Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios

QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 23, 09:21)
o aš naudoju tokį kokį bitutės padarė  ax.gif

supratau thumbup.gif thumbup.gif buna ir pas mane tokio thumbup.gif reik kiba pasiryzt 4u.gif mirksiukas.gif

dar norejau paklaust - kaip gaminates sampuna? cia kiek ziurinejau LT tos bazes vadinamos -tai tokios itartinos g.gif ar yra LT geru? g.gif gal kas galit parasyt konkreciai kaip gaminat, ka dedat, is kur imat sudetines dalis? ax.gif 4u.gif ax.gif suprantu, kad visokie ea tai cia jau nuo plauku ir kitu niuansu ax.gif
Atsakyti
Labas smile.gif o tai tau tik kvapas to kremuko nepatinka? smile.gif kaip jo konsistencija, normali? poveikis dar turbut neaiskus? smile.gif)

QUOTE(saulyyyte25 @ 2011 02 22, 22:09)
pasigaminau sekmadienį kremuką savo jautriai veido odai. Bet niekaip negaliu priprasti prie to kvapo - pasirodo ylang-ylang EA kvapas man tikrai ne prie širdies  biggrin.gif . galvojau gal priprasiu bet šį vakarą tepdamasi kremą supratau, kad tikrai ne - nepadeda net mintis, kad ylang-ylang EA yra tikras gėris biggrin.gif
šiaip kremukas gavosi tikrai neblogas, tepasi labai neblogai, greitai susigeria smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Mazeika @ 2011 02 23, 10:26)
pasigaminau sekmadienį kremuką savo jautriai veido odai. Bet niekaip negaliu priprasti prie to kvapo

o jei pasigamintum kita kremuka,su kokiu apelsinu EA ir sumaisytum su siuo,tai nusimustu kvapas.man ir tas kvapas nepatinka,tai as ilasinau keleta lasiuku apelsinu aliejaus tai siek tiek numuse.manyciau papildoma kieki kremo pasidarius ir sumaisius su siuo,neerzintu kvapai ir nereiketu niekam dovanoti jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2011 02 23, 10:34)
o jei pasigamintum kita kremuka,su kokiu apelsinu EA ir sumaisytum su siuo,tai nusimustu kvapas.man ir tas kvapas nepatinka,tai as ilasinau keleta lasiuku apelsinu aliejaus tai siek tiek numuse.manyciau papildoma kieki kremo pasidarius ir sumaisius su siuo,neerzintu kvapai ir nereiketu niekam dovanoti jo smile.gif

Bet juk yra smagu, kai zmones pasidalija su kitais naudingais produktais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazeika @ 2011 02 23, 10:37)
Bet juk yra smagu, kai zmones pasidalija su kitais naudingais produktais smile.gif

as tiesiog patariau,kaip pinigu susitaupyti,o jei vistiek labai norisi kazkam duoti pabandyti savo priemoniu tai prasom biggrin.gif
Atsakyti
su emulsiniu vašku jau kaip ir pavyksta pasidaryti kremukų . Gaunasi "kremiškas". Pabandžiau daryti su bičų vašku, buvau nusipirkus, reikia sunaudoti kol šalti orai, nes kremai riebesni gaunasi su bičių vaškų. gavosi toks skystas riebalų mišinys. nėra kremiškumo. hidrolato neviršijau 40proc.
ar įmanoma padaryti kremišką kremą tongue.gif su bičiu vašku. ar čia aš proporcijų neatitaikiau g.gif kuom skiriasi gamyba nei su emulsiniu??
Atsakyti
QUOTE(Mazeika @ 2011 02 23, 10:26)
Labas smile.gif o tai tau tik kvapas to kremuko nepatinka? smile.gif kaip jo konsistencija, normali? poveikis dar turbut neaiskus? smile.gif)

aha, jo kvapas nerealiai erzina mane. net negalvojau, kad esu tokia jautri kvapams doh.gif
konsistencija tai normali, as tokį kremą naudoju jau kelis mėnesius, tik va šį kartą įsilašinau to ylang-ylang EA smile.gif mano odai jis labai patinka, pastebėjau, kad sumažėjo ant žandų šerpetojančių vietų ir netraukia odos, kaip kad su kitais kremais būdavo smile.gif

QUOTE(SECREAT @ 2011 02 23, 10:34)

tai aš anksčiau gamindavausi su citrinų EA, kurio kvapas man labai patinka, bet kadangi tiek citrinų EA, tiek apelsinų EA yra fototoksiški, tai pabijojau dėti į veido kremą smile.gif dabar kai gaminsiu reikės paieškot kokio kvapo kuris manęs neerzintų ir būtų ne iš citrusinių vaisių smile.gif jaučiu bus sunku tokį surasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2011 02 23, 10:47)
Pabandžiau daryti su bičų vašku, buvau nusipirkus, reikia sunaudoti kol šalti orai, nes kremai riebesni gaunasi su bičių vaškų. gavosi toks skystas riebalų mišinys. nėra kremiškumo. hidrolato neviršijau 40proc.
ar įmanoma padaryti kremišką kremą  tongue.gif su bičiu vašku. ar čia aš proporcijų neatitaikiau  g.gif kuom skiriasi gamyba nei su emulsiniu??

vakar įdėjau net 2 variantus, ar taip sunku perskaityti keliais lapais daugiau.
kodėl jūs tokios, visada visko norite ant gatavo ir dar kad į namus atneštų doh.gif

QUOTE(saulyyyte25 @ 2011 02 23, 10:50)
būtų ne iš citrusinių vaisių smile.gif jaučiu bus sunku tokį surasti smile.gif

yra citrusinių, kur pašalintos tos medžiagos ir drąsiai galima dėti į kremus ax.gif
Atsakyti
Merginos, o gal kuri gaminate ranku kremus? maniskis jau pasibaige, tai noretusi atnaujinti atsargas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 23, 10:56)
yra citrusinių, kur pašalintos tos medžiagos ir drąsiai galima dėti į kremus  ax.gif

nežinojau to smile.gif o gal žinai kur tokių galima įsigyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 23, 11:56)
vakar įdėjau net 2 variantus, ar taip sunku perskaityti keliais lapais daugiau.

nesunku perskaityti schmoll.gif ir skaitau temą nuosekliai , nes man labai įdomu 4u.gif
visų pirma Jūs įdėjote tik receptus, kaip gaminti neparašyta. aš norėjau paklausti ar yra kokie esminiai gaminimo skirtumai su bičių vašku ir su emulsiniu vašku , nes kaip sakiau su bičių vašku gavosi skystas riebalas joks ne kremas. ir beje , pagal antrą receptą neturiu tokių "produktų" . dėjau aliejus - sviestus (taukmedį, mango, jojobos, spanguolių, kakavos sv. gabaliuką ) ir žiūrėjau kad neviršyti liepų hidrolato daugiau kaip 40proc. Fazės susijungė bet nesigavo kremas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 23, 11:56)
.
kodėl jūs tokios, visada visko norite ant gatavo ir dar kad į namus atneštų  doh.gif

o kad į namus atneštų irgi nesupykčiau tongue.gif
Atsakyti
Cia kazkas klause apie sampuno gamyba. Dauguma naturaliu receptu kaip muilo baze siulo naudoti kastilijos muila ir zoleliu istraukas. Gal kas zino kur galima butu nusipirkti skysto tikro kastilijos muilo?
Dariau sampuna is muilo riesutu nuoviro, idejau istirpinto alyvuogiu muilo ir alieju trupuciuka. Nelabai man patiko, nes nesijaute muilinimo tongue.gif plaukai kaip istepti aliejumi buvo.Teko dar karta plauti su putoksliu doh.gif
Atsakyti