QUOTE(kristinkag @ 2011 02 22, 18:09)
Tai puiku supykdyt visai nenoriu, tik galvojau gal patarima gausiu kiek deti vasko kad tirstas kremas nesigautu, galejau ir tiesiai sviesiai paklausti
žinot, aš savo vyro ne visada mintis sugebu perskaityti, tai jau jūsų visų juolabiau.
Gal pradėkim nuo to, kas yra tirštas kremas. Mano nuomone, visi kremai yra tiršti, poskysčiai būna pieneliai, losjonai kūnui, emulsijos, fluidai būna geliniai ir pan. Juk nebūna skytų kųno sviestų ar lūpų balzamo kietumo veido kremo, tiesa?
Taigi, su bičių vašku pienelis nesigaus, tačiau normalaus tirštumo kremas - kuo puikiausiai.
pienelį galima darytis maišant vandenį su aliejum.
Kažkada daryto veido kremo proporcijos, sakyčiau gan lengvas jis kaip su vašku:
Vaško 2 gr.,
aliejaus - 14 ml
hidrolato -12 ml
konservantai
EA
Paskutinis mamai darytas kremas - riebus, bet gerai tepasi ir greitai susigeria, visai nelieka jokio riebumo ir švelni pamaitinta oda, nedaug reikia. baisiai jo patenkinta
Skirtas sausai odai 30 ml
bičių vaškas 3,5 gr
svistmedis -8 gr,
argano aliejus -5 ml
gardenia de inca maceratas -3 ml (galima imti kokį eliksyrą)
kviečių gemalų aliejus -5 ml
Paridžatų hidrolatas -8 ml
bosvelijų EA - 2 lašai
rožių 4 lašai
granatų co2 keli lašai
vit e -10 lašų,
naticidas -5 lašai,
rozmarinų co2 -7 lašai
relaxrides 25 lašai.
QUOTE(Te amo @ 2011 02 22, 18:14)
Aš tai dar nebandžiau daryti kosmetikos. Tik galvoju lūpų blizgį pagaminti.
iš ko gaminsi
QUOTE(lapuaite @ 2011 02 22, 18:54)
na mano akimis atrodo ne visai raudona, o ryskiai rozine ir su zeruciais
na bet esme, kad tikejausi kad ant lupu zeres kazkiek, o cia visai to nera, ikelsiu foto , kad aiskiau butu jei pavyks. beje balzama as dariau kieta(su sviestais,biciu vasku ir t.t.), o ne blizgesio pavidalo.. tai cia gal delto..
deja, bet ji yra tokia kokia ir nuotraukoje vyšnios raudonumo
kietame tai sunkiai matytųsi, benent būtum daug dėjusi baltos micos, tada ji sudarytų perlamutro efektą, o šita spalva būtų pablukusi ir turėtų matytis blizgučiai, bet iš principo tai blizgiams yra skirtos micos, ne lūpdažiams .