Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios

QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 01, 22:15)
roziniam reikejo sitos - user posted image

oi ne, čia jau per riuuužava biggrin.gif

o blizgis šiaip neblogas dienos šviesoj pasirodė, pigmentuotas toks biggrin.gif Sunaudosiu smile.gif

QUOTE(luli @ 2011 02 02, 19:53)
Merginos kur laikot savos gamybos kremukus g.gif ar saldytuve,ar galima spintelej g.gif Aciu 4u.gif

Kambary laikau smile.gif
Atsakyti
sveikos, vis pasiskaitau pasiskaitau ir viskas kaip ir aiskiau darosi. va svarstykles matau jau uzsakineja. As irgi prisideciau prie perkanciu. O kaip reikia atmatuoti pavyzdziui 15ml?
Atsakyti
Sveikos merginos, as irgi jungciausi prie induku pirkimo 4u.gif noreciau 5vnt - 30ml, ir 5vnt - 6oml (Kaunas) 4u.gif
Atsakyti
man skaniausiai kvepiantys hidrolatai: hamameliu, maliku, nerolio, morku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2011 02 02, 19:50)
aha smile.gif o kitokiu balzamui tai lyg ir nera  g.gif  nebent tos lupdaziui kur labiau skirtos, bet i jas taip paprastai ir nesupilsi, tikrai isbeks..
nebeziurejau vel, kokiu ten dar yra, bet tikiusoi maniskiai bus kokybiski. cia gal irgi kaip kokia partija papuola ziurint g.gif

QUOTE(luli @ 2011 02 02, 19:53)
Merginos kur laikot savos gamybos kremukus g.gif ar saldytuve,ar galima spintelej g.gif Aciu 4u.gif

spinteleje, kambaryje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liurda @ 2011 02 02, 14:41)
Merginos, o kaip jum levandu kvapas? Turiu dar roziu hidrolata, tai kvapas skaniai intensyvus, nors jausmas ant veido man labiau su levandu hidrolatu patinka.

man irgi nepatinka.. padariau kremą ir negaliu naudoti, nes tas kvapas žiauriai erzina.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2011 02 02, 22:43)
man irgi nepatinka.. padariau kremą ir negaliu naudoti, nes tas kvapas žiauriai erzina..  verysad.gif

nors oda ir maziau naudingu medziagu gauna, bet as darydama krema pilu truputi levandu hidrolato ir daugiau distiliuoto vandens, kad nebutu tiek aitrus tas kvapas, bet visvien stipriai jauciasi.. nelabai priprantu..
Atsakyti
AŠ vis vaikštau ir uostau levandų (na ir kitus) doh.gif sunkiai sunkiai, nors šiaip levandų kvapas man patikdavo g.gif

Mergaitės, gal turite kokį labai paprastą drėk. kremuko receptą (be kažkokių ypatingų/stebuklingų sąvybių: tiesiog drėkinamas)...
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 02, 15:36)
Vis tik geriau viena kita dėmelė ar spuogelis, jei sužalotas veidas.
Taip, kad siūlyčiau pagalvoti - gal geriau ilgiau to rezultato laukti, bet saugiau.

Dėkoju tau, Kunigunda, už tokį griežtą pasisakymą, rimčiau priverčia mąstyti smile.gif Aš maniau, kad atsargiai su tom rūgštim prasidėjau, na tik savaitė laiko, tad toliau būsiu dar atidesnė. Kaukę kaip jau minėjau dariau į 5ml 1 laš. AHA ir jokių ten kitokių pribumbasų, ir tą pačią dieną kremu netepiau. Laikiau 5 min. Kremukas 15 ml. į jį 3 lašai AHA (1%). Tai gaunasi ta pati koncentracija kaip ir kaukės. ax.gif Tai visgi gal geriau teptis link vakaro, o kitą dieną teptis jau kitą kremą ar su spf? Turiu Aubrey Organics miniuką su spf, reikės pasibandyti, gal jį iš naujo atrasiu. Nes vasarą nebuvo labai sužavėjęs.
Atsakyti
QUOTE(Liurda @ 2011 02 02, 14:41)
bella272 aciu uz svarstykliu nuoroda  4u.gif

As galeciau apsiimti stiklainiuku pirkima is www.suva.lt Mergaitem is kitu miestu galeciau persiusti, taigi jei dar yra norinciu, junkites  mirksiukas.gif
Rudo stiklo indukai 30 ml su juodu uzsukamu dangteliu (dangtelis su balta tarpine), viso 72 vnt:
1. Liurda - 15 vnt, Vilnius
2. godė - 15 vnt, Biržai
3. Taskuotas_vabalas???

user posted image
user posted image

Vakar pabandziau Palomos krema be emulsikliu pasigaminti, bet nesigavo  unsure.gif Tucumos sviesto neturejau, tai sviestmedzio 25 g dejau, vietoj sezamu al. - jojobos al., vietoj  Ylang ylang vandens - Levandu hidrolato.
Issukus sviesta su aliejum ir pradejus pilti vandeni, susijunge koks 20 ml, o like 20 ml - taip ir liko plaukioti. Beda nedidele, ta vandeneli ant vatos uzsipilu ir veida nusivalau  biggrin.gif bet jau kvapas levandu hidrolato  doh.gif Nu levandas as labai myliu, prisisejau galybe, plantacija ruosiuos auginti  biggrin.gif  bet nuo hidrolato kvapo net galva issiskausta. O dar ciela litra is AZ nusipirkau  doh.gif Reiks pilstyt i mazesne tara ir i pardavimu tema keliauti, kaina labai gera lyginant su LT parduotuvem
Merginos, o kaip jum levandu kvapas? Turiu dar roziu hidrolata, tai kvapas skaniai intensyvus, nors jausmas ant veido man labiau su levandu hidrolatu patinka.
http://palomaslabora...emulsikliu.html

Ačiū tau kad pagaliau emeisi sio reikalo....Godė- Biržai thumbup.gif
Atsakyti
Vakar dariau draugei kremuka, toks fainutis gavosi. Kažka esu prisiveikusi su savo veidelio oda 4u.gif pradėjau naudoti naturalius aliejukus, kremuka pasidariau, o oda eme ir nušerpetojo , pasidare jautri . Anksciau didelio demesio nekreipiau, naudojau "Margaritos "tonika, paskui kremuka, vakare su pieneliu nuvalydavau veideli ir tiek. Daba jei valau su minetu toniku tai graužia. Kai padariau kremuka, nuo indelio sieneliu kas liko sutepiau ant veido. Šyrit oda rami, grazi, jokios zymes kad buvo suerzinta thumbup.gif . darysiuos ir sau toki.
Sudėtis jei kam idomi 4u.gif
Mangu sv, argano al. medetku al. alyvuogiu al. citrininiu verbenu hidroliatas, emulsinis vaskas, GSE, vit E, Mandarinu ir arbatmedzio EA.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 02 02, 15:39)
jei norit pirkti BET KĄ, tai yra ir dar pigesnių var.-rudugys pvz.
Man tai ta pard. atrodo nepatikima, neaiški ir t.t.

Turiu tūbelę iš AN, normaliai viskas, sandari g.gif

Kalbi apie tas tūbeles, skirtas lūpų balzamams? blyn, reikėjo man dar tiek vnt. pasiimti doh.gif

drinks_cheers.gif

AN ir man buvo labai gerai, bet visus išdalinau, pati nebeturėjau, MOnika neturėjo -teko tuos imti. jie ten kažkaip pro tą skylę išbėga, arba aliejus jau apstingusius pilti g.gif

QUOTE(liepa27 @ 2011 02 02, 15:46)
4u.gif aciu Kunigunda78 uz atsakyma,as maniau,kad uzrtektu sviesto kokio,kad kremas maitinantis butu,pvz mango,taukmedzio ar kt.

man vien aliejai žiemą negali padėti - būtinai turi būti vandens - čia rankoms, kūnui man iš vis nieko nereikia ax.gif, tai puikiai tinka ir vien aliejai

QUOTE(Mrs. R @ 2011 02 02, 15:47)
Etama - o man rudugio aliejus nekelia abejonių g.gif kaip ir delonos Man aišku kaip dieną, kad anie ne eko, jei napažymėta kitaip; ir jei jau žmonės juos valgo, tai patept plaukus, pėdas ir co... juo labiau galima g.gif

man baisu skaityti tokius dalykus, nu tikrai, nesuprantu ką jūs veikiate šioje temoje? jei jau gaminatės sau pačios - tai jūsų tikslas turėtų būti pasigaminti geriau nei parduotuvėje, 100 proc. natūralų ir su pačiom kokybiškiausiom medžiagom. Kam švaistyti laiką ir pinigus tik tam,kad kažką pasidaryti g.gif Tikrai pigiau bus nusipirkti jau tada gatavą ir dar kokybišką daiktą.

nelabai suprantu požiūrio - jei jau skirtas valgymui - tai turėtų tikti besąlygiškai ir odai? Ar tai reiškia, kad žmonės valgo tik tai kas yra gerai ir sveika? Net mano katinas pauostęs nevalgo to, ką mes kartais valgom (pvz., skanų bananą iš kart sukelta, o jei neskanus -pauosto ir užkasa), o jo konservai su tikrais mėsos gabaliukais, be jokių E priedų kvepia labiau nei žmogiški - tai aš turėčiau dabar jo maistą pradėti valgyti?

Buvau aš nusipirkusi iš aliejų ir delono aliejų - kur jūs matote jų kokybę - ar žinote kokius ekstrahentus naudojo jų išgavimui? Ar lyginote juos su KN aliejais - ten juk siaubas. Kadangi argumentus, kodėl jie blogi esu rašiusi n kartų - tai nesikartosiu.
Pasakysiu tik tiek, aš, kuri jau labai daug metų nenaudojų sintetinių priemonių ir viską gaminuosi pati, jei reiktų rinkti tarp rudugio/aliejų/delonos aliejų ir kokio chanel - net nesvarstydama imčiau Chanel, nes jo produkcija tikrai nepadarys odai tiek žalos, kaip nekokybiški aliejai.

Pamąstykite mirksiukas.gif

QUOTE(Atskridus @ 2011 02 02, 16:57)
atsiprasau , kad kartojosi , bet preita tema uzsidare..
noriu paklausti kodel distiliuota vandeni butina naudoti ? as naudoju mineralini..negi negerai kremui tos druskos ?
g.gif

kažkada su mineraliniu dariau skrabukus kūnui - po kelių dienų ten sėdėjo vilkas, su distiliuotų - schmoll.gif

QUOTE(Placebo. @ 2011 02 02, 20:12)
oi ne, čia jau per riuuužava biggrin.gif

tai ar kas sako, kad sudėtum visus 10 gr į 6 ml indelį? ax.gif
labai saikinga rožinė kuri ant lūpu net nesimatytų turbūt - 0,8 gr į 12 ml
user posted image

QUOTE(Flos @ 2011 02 02, 22:06)
Dėkoju tau, Kunigunda, už tokį griežtą pasisakymą, rimčiau priverčia mąstyti  smile.gif Aš maniau, kad atsargiai su tom rūgštim prasidėjau, na tik savaitė laiko, tad toliau būsiu dar atidesnė. Kaukę kaip jau minėjau dariau į 5ml 1 laš. AHA ir jokių ten kitokių pribumbasų, ir tą pačią dieną kremu netepiau. Laikiau 5 min. Kremukas 15 ml. į jį 3 lašai AHA (1%). Tai gaunasi ta pati koncentracija kaip ir kaukės.  ax.gif Tai visgi gal geriau teptis link vakaro, o kitą dieną teptis jau kitą kremą ar su spf? Turiu Aubrey Organics miniuką su spf, reikės pasibandyti, gal jį iš naujo atrasiu. Nes vasarą nebuvo labai sužavėjęs.

išlindus saulei iš vis reiktų atsisakyti procedūrų su AHA, galima kaukę kartą per savaitę ar kremo, jei jau labai reikia, bet kremas nuo saulės yra privalomas ir jei lauke daug laiko praleidžiama nuolat kartojamas, nes veidą gali nusėti pigmentins dėmės, kurių net rūgštis nepadės panaikinti.
net ir dabar, žiemą, jei naudoji priemones su AHA, eidama į lauką turėtum teptis su spf, nes negali žinoti ar neišlys saulutė - neverta rizikuoti schmoll.gif
Atsakyti