QUOTE(Etama @ 2011 02 02, 15:39)
jei norit pirkti BET KĄ, tai yra ir dar pigesnių var.-rudugys pvz.
Man tai ta pard. atrodo nepatikima, neaiški ir t.t.
Turiu tūbelę iš AN, normaliai viskas, sandari
Kalbi apie tas tūbeles, skirtas lūpų balzamams? blyn, reikėjo man dar tiek vnt. pasiimti
AN ir man buvo labai gerai, bet visus išdalinau, pati nebeturėjau, MOnika neturėjo -teko tuos imti. jie ten kažkaip pro tą skylę išbėga, arba aliejus jau apstingusius pilti
QUOTE(liepa27 @ 2011 02 02, 15:46)
aciu Kunigunda78 uz atsakyma,as maniau,kad uzrtektu sviesto kokio,kad kremas maitinantis butu,pvz mango,taukmedzio ar kt.
man vien aliejai žiemą negali padėti - būtinai turi būti vandens - čia rankoms, kūnui man iš vis nieko nereikia
, tai puikiai tinka ir vien aliejai
QUOTE(Mrs. R @ 2011 02 02, 15:47)
Etama - o man rudugio aliejus nekelia abejonių
kaip ir delonos Man aišku kaip dieną, kad anie ne eko, jei napažymėta kitaip; ir jei jau žmonės juos valgo, tai patept plaukus, pėdas ir co... juo labiau galima
man baisu skaityti tokius dalykus, nu tikrai, nesuprantu ką jūs veikiate šioje temoje? jei jau gaminatės sau pačios - tai jūsų tikslas turėtų būti pasigaminti geriau nei parduotuvėje, 100 proc. natūralų ir su pačiom kokybiškiausiom medžiagom. Kam švaistyti laiką ir pinigus tik tam,kad kažką pasidaryti
Tikrai pigiau bus nusipirkti jau tada gatavą ir dar kokybišką daiktą.
nelabai suprantu požiūrio - jei jau skirtas valgymui - tai turėtų tikti besąlygiškai ir odai? Ar tai reiškia, kad žmonės valgo tik tai kas yra gerai ir sveika? Net mano katinas pauostęs nevalgo to, ką mes kartais valgom (pvz., skanų bananą iš kart sukelta, o jei neskanus -pauosto ir užkasa), o jo konservai su tikrais mėsos gabaliukais, be jokių E priedų kvepia labiau nei žmogiški - tai aš turėčiau dabar jo maistą pradėti valgyti?
Buvau aš nusipirkusi iš aliejų ir delono aliejų - kur jūs matote jų kokybę - ar žinote kokius ekstrahentus naudojo jų išgavimui? Ar lyginote juos su KN aliejais - ten juk siaubas. Kadangi argumentus, kodėl jie blogi esu rašiusi n kartų - tai nesikartosiu.
Pasakysiu tik tiek, aš, kuri jau labai daug metų nenaudojų sintetinių priemonių ir viską gaminuosi pati, jei reiktų rinkti tarp rudugio/aliejų/delonos aliejų ir kokio chanel - net nesvarstydama imčiau Chanel, nes jo produkcija tikrai nepadarys odai tiek žalos, kaip nekokybiški aliejai.
Pamąstykite
QUOTE(Atskridus @ 2011 02 02, 16:57)
atsiprasau , kad kartojosi , bet preita tema uzsidare..
noriu paklausti kodel distiliuota vandeni butina naudoti ? as naudoju mineralini..negi negerai kremui tos druskos ?
kažkada su mineraliniu dariau skrabukus kūnui - po kelių dienų ten sėdėjo vilkas, su distiliuotų -
QUOTE(Placebo. @ 2011 02 02, 20:12)
oi ne, čia jau per riuuužava
tai ar kas sako, kad sudėtum visus 10 gr į 6 ml indelį?
labai saikinga rožinė kuri ant lūpu net nesimatytų turbūt - 0,8 gr į 12 ml
QUOTE(Flos @ 2011 02 02, 22:06)
Dėkoju tau, Kunigunda, už tokį griežtą pasisakymą, rimčiau priverčia mąstyti
Aš maniau, kad atsargiai su tom rūgštim prasidėjau, na tik savaitė laiko, tad toliau būsiu dar atidesnė. Kaukę kaip jau minėjau dariau į 5ml 1 laš. AHA ir jokių ten kitokių pribumbasų, ir tą pačią dieną kremu netepiau. Laikiau 5 min. Kremukas 15 ml. į jį 3 lašai AHA (1%). Tai gaunasi ta pati koncentracija kaip ir kaukės.
Tai visgi gal geriau teptis link vakaro, o kitą dieną teptis jau kitą kremą ar su spf? Turiu Aubrey Organics miniuką su spf, reikės pasibandyti, gal jį iš naujo atrasiu. Nes vasarą nebuvo labai sužavėjęs.
išlindus saulei iš vis reiktų atsisakyti procedūrų su AHA, galima kaukę kartą per savaitę ar kremo, jei jau labai reikia, bet kremas nuo saulės yra privalomas ir jei lauke daug laiko praleidžiama nuolat kartojamas, nes veidą gali nusėti pigmentins dėmės, kurių net rūgštis nepadės panaikinti.
net ir dabar, žiemą, jei naudoji priemones su AHA, eidama į lauką turėtum teptis su spf, nes negali žinoti ar neišlys saulutė - neverta rizikuoti