Dar kvepiantis dažais
Metrika "Aurelija". Aida 16, Madeira siūlai. Siuvinėtos dalies dydis 12x20cm
QUOTE(murkse @ 2011 02 03, 21:04)
Dar kvepiantis dažais
groooozis
QUOTE(murkse @ 2011 02 03, 23:04)
Dar kvepiantis dažais
Koks mielas darbelis
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 02 03, 21:58)
Gražu...
O kur šiuos kampukus pirkai? Aš irgi ketinu knygutes gaminti, ir tokie kampukai būtų pats tas
O kur šiuos kampukus pirkai? Aš irgi ketinu knygutes gaminti, ir tokie kampukai būtų pats tas
QUOTE(Daisiuke @ 2011 02 03, 21:58)
Pirkau Artmanijoje. Na čia dekupažo reikmenų parduotuvė. Jų turėtų būti ir prie skrebinimo reikmenų. Aba galima internetu pirkti tik kažin ar apsimoka su siuntimu
QUOTE(murkse @ 2011 02 03, 22:04)
Dar kvepiantis dažais
Labai gražus darbelis
QUOTE(Daisiuke @ 2011 02 03, 21:10)
groooozis
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 03, 21:12)
Koks mielas darbelis
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 02 03, 21:15)
Labai gražus darbelis
ačiū mergytės už įvertinimą
zodziu ieskosim rpei dekupazo reikmenu aciu uz info!
QUOTE(Daisiuke @ 2011 02 03, 21:22)
zodziu ieskosim rpei dekupazo reikmenu aciu uz info!
. Ši parduotuvė ir Vilniuje yra
jau darbeliu groziai
o as va,pabaigiau pagaliau meskiukus vienus,tik kolkas neideti i atviruka,tai nesirodysiu
atejau siaip su klausimu-nugis uzsidegiau ir as ant tu nimue-turiu daug schemuciu,aciu merginoms uz gera nuoroda bet va,toks klausimas,nugis kaip gi atrodo ta mochera? caramel spalva,nr kaip ieskojau-nerandu,o mano gerasis google ismeta visiska nesamone man bent spalva ir gal ja galima pakeist i kokia kita?
o as va,pabaigiau pagaliau meskiukus vienus,tik kolkas neideti i atviruka,tai nesirodysiu
atejau siaip su klausimu-nugis uzsidegiau ir as ant tu nimue-turiu daug schemuciu,aciu merginoms uz gera nuoroda bet va,toks klausimas,nugis kaip gi atrodo ta mochera? caramel spalva,nr kaip ieskojau-nerandu,o mano gerasis google ismeta visiska nesamone man bent spalva ir gal ja galima pakeist i kokia kita?
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 02 03, 21:29)
naudojau ne mocherinį siūliuką. Neturėjau namie, nemezgu Pukuotas buvo, storas, padalinau jį per pusę, tada dar papukinau labiau. mano paraše gali Nimue žiedadulkių fėją rasti, pamatysi kaip gavos.
na,as turiu kalna vilnos,kur siuvinejama needlpoint ar tapestry-na,ten ne mochera,bet gal sakau,jei juos isskysrus-gal nebus baisus vaizdelis? as va kaip tik sia mergyte irgi susruosiau siuvinet aciu uz patarima
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 02 03, 21:47)
na,as turiu kalna vilnos,kur siuvinejama needlpoint ar tapestry-na,ten ne mochera,bet gal sakau,jei juos isskysrus-gal nebus baisus vaizdelis? as va kaip tik sia mergyte irgi susruosiau siuvinet aciu uz patarima
pabandyk, juk visad gali išardyti