Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios

QUOTE(M_A @ 2011 02 03, 13:11)
ir pagaminti kremai nebrangūs palyginus.

Sudėtis: sviestmedžio sviestas, makadamijų, saldžiųjų migdolų, simondsijų aliejai, frankineso, rožių, rožmedžių eteriniai aliejai.

čia ne kremas, o aliejų mišinys - tai yra vartotojų klaidinimas, negalima pagalio vadinti dešros, kaip ir nereikėtų aliejų mišinio ar sviesto vadinti kremu. vat nusipirks kokia mergaitė ir ateis čia skųstis, kad kasdien rytą vakarą tepė kremu ir oda nusausėjo.
Eina sau, kažkaip jau net nemalonu, kai žmonės pradeda taip spekuliuoti natūralumu su minimaliu žinių kiekiu doh.gif

Skaitykite sudėtis prieš perkant, kad tikrai gautumėte tai ko norite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 02 03, 14:27)
Jau pakeliui pas mane biggrin.gif
Susitvarkei?

Tai jo jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 03, 13:28)
čia ne kremas, o aliejų mišinys - tai yra vartotojų klaidinimas
ne pirmą kartą pagalvoju, kad reiktų į 1 temos žinutę didelėm raidėm parašyti tai, dažnai pasikartoja panašūs teiginiai, gal ateitų supratimas kas yra kas g.gif klausimas-kiek žmonių skaito pirmąją žinutę tik

QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2011 02 03, 13:46)
tai jei man suges (tfu tfu tfu), turėsi konsultuoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 03 vasario 2011 - 13:50
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 03, 14:28)
čia ne kremas, o aliejų mišinys - tai yra vartotojų klaidinimas, negalima pagalio vadinti dešros, kaip ir nereikėtų aliejų mišinio ar sviesto vadinti kremu. vat nusipirks kokia mergaitė ir ateis čia skųstis, kad kasdien rytą vakarą tepė kremu ir oda nusausėjo.
Eina sau, kažkaip jau net nemalonu, kai žmonės pradeda taip spekuliuoti natūralumu su minimaliu žinių kiekiu  doh.gif

o paskutiniu metu kasdien arba kas antra diena atsiranda/atrandama nauja tokia parduotuve g.gif
na bent jau rekomenduoja ant dregnos odos tepti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2011 02 03, 14:50)
ne pirmą kartą pagalvoju, kad reiktų į 1 temos žinutę didelėm raidėm parašyti tai, dažnai pasikartoja panašūs teiginiai, gal ateitų supratimas kas yra kas g.gif klausimas-kiek žmonių skaito pirmąją žinutę tik

tai jei man suges (tfu tfu tfu), turėsi konsultuoti biggrin.gif

ir po to vietoj pastovaus kartojimo didelem raidem parasyti "skaityti pirma psl" smile.gif

taip, atidarysiu "remontykla" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taskuotas_vabalas: 03 vasario 2011 - 13:59
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 03, 14:28)
Sudėtis: sviestmedžio sviestas, makadamijų, saldžiųjų migdolų, simondsijų aliejai, frankineso, rožių, rožmedžių eteriniai aliejai.

Eina sau, kažkaip jau net nemalonu, kai žmonės pradeda taip spekuliuoti natūralumu su minimaliu žinių kiekiu  doh.gif

Skaitykite sudėtis prieš perkant, kad tikrai gautumėte tai ko norite  ax.gif

mačiau, kad ten yra tiek kremų, tiek aliejų mišinių, bet pavadinta kremais, kas skaitys atidžiai, pamatys ar tai kremas ar aliejų mirinys 4u.gif aš tai laukiu komentarų, gal atsiras kas nors, pirkusių iš čia, nes hidrolatų kainos mane lb sudomino ax.gif
Atsakyti
Tai, kad kiti kremai net be konservantu, arba nepilnos sudetys g.gif
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2011 02 03, 15:20)
mačiau, kad ten yra tiek kremų, tiek aliejų mišinių, bet pavadinta kremais, kas skaitys atidžiai, pamatys ar tai kremas ar aliejų mirinys 4u.gif  aš tai laukiu komentarų, gal atsiras kas nors, pirkusių iš čia, nes hidrolatų kainos mane lb sudomino ax.gif

kas ismano tas atkreips demesi, o kiek tokiu yra? net ir cia panos dziaugiasi puikiu pasigamintu kremu, o po to paaiskeja, kad tai alieju misinys. o tam, kad pasigaminti krema skaitai aiskiniesi domiesi kas yra kas , kaip ir kas jungiama, daroma ir t.t. ir panasiai ir be pabaigos. Bent jau taip mano galva turetu buti ir taip as darau, toli grazu nekiekviena tai daro (remiuosi vis pasikartojanciu klausimu daznumu, o gal nekiekviena ir palausia..). o bent minimaliai pasidomejus net nekyla mintis, kad alieju misinys gali but vadinamas kremu. Jei cia sitoj temoj pasitaiko supainiojimu, tai eiline pirkeja kuri pamato EKOLOGISKA, NATURALU, o jei dar RANKU DARBO tikrai lengvai to nepastebes, nes paprasciausiai gali nezinoti, kad reikia kzaka stebeti. Cia panasiai kaip su aha rugstimi, tikrai nezinojau, kad tiek bedos is ju gali buti, kol cia neuzvire diskusija (tiesa apie aha kolkas visiskai nesidomejusi buvau, nes nenaudojau ir kolkas nesiruosiau naudoti, bet cia ne i tema.)
Papildyta:
QUOTE(eglute82 @ 2011 02 03, 15:30)
Tai, kad kiti kremai net be konservantu, arba nepilnos sudetys g.gif

jei tai alieju misinys konservantu ir nereikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taskuotas_vabalas: 03 vasario 2011 - 14:42
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2011 02 03, 14:40)
jei tai alieju misinys konservantu ir nereikia  4u.gif

sitai as zinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2011 02 03, 15:46)
sitai as zinau 4u.gif

nesigincyju 4u.gif
Atsakyti
Brrrr pasiskaiciu cia kelis postus ir baisu darosi. Tai taip iseina kad geriausiais aliejais, hidrolatais ir t.t prekiauja tik KN ir AromaNatural? na ir tas pranc. puslapis. o kaip su Gamtoskerai? Ka galite paskyti? Nes daugiausiai is ten perku unsure.gif
Apie AHA rugstis irgi cia naujienas suzinojau baisu darosi. Jeigu teisingai supratau tai naturaliom priemonem tokiu kaip inkstyru neisnaikinsi, nes irgi gali pakenkti blush2.gif Su cheminem gal isnaikinsi bet vel gi kenksi nu kazkoks uzburtas ratas gaunasi....
Del rudugio ir Delonos tai irgi perku is ten alieju maistui nerafinuota salto spaudimo. Kazkaip man atrodo geriau ir skaniau unsure.gif o cia pasirodo blogybe darau blush2.gif
Tarkim tokio kaip ekologisko moliugu seklu aliejaus gauti mano mieste isvis neimanoma.
Atsakyti
QUOTE(Kvakuska @ 2011 02 03, 15:57)
Brrrr pasiskaiciu cia kelis postus ir baisu darosi. Tai taip iseina kad geriausiais aliejais, hidrolatais ir t.t prekiauja tik KN ir AromaNatural? na ir tas pranc. puslapis. o kaip su Gamtoskerai? Ka galite paskyti? Nes daugiausiai is ten perku unsure.gif

4u.gif na ir apie Ekolinija neradau blogu atsiliepimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvakuska @ 2011 02 03, 15:57)

taip, tokia nuomone.. yra tokiu, kur uz sita produkcija galva paguldys biggrin.gif nes tai yra isbandyti, sertifikuoti delto patikimi produktai. Netikiu, kad visos pirktu vien tik is tu 3 minetu parduotuviu smile.gif o gamtos keru bent jau hidrolatai taip pat sertifikuoti, manau niekuo neprastesni, as imciau drasiai, bet is manes maza patareja 4u.gif
Atsakyti