QUOTE(M_A @ 2011 02 03, 15:20)
mačiau, kad ten yra tiek kremų, tiek aliejų mišinių, bet pavadinta kremais, kas skaitys atidžiai, pamatys ar tai kremas ar aliejų mirinys
aš tai laukiu komentarų, gal atsiras kas nors, pirkusių iš čia, nes hidrolatų kainos mane lb sudomino
kas ismano tas atkreips demesi, o kiek tokiu yra? net ir cia panos dziaugiasi puikiu pasigamintu kremu, o po to paaiskeja, kad tai alieju misinys. o tam, kad pasigaminti krema skaitai aiskiniesi domiesi kas yra kas , kaip ir kas jungiama, daroma ir t.t. ir panasiai ir be pabaigos. Bent jau taip mano galva turetu buti ir taip as darau, toli grazu nekiekviena tai daro (remiuosi vis pasikartojanciu klausimu daznumu, o gal nekiekviena ir palausia..). o bent minimaliai pasidomejus net nekyla mintis, kad alieju misinys gali but vadinamas kremu. Jei cia sitoj temoj pasitaiko supainiojimu, tai eiline pirkeja kuri pamato EKOLOGISKA, NATURALU, o jei dar RANKU DARBO tikrai lengvai to nepastebes, nes paprasciausiai gali nezinoti, kad reikia kzaka stebeti. Cia panasiai kaip su aha rugstimi, tikrai nezinojau, kad tiek bedos is ju gali buti, kol cia neuzvire diskusija
(tiesa apie aha kolkas visiskai nesidomejusi buvau, nes nenaudojau ir kolkas nesiruosiau naudoti, bet cia ne i tema.)
Papildyta:
QUOTE(eglute82 @ 2011 02 03, 15:30)
Tai, kad kiti kremai net be konservantu, arba nepilnos sudetys
jei tai alieju misinys konservantu ir nereikia