Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios

QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 02, 16:32)
AZ tubelėse kažkaip ir man viskas į apačią subėgo jomajo, o paskutinius kakavos co2 likučius sudėjau ir rožių absoliutą  - tai iš 3 balzamų tik 2,5 gavosi. net nežinau aš vėl ryšiuos į juos pilti, turbūt išardysiu, iškrapštysiu iš ten gėrį ir mesiu lauk  g.gif

Man viskas puikiai pavyko su tom tubelem g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liurda @ 2011 02 02, 14:41)
Vakar pabandziau Palomos krema be emulsikliu pasigaminti, bet nesigavo  unsure.gif Tucumos sviesto neturejau, tai sviestmedzio 25 g dejau, vietoj sezamu al. - jojobos al., vietoj  Ylang ylang vandens - Levandu hidrolato.
Issukus sviesta su aliejum ir pradejus pilti vandeni, susijunge koks 20 ml, o like 20 ml - taip ir liko plaukioti. Beda nedidele, ta vandeneli ant vatos uzsipilu ir veida nusivalau  biggrin.gif

o tu vandens visa kieki iskart ir supylei? As sakyciau, kad taip geriau nedaryti.. geriau po truputi pilti ir maisyti.. tada matysis, ar dar galima vandens pilti ar jau uzteks ir t.t..

QUOTE(prokruste @ 2011 02 02, 15:13)
Palomina, tavo bloge maciau, kad gaminai krema be emulsikliu. Tavo kremas ziuriu toks purus gavosi, o as vakar bandziau, tai mano toks skystimelis.
Proporcijos lyg ir tokios pat, bet as dar kokosu aliejaus dejau. Gal jie man viska sugadino. O gal mazokai saukau?

Nezinau kas tai galejo itakoti g.gif As KN kai vasara gaminausi krema be emulsikliu tai vandens irgi daug dejau (daugiau nei recepte), kremas gavosi skystaliukas toks.. bet labai fainas.. O saviski dabar kur dariau, tai butent toks purus isejo, nors vandens pagal proporcijas dejau gal daugiau nei KN kai dariau..

QUOTE(SaDa @ 2011 02 02, 15:47)
mergaites o ar kas nors gaminates dantu pastas, paskaiciau cia viena straipsneli kad soda labai gerai balina dantis, tai va susidomejau, bet idomu kad galima kazkokia dantu pasta ne vien tik su soda pasigaminti  g.gif  gal kas bandet?

Bryyla gaminosi.. dejo kreida ir balta moli..
Atsakyti
Liurda - 20vnt. 30ml stikl. indelių (Panevėžys)
Imčiau ir didesnių 10vnt.
Atsakyti
As galeciau apsiimti stiklainiuku pirkima is www.suva.lt Mergaitem is kitu miestu galeciau persiusti, taigi jei dar yra norinciu, junkites mirksiukas.gif
Rudo stiklo indukai 30 ml su juodu uzsukamu dangteliu (dangtelis su balta tarpine), viso 72 vnt:
1. Liurda - 15 vnt, Vilnius
2. godė - 15 vnt, miestas???
3. Taskuotas_vabalas???
4. Bella272 10vnt, (paimtu iš Vilniaus)
5. Secreat- 10vnt(Kaunas,is bedos rasciau kas paimtu Vilniuje)

Atsakyti
Merginos, ar as cia praziopsojau doh.gif , ar kuri uzsakote mini svarstykles ? As irgi ju labai noriu. Priglauskit, prasau ax.gif
Atsakyti
Ar yra kas bandęs tas svarstykles? Ar gerai veikia? Gal kuri galit dar įmesti nuorodą? blush2.gif
Atsakyti
Babi - http://www.buyincoin...roduct-751.html

bandau užsakinėt su įmonės MasterCard, gal atsiųs kokį pirkimo popierėlį, štai iš LaRedoute pirkau - tai nei pinigų, nei prekės doh.gif jau metus negaliu išsiaiškint...
Atsakyti
Aš paėmiau iš ten svarstykles (bet 100 g - 0.01g). dabar teks laukti, įtariu, apie mėn...
Atsakyti
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2011 02 02, 17:23)
Man viskas puikiai pavyko su tom tubelem g.gif

kurias naudoji, gal tas permatomas, po 0,35eur?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 02 02, 20:45)
kurias naudoji, gal tas permatomas, po 0,35eur?

aha smile.gif o kitokiu balzamui tai lyg ir nera g.gif nebent tos lupdaziui kur labiau skirtos, bet i jas taip paprastai ir nesupilsi, tikrai isbeks..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taskuotas_vabalas: 02 vasario 2011 - 19:52
Merginos kur laikot savos gamybos kremukus g.gif ar saldytuve,ar galima spintelej g.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2011 02 02, 19:53)
Merginos kur laikot savos gamybos kremukus g.gif ar saldytuve,ar galima spintelej g.gif Aciu 4u.gif

Aš dariau su ekokonservantu, tai kambary laikau smile.gif O draugei to paties nupyliau, tai pamačiau kad iš viso vonioj laiko - ir nieko smile.gif Liepiau stebėt, kad nepakistų kvapas, nes ji kitur neperneša doh.gif
Atsakyti