Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

Dar kvepiantis dažais angel.gif
Metrika "Aurelija". Aida 16, Madeira siūlai. Siuvinėtos dalies dydis 12x20cm

user posted image
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 02 03, 21:04)

groooozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 02 03, 23:04)

Koks mielas darbelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 02 03, 21:58)
Gražu...  thumbup.gif
O kur šiuos kampukus pirkai? Aš irgi ketinu knygutes gaminti, ir tokie kampukai būtų pats tas  rolleyes.gif

4u.gif

QUOTE(Daisiuke @ 2011 02 03, 21:58)
daili uzrasine  rolleyes.gif

o kur tokiu kampuku galima gaut? labai praktiska sakyciau bigsmile.gif

4u.gif Pirkau Artmanijoje. Na čia dekupažo reikmenų parduotuvė. Jų turėtų būti ir prie skrebinimo reikmenų. Aba galima internetu pirkti tik kažin ar apsimoka su siuntimu g.gif

QUOTE(murkse @ 2011 02 03, 22:04)
Dar kvepiantis dažais

Labai gražus darbelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 02 03, 21:10)
groooozis  wub.gif

QUOTE(zuzanele @ 2011 02 03, 21:12)
Koks mielas darbelis wub.gif

QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 02 03, 21:15)
Labai gražus darbelis wub.gif

ačiū mergytės už įvertinimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
zodziu ieskosim rpei dekupazo reikmenu g.gif aciu uz info!
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 02 03, 21:22)
zodziu ieskosim rpei dekupazo reikmenu  g.gif aciu uz info!

drinks_cheers.gif. Ši parduotuvė ir Vilniuje yra thumbup.gif
Atsakyti
jau darbeliu groziai wub.gif
o as va,pabaigiau pagaliau meskiukus vienus,tik kolkas neideti i atviruka,tai nesirodysiu blush2.gif
atejau siaip su klausimu-nugis uzsidegiau ir as ant tu nimue-turiu daug schemuciu,aciu merginoms uz gera nuoroda 4u.gif bet va,toks klausimas,nugis kaip gi atrodo ta mochera? caramel spalva,nr kaip ieskojau-nerandu,o mano gerasis google ismeta visiska nesamone doh.gif man bent spalva ir gal ja galima pakeist i kokia kita? g.gif
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 02 03, 21:26)
drinks_cheers.gif. Ši parduotuvė ir Vilniuje yra  thumbup.gif

as is kauno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 02 03, 21:29)
atejau siaip su klausimu-nugis uzsidegiau ir as ant tu nimue-turiu daug schemuciu,aciu merginoms uz gera nuoroda 4u.gif bet va,toks klausimas,nugis kaip gi atrodo ta mochera? caramel spalva,nr kaip ieskojau-nerandu,o mano gerasis google ismeta visiska nesamone doh.gif man bent spalva ir gal ja galima pakeist i kokia kita? g.gif

naudojau ne mocherinį siūliuką. Neturėjau namie, nemezgu biggrin.gif Pukuotas buvo, storas, padalinau jį per pusę, tada dar papukinau labiau. mano paraše gali Nimue žiedadulkių fėją rasti, pamatysi kaip gavos.
Atsakyti
na,as turiu kalna vilnos,kur siuvinejama needlpoint ar tapestry-na,ten ne mochera,bet gal sakau,jei juos isskysrus-gal nebus baisus vaizdelis? as va kaip tik sia mergyte irgi susruosiau siuvinet biggrin.gif aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 02 03, 21:47)
na,as turiu kalna vilnos,kur siuvinejama needlpoint ar tapestry-na,ten ne mochera,bet gal sakau,jei juos isskysrus-gal nebus baisus vaizdelis? as va kaip tik sia mergyte irgi susruosiau siuvinet biggrin.gif aciu uz patarima 4u.gif

pabandyk, juk visad gali išardyti mirksiukas.gif
Atsakyti