Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios

Gavau is Akomos siuntini su visais savo sviestais,aliejukais wub.gif toks milziniskas,tai net nezinau is laimes kur detis biggrin.gif jau planuoju kiek ko prigaminti reikes,ale tik kad egzaminui ruostis reikia,kremus i sona nustumti,bet uzpakalis dega,tai ne tas zodis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SECREAT: 23 vasario 2011 - 12:34
QUOTE(saulyyyte25 @ 2011 02 23, 10:50)
aha, jo kvapas nerealiai erzina mane. net negalvojau, kad esu tokia jautri kvapams  doh.gif
konsistencija tai normali, as tokį kremą naudoju jau kelis mėnesius, tik va šį kartą įsilašinau to ylang-ylang EA smile.gif mano odai jis labai patinka, pastebėjau, kad sumažėjo ant žandų šerpetojančių vietų ir netraukia odos, kaip kad su kitais kremais būdavo smile.gif
tai aš anksčiau gamindavausi su citrinų EA, kurio kvapas man labai patinka, bet kadangi tiek citrinų EA, tiek apelsinų EA yra fototoksiški, tai pabijojau dėti į veido kremą smile.gif dabar kai gaminsiu reikės paieškot kokio kvapo kuris manęs neerzintų ir būtų ne iš citrusinių vaisių smile.gif jaučiu bus sunku tokį surasti smile.gif

Kiek žinau, iš citrusinių greipfrutų ea ne fototoksiškas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Doviljana @ 2011 02 23, 14:05)
Kiek žinau, iš citrusinių greipfrutų ea ne fototoksiškas  mirksiukas.gif

tiesa, gal norite tą savo netinkantį perleisti, kaip sykis dar jo neturiu, jei iš patikimos parduotuvės pirktas, mielai perpirkčiau ax.gif
Atsakyti
laba diena,
turiu klausimeli, tik nepluskit naujokes biggrin.gif ,nusipirkau morku alieju is akomos, bet jis toks baisiai oranzinis, net ir maisytas nepraranda " zavaus" geltonumo...o noreciau ir diena panaudot.. gal per daug jo dedu i alieju misini, uztektu keliu gramu? ir gal kas pasidalintu patirtim, koks poveikis sio aliejuko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nada...: 23 vasario 2011 - 15:05
QUOTE(Nada... @ 2011 02 23, 16:04)
laba diena,
turiu klausimeli, tik nepluskit naujokes biggrin.gif ,nusipirkau morku alieju is akomos, bet jis toks baisiai oranzinis, net ir maisytas nepraranda " zavaus" geltonumo...o noreciau ir diena panaudot.. gal per daug jo dedu i alieju misini, uztektu keliu gramu?  ir gal kas pasidalintu patirtim, koks poveikis sio aliejuko?

taviskis morku saknu aliejus, tai todel ir oranzinis.. reiketu tada naudoti ji misiniuose, o kiekis turetu buti iki 20 proc. galima ir maziau..
poveikis morku aliejaus bent jau man tai superinis.. man apramina sudirgimus, siaip oda labai pagrazeja, paskaisteja.. Dar morku aliejus labai plaukams tinka (nuo skilinejimo arba plauku striprinimui).. Zodziu, morkos yra geris.. beje, jei pirktas is patikimu tiekeju tai ir gerti ji labai gerai..

tik dabar pamaciau, kad alieju pirkai is Akomos.. na gerimui tai nenaudociau tada jo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 23 vasario 2011 - 15:23
QUOTE(Palomina @ 2011 02 23, 16:15)
taviskis morku saknu aliejus, tai todel ir oranzinis.. reiketu tada naudoti ji misiniuose, o kiekis turetu buti iki 20 proc. galima ir maziau..
poveikis morku aliejaus bent jau man tai superinis.. man apramina sudirgimus, siaip oda labai pagrazeja, paskaisteja.. Dar morku aliejus labai plaukams tinka (nuo skilinejimo arba plauku striprinimui).. Zodziu, morkos yra geris.. beje, jei pirktas is patikimu tiekeju tai ir gerti ji labai gerai..

tik dabar pamaciau, kad alieju pirkai is Akomos.. na gerimui tai nenaudociau tada jo...

kaip suprast - morkų šaknų? smile.gif
o koks kitoks būna? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 02 23, 16:35)
kaip suprast - morkų šaknų? smile.gif
o koks kitoks būna?  ax.gif

dar buna morku seklu.. tai jis neturi oranzines spalvos.. savybes tai ir vieno ir kito labai geros..
Atsakyti
Mergytes,nesciajai kad odyte pasaugoti nuo striju reikia,kad kremukas labiau drekintu,ar maitintu?dabar turiu kruvas visokiausiu alieju ir mastau,ka cia sumakaluoti tokio smile.gif pameginsiu paderinti kazka,o jei kas daresi kazka panasaus ir nores pasidalinti del aliejuku,kad man tinginei greiciau truputi buti,busiu labai dekinga.Kadangi apie EA pakankamai ziniu dar neturiu,tai galvoju nedeti nieko visiskai,kad neduok Diev nepakenkti unsure.gif
Atsakyti
Kur Kaune butu galima nusipirkti keleta tamsaus stiklo 30ml induku kremui, siustis neapsimoka toki kieki ir ka galima rasti nebrangaus turio matavimui (sugraduotu pipeciu ar panaciai), gal kas bandet matuot mililitrus su storesniu kokiu svirkstu, kazin patogu taip alieju atmatuot butu?
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 02 23, 16:10)
Kur Kaune butu galima nusipirkti keleta tamsaus stiklo 30ml induku kremui, siustis neapsimoka toki kieki ir ka galima rasti nebrangaus turio matavimui (sugraduotu pipeciu ar panaciai), gal kas bandet matuot mililitrus su storesniu kokiu svirkstu, kazin patogu taip alieju atmatuot butu?

as rimi esu pirkusi tokius plastmasinius kaip ir saukstus.rinkinuke yra 200ml,100ml,50ml,20ml,5ml ir 1ml.man pilnai ju uztenka matavimams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2011 02 23, 15:49)
Mergytes,nesciajai kad odyte pasaugoti nuo striju reikia,kad kremukas labiau drekintu,ar maitintu?dabar turiu kruvas visokiausiu alieju ir mastau,ka cia sumakaluoti tokio smile.gif pameginsiu paderinti kazka,o jei kas daresi kazka panasaus ir nores pasidalinti del aliejuku,kad man tinginei greiciau truputi buti,busiu labai dekinga.Kadangi apie EA pakankamai ziniu dar neturiu,tai galvoju nedeti nieko visiskai,kad neduok Diev nepakenkti  unsure.gif

nuo strijų labiausiai rekomenduotinas mandarinų aliejus-jis taip pat tinka ir kūdikių priežiūrai.
kaip pagrindinį aliejų rekomenduoja naudoti rūdėtųjų erškėčių (rosa rubiginosa), taip pat kakavos sviestą. be to mišinius galima papildyti nerolio ea.

Griežtai nerekomenduotini nėštumo metu:
bazilikų, beržų, šiobrelių, jazminaičių(tačiau šį rekomenduoja naudoti gimdymo metu), kadagių, kedrų kiparisų, kvapniųjų šalavijų,mairūnų,miros, muskatų, pelargonijų,pipirmėčių, rozmarinų,peletrūnų.

nenaudotini pirmus 3 nėštumo mėnesius, vėliau naudotini labai mažomis dozėmis( nebent yra buvę persileidimų-tada negalima visai): levandų, ramunėlių, rožių.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 02 23, 17:10)

Man tai su svirkstais nepatogu matuot aliejus.. O dar buvo toks nutikimas, kad kol i svirksta pritraukiau aliejaus, tai isterliojau ta svirksta aliejum ir nusitryne visas sugradavimas (nes ant svirksto tiesiog nupiesta kazkokiais neatspariais aliejui dazais) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 02 23, 17:10)

Aš prieš daugiau nei metus pirkau Šeimos vaistinėj priešais Šilą, ar kaip jis ten, netoli pilies, ten jie kažkokią kosmetiką pilsto, tai turi, bet gal prieš važiuojant reiktų pasiskambinti ir paklausti mirksiukas.gif
Atsakyti