

ir paskutinis dalykas-gal per daug paprasta atrodo,bet va,schemoje parasyta siuvineti 1 gija,o keliom jus siuvinejot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 03 vasario 2011 - 22:41
Sveikos,

rodausi su savo nauju darbeliu, kuri dariau su tokiu malonumu, kad sunku apsakyti. Nu jau taip patiko ta meskuti siuvinet, isimylejau ji biggrin.gif
Lietuviskas linas, DMC siuliukai, konvertuota is Anchor siuliuku.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 02 03, 22:47)
na,as turiu kalna vilnos,kur siuvinejama needlpoint ar tapestry-na,ten ne mochera,bet gal sakau,jei juos isskysrus-gal nebus baisus vaizdelis? as va kaip tik sia mergyte irgi susruosiau siuvinet biggrin.gif aciu uz patarima 4u.gif

Tik pritaikyk siūlą, kad nebūtų storas... Aš su mezgimui skirta mohera buvau sugadinusi sijoną, teko ardyti doh.gif O spalvą siūlyčiau pasiderinti susidėjus visus kitus siūlus į vieną krūvą - tada geriausiai matysi, ar tiks tavo turimų pūkuotų siūlų spalva.

QUOTE(mylittleprincess @ 2011 02 03, 23:39)
ir paskutinis dalykas-gal per daug paprasta atrodo,bet va,schemoje parasyta siuvineti 1 gija,o keliom jus siuvinejot?

Nimue daug dizainų siuvinėjami viena gija. Tai kiek neįprasta iš pradžių, bet dėl to darbai tampa labai lengvi, tarsi permatomi. Aš siuvinėjau kaip parašyta - 1 gija.

QUOTE(Ieva V @ 2011 02 04, 00:00)
rodausi su savo nauju darbeliu, kuri dariau su tokiu malonumu, kad sunku apsakyti. Nu jau taip patiko ta meskuti siuvinet, isimylejau ji biggrin.gif

Labai dailiai knygutė padaryta thumbup.gif O medžiagą ar traukei, ar kažkaip klijavai? Klausiu, nes labai dailiai išlinkimas padarytas prie nugarėlės, nesigautų taip, jei vien tik aptraukta būtų g.gif
Atsakyti
[quote
Labai dailiai knygutė padaryta thumbup.gif O medžiagą ar traukei, ar kažkaip klijavai? Klausiu, nes labai dailiai išlinkimas padarytas prie nugarėlės, nesigautų taip, jei vien tik aptraukta būtų g.gif
[/quote]
viskas klijuota paprastais sausais piestukiniais klijais smile.gif
Atsakyti
Murkse, Ieva V, labai grazus jusu darbeliai! wub.gif
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif kokios jus saunuoles merginos, as tik viena diena forume nebuvau, o cia tiek nauju darbu darbeliu ir visi labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 02 03, 22:39)

2. pagal medžiagą reik ziūrėt, kiek reikalauja

QUOTE(Manele @ 2011 02 04, 06:52)

QUOTE(Višniukė @ 2011 02 04, 07:29)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 02 03, 00:35)
Galvojau pasirodyti gatava, bet nezinau kada remint prisiruosiu, tai rodaus dabar

Ir maza smulkmenele - padekliukas po puodeliu. Tik truputi gaila pagal paskirti naudot, kad neapsibraizytu, tai mastau gal transformuosiu i magnetuka ant saldytuvo

na jau feja wub.gif AFIGIENA biggrin.gif ech man jos tokios tokios.. zodziu net truksta tikiuosi kada issiuvinesiu

o padekliukas fainas as net kavos pasidariau biggrin.gif siulau palikt padekliuka smagu kai puodeli kavos pakelsi nuo jo , as turi padekliukus vis naudoju nepasakyciau kad apsibraize

QUOTE(zuzanele @ 2011 02 03, 15:01)
Ateinu su dar vienu meškiuku

wub.gif as juos du siuvinejau ir sakiau daugiau gyvenime ne schmoll.gif o paziurejus tavo kazkaip noretusi dar koki pupui issiuvinet thumbup.gif

QUOTE(Auksuole @ 2011 02 03, 15:37)
Dabar galvoju ar ne per tamsų liną paėmiau sakuroms siuvinėti?

4u.gif man tamsokas blush2.gif imciau ar balta , ar antique white .....
QUOTE(Domė @ 2011 02 03, 17:03)
Ir  dar kvailas klausimas. Kuo skiriasi Ewo linas? Jis kietesnis standesnis??

as sito savaitgali kasiuluose klausiau biggrin.gif tai ewo yra pakaitalas lino nenaturalus bet nera tu siuliuku , nelygumu kaip pas lina smile.gif man taip isaiskino

QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 02 03, 20:39)

O čia mano poros dienų darbas, draugei dovanų bus:
Labai patiko kampukai, jaučiu ir toliau juos naudosiu, nes kainuoja tik 30ct vienas, o vargo daug mažiau. be to man ir gražiau ax.gif

labai grazu wub.gif na super kad cia parodei nes tuos kampucius buvau nuziurejus galvojau kai knygute vilksiu reiks isigyt ir dabar ieskau ir nerandu kur maciau doh.gif ACIU 4u.gif

QUOTE(murkse @ 2011 02 03, 22:04)
Dar kvepiantis dažais angel.gif
Metrika "Aurelija". Aida 16, Madeira siūlai. Siuvinėtos dalies dydis 12x20cm

labai graziai atliktas thumbup.gif

QUOTE(Ieva V @ 2011 02 04, 00:00)
Sveikos,

rodausi su savo nauju darbeliu, kuri dariau su tokiu malonumu, kad sunku apsakyti. Nu jau taip patiko ta meskuti siuvinet

na grozis wub.gif einu pasikuisti ir meskiu siuvinet jau taip jie meiliai atrodo pamirsus buvau
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2011 02 03, 23:00)
Sveikos,

Lietuviskas linas, DMC siuliukai, konvertuota is Anchor siuliuku.

bigsmile.gif niu kaip dailiai padaryta bigsmile.gif wub.gif šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Aciukas visosm uz pagyras... 4u.gif nu man taip patiko ta meskiuka siuvinet... nors ziauriai nemegstu BS, bet cia taip "skaniai siuvinejosi" smile.gif
Atsakyti
jau darbelių kad pridėjot ,akys raibsta 4u.gif 4u.gif ,nė vieno išskirt nesinori,tai visoms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ir aš noriu pasirodyt su tašike blush2.gif ,kadangi jau padovanota ir mergina labai patenkinta ,tai pasirodysiu ir viešai
user posted image
Atsakyti