Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios

Mergaites,ir as noreciau induku,tik gal galima butu suzinoti kaina? rolleyes.gif rasiau as jiems maila,ale ats negavau..
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2011 02 02, 15:22)
Kunigunda - o plastmasiniam net kieto aliejaus negalėčiau laikyt? g.gif Seniai seniai esu sviestmedžio nusipirkus iš VCUP gal 20ml indelį, tai laikosi, neišgaruoja... O kad pagenda kremas tai net labai tikiu....

Dar sakykit - kai pilat lūpų balzamą į tubelę - neleidžia pro šonus? Man kažkaip negerai ten susibėga, paskui neveikia išsukimo mechanizmas... g.gif

tai tie iš cupo gal buvo sandarūs, o šituose suvos man net aliejų mišinys be vandens prasmiro, nes oksidavosi. kaip Rasma rašė- aliejams baisūs ne mikrobai, o ne sandarumas.
prisimenu buvau per daug kaukės pasidariusi, ir įdėjau į tokį indelį, galvojau po kelių dienų užsidėsiu - o po kelių dienų ten sėdėjo jau nemažas vilkas doh.gif. sandariuose taip tikrai nenutinka man schmoll.gif

AZ tubelėse kažkaip ir man viskas į apačią subėgo jomajo, o paskutinius kakavos co2 likučius sudėjau ir rožių absoliutą - tai iš 3 balzamų tik 2,5 gavosi. net nežinau aš vėl ryšiuos į juos pilti, turbūt išardysiu, iškrapštysiu iš ten gėrį ir mesiu lauk g.gif
Atsakyti
info iš suva: stikliniai ind. (dangt su tarpine) [perkant pakuotę/ perkant vnt.]:
30ml - 1.15/1.85
60ml - 1.36/1.78
120ml - 2.01/2.67

Pakuotės žymiai pigiau, bet siųstis bus nepigu - stiklas sveria doh.gif
Aš lankausi - Vilniuje bei Kaune bent kartą per sav smile.gif

vien žo, nepilsim nieko nei į plastasę, nei į lūpdažio tūbeles...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs. R: 02 vasario 2011 - 15:35
QUOTE(kristinkag @ 2011 02 02, 11:32)
Ir man paimkit, tik gyvenu Kazlu Rudoj tai dar iki manes siuntimas kainuos, bet man labai reiktu o jos visai nebrangios
jei norit pirkti BET KĄ, tai yra ir dar pigesnių var.-rudugys pvz.
Man tai ta pard. atrodo nepatikima, neaiški ir t.t.

QUOTE(Mrs. R @ 2011 02 02, 15:22)
Dar sakykit - kai pilat lūpų balzamą į tubelę - neleidžia pro šonus? Man kažkaip negerai ten susibėga, paskui neveikia išsukimo mechanizmas... g.gif
Turiu tūbelę iš AN, normaliai viskas, sandari g.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 02, 15:32)
AZ tubelėse kažkaip ir man viskas į apačią subėgo jomajo, o paskutinius kakavos co2 likučius sudėjau ir rožių absoliutą  - tai iš 3 balzamų tik 2,5 gavosi. net nežinau aš vėl ryšiuos į juos pilti, turbūt išardysiu, iškrapštysiu iš ten gėrį ir mesiu lauk  g.gif
Kalbi apie tas tūbeles, skirtas lūpų balzamams? blyn, reikėjo man dar tiek vnt. pasiimti doh.gif
Atsakyti
Damasko roziu hidrolato pakenciamas kvapas smile.gif Gal kiek per intensyvus, bet kremuose turetu neblogai kvepeti, dar jei su kokiais EA paderinus...

Merginos, visas pasizymejau, maziuka uzmigdziau, "suva" psl. issinagrinejau, einu rasyti jiem laiska. Pranesiu kai gausiu ats. mirksiukas.gif

Mrs. R jau parase kainas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liurda: 02 vasario 2011 - 15:52
Jei kas i Kauna vaziuotu,tai tada tikrai pasiimciau 10vnt- 30ml induku 4u.gif
Atsakyti
4u.gif aciu Kunigunda78 uz atsakyma,as maniau,kad uzrtektu sviesto kokio,kad kremas maitinantis butu,pvz mango,taukmedzio ar kt.
Atsakyti
Etama - o man rudugio aliejus nekelia abejonių g.gif kaip ir delonos Man aišku kaip dieną, kad anie ne eko, jei napažymėta kitaip; ir jei jau žmonės juos valgo, tai patept plaukus, pėdas ir co... juo labiau galima g.gif O nusipirkt kažką tikrai tikrai eko, kažin ar realu... Va man pvz labai aktualu eko miltai. Nėr jų... Net teta, auginanti tik sau, purškia kartą nuo žolių... o visi kiti purškia, augina prie autostrados ir ttt, ir ttt
Papildyta:
Etama - o man rudugio aliejus nekelia abejonių g.gif kaip ir delonos Man aišku kaip dieną, kad anie ne eko, jei napažymėta kitaip; ir jei jau žmonės juos valgo, tai patept plaukus, pėdas ir co... juo labiau galima g.gif O nusipirkt kažką tikrai tikrai eko, kažin ar realu... Va man pvz labai aktualu eko miltai. Nėr jų... Net teta, auginanti tik sau, purškia kartą nuo žolių... o visi kiti purškia, augina prie autostrados ir ttt, ir ttt
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2011 02 02, 17:22)
Dantis valau su trinta aktyvuota anglim thumbup.gif Labai gerai nuvalo apnašas ir natūraliai pabalina dantis...

o kur tu jos gauni? Emalio nebraizo?
Atsakyti
užstrigo SM doh.gif lo-fi versijoj matosi, o normalioj - nėr paskutinių žinučių....
Papildyta:
SaDa - aš naudoju rusišką angliuką arba ardau Sanito kapsulytes smile.gif
Kad braižytų nepastebėjau - ir taip sutrinta, ir dar patirpsta nuo vandens - būni tikras budulis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs. R: 02 vasario 2011 - 15:53
QUOTE(Mrs. R @ 2011 02 02, 17:22)
Dantis valau su trinta aktyvuota anglim thumbup.gif Labai gerai nuvalo apnašas ir natūraliai pabalina dantis...

o is kur tu jos gauni? Emalio nebraizo?

Oi atsiprasau uz pasikartojancia zinute, nebuvo ikele.
Papildyta:
QUOTE(Mrs. R @ 2011 02 02, 17:52)
užstrigo SM doh.gif lo-fi versijoj matosi, o normalioj - nėr paskutinių žinučių....
Papildyta:
SaDa - aš naudoju rusišką angliuką arba ardau Sanito kapsulytes smile.gif
Kad braižytų nepastebėjau - ir taip sutrinta, ir dar patirpsta nuo vandens - būni tikras budulis lotuliukas.gif

o geras kaip faina, imsiu ir as angliuka. Man mociute medzio zieves angli jaunystei sudegindavo ir duodavo valytis, ir tikrai buvo dantukai graziai pabale ir be apnasu, bet va kazkur paskaiciau kad braizo emali ir nebenaudojau, bet angliukas geras sprendimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaDa: 02 vasario 2011 - 15:53
atsiprasau , kad kartojosi , bet preita tema uzsidare..
noriu paklausti kodel distiliuota vandeni butina naudoti ? as naudoju mineralini..negi negerai kremui tos druskos ?
g.gif
Atsakyti