Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios

QUOTE(SECREAT @ 2011 02 23, 16:19)
as rimi esu pirkusi tokius plastmasinius kaip ir saukstus.rinkinuke yra 200ml,100ml,50ml,20ml,5ml ir 1ml.man pilnai ju uztenka matavimams smile.gif

O kur jus pirkote tuos saukstus, net neisivaizduoju kokio tipo parduotuvej tokiu dalyku ieskot.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 02 23, 16:32)
O kur jus pirkote tuos saukstus, net neisivaizduoju kokio tipo parduotuvej tokiu dalyku ieskot.

gi parase, kad rimi
Atsakyti
QUOTE(Doviljana @ 2011 02 23, 17:20)
nuo strijų labiausiai rekomenduotinas mandarinų aliejus-jis taip pat tinka ir kūdikių priežiūrai.

gal galima placiau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2011 02 23, 16:47)
gi parase, kad rimi

Sorry, praleidau pro akis kazkaip ta zodi
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 22, 15:09)
jau vien todėl, kad bičių vaškas visu 1000 proc yra natūralus ir niekaip neapdirbtas, o visi emulsiniai vaškai yra natūralios kilmės, bet tokia forma jų gamtoje nėra, jie turi praeiti tam tikras procedūras kol tampa tuo kuo yra, o ir poveikis bei savybės skiriasi - bičių vaškas yra bičių vaškas ir tuo viskas pasakyta.

Aišku, aš kažkaip panašiai ir galvojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2011 02 23, 16:52)
gal galima placiau blush2.gif  4u.gif

Cituoju P.Davis "Aromaterapija nuo A iki Ž":
"Dėl švelnaus poveikio Prancūzijoje vadinamas vaikų vaistu, dažnai naudojamas, kai vargina vaikystės pilvo skausmai, raugėjimas, žagsulys.<...>Nuo ketvirto ar penkto mėnesio, būsimoji motina, tam, kad padidintų odos elastingumą, turėtų kasdien masažuoti pilvo ir klubų sritis.Naudingas bet kuris aliejus ar riebus kremas, bet mandarinų aliejus ir nerolis dar veiksmingesni. Puikų mišinį galima pasidaryti iš 1 proc mandarinų aliejaus, 2 proc. nerolio ir pagrindinio rūdėtųjų erškėčių sėklų aliejaus. Šį aliejų sudaro 30-40 proc. labai odai naudingos gama linolo rūgšties."

Papildyta:
tiesa, nors šioje knygoje, teigiama, jog mandarinų ea nėštumo metu vartoti visiškai saugu, kiti šaltiniai nerekomenduoja jo pirmus 3 nėštumo mėnesius (manau papildomas atsargumas nepakenks ax.gif )
Papildyta:
Beje, kūdikiams, manau, aliejai nr.1 yra levandų (raminamasis, atpalaiduojamasis poveikis), dažnai naudojamas ir ramunėlių ea (pvz, sumaišyti su baziniu aliejumi 1-2 lašiukai naudojami pilvuko masažui, nuo pūtimo, taip pat gali padėti gydyti ausytės uždegimą) ir medetkų fotlis ar co2 gaminant kremuką nuo iššutimų 4u.gif
Atsakyti
Aciu visoms,kas nepatingejote man atrasyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviljana @ 2011 02 23, 19:15)

Beje, kūdikiams, manau, aliejai nr.1 yra levandų (raminamasis, atpalaiduojamasis poveikis), dažnai naudojamas ir ramunėlių ea (pvz, sumaišyti su baziniu aliejumi 1-2 lašiukai naudojami pilvuko masažui, nuo pūtimo, taip pat gali padėti gydyti ausytės uždegimą) ir medetkų fotlis ar co2 gaminant kremuką nuo iššutimų  4u.gif

aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
labai idomu ,apie medetkas tai zinojau, o apie ramuneliu toki paveiki tai ne blush2.gif reikia i sarasiuka itraukti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2011 02 23, 18:26)
aciu labai 4u.gif  4u.gif  4u.gif
labai idomu ,apie medetkas tai zinojau, o apie ramuneliu toki paveiki tai ne blush2.gif reikia i sarasiuka itraukti mirksiukas.gif

prašom, kad tik padėtų 4u.gif
tik svarbiausia nepamirškit, jog jokiais būdai negalima tepti ant odos gryno ea, būtinai atskieskit baziniame aliejuje kūdikiui 1-2 lašiukai į 5 ml bazinio aliejaus. ir į vonytę negalima lašinti gryno (pvz. levandų), nes ea vandeny netirpsta, o plaukioja paviršiuje, taigi iš karto nusėda ant odos, ir leliui būtų per stipri koncentracija. Žodžiu, galioja ta pati skiedimo taisyklė mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Esu naujokė šioje sritije, todėl gal patarsit kaip profesionales smile.gif Norėjau internetu užsisakyti keleta aliejukų, bet pastebėjau kad KN kainos labai skiriasi nuo kitu el. parduotuviu, tokiu kaip eko-jums, ekolinija. Patarkite ar geriau pirkti KN, nes jie deklaruoja akd tik pas juos TIKRI aliejai, ar jie visur daug maz vienodi, tik KN kainos ispustos? Kol kas planuoju uzsisakyti kokoso alieju ir avokadu alieju. Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 02 23, 16:15)
taviskis morku saknu aliejus, tai todel ir oranzinis.. reiketu tada naudoti ji misiniuose, o kiekis turetu buti iki 20 proc. galima ir maziau..
poveikis morku aliejaus bent jau man tai superinis.. man apramina sudirgimus, siaip oda labai pagrazeja, paskaisteja.. Dar morku aliejus labai plaukams tinka (nuo skilinejimo arba plauku striprinimui).. Zodziu, morkos yra geris.. beje, jei pirktas is patikimu tiekeju tai ir gerti ji labai gerai..

tik dabar pamaciau, kad alieju pirkai is Akomos.. na gerimui tai nenaudociau tada jo...

aciu, Palomina 4u.gif

O kur Jus perkat aliejus, jei manot, kad akoma ner geriausias variantas? 4u.gif
Atsakyti
mergaites patarkit kiek ko galiu deti kad gautusi lupu balzamas (tepamas), turiu:
mango sviesto, kakavos (sviesaus) sviesto, sviestmedzio, kokosu al., jojobos aliejaus, vasko, glicerino, e vitamino, kakavos absoliuto. Bet va nezinau kokiais kiekias deti kad gautusi geras lupu balzamas ir kvepetu kakava smile.gif, nei per kietas nei per skystas.

as cia KN puslapyje radau kremo recepta:
Kakavos sviesto 1dalis
Kakavos CO ekstrakto 0.1dalis (jei norite stipresnio aromaterapinio poveikio)
Kokosų al. 1dalis
Sviestmedžių al. 1dalis
Makadamijų/graikinių/lazdynų riešutų aliejaus 1dalis

kazi jei ideciau dar vasko ir mango sviesto, gal but nieko lupu balzamas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaDa: 23 vasario 2011 - 21:03