QUOTE(liepa27 @ 2011 02 19, 21:16)
man irgi toki sposa GSE buvo iskretes,kai ji ilasinau pradejo atsiskirinet aliejus nuo hidrolato,tai dar karta pakaitinau karsto vandens vonelej,pamaisiau ir viskas susijunge.
keista, bet man GSE niekada nieko panašaus nėra iškrėtęs
QUOTE(pieniu pieva @ 2011 02 20, 15:54)
O del roziu ir rozmarinu, tai cia kremas su jais turetu padeti, ar gal kokie vitaminai, maisto papildai?
Labai noreciau pati pasigaminti veiksminga veido krema butent siems periodams ar tiesiog skirta T zonai. Ieskau recepto, bet kol kas bergzdziai...
rožėm šiaip galima kvepintis, galima kokį aliejų pasidaryti, o rozmarinas - arba į kremą, arb į kokį aliejų, pvz. camelijų įlašinti kelis lašus -labai gerai džiovina spuogelius, mažina paraudimą.
Nu jau, kremų receptų pilnas internetas, tik be bandymų sunku pasakyti, kuris tiktų. Galų gale, Palomina pastoviai deda savo kremų receptus- jau bent vienąkokį nukopijuoti tikrai galima
QUOTE(witulee @ 2011 02 20, 18:57)
Merginos, norėjau Jūsų paklausti apie Nerolio hidrolatą: vienur rašoma, kad jis itin tinka sausai odai, kitur minima, kad reikėtų vengti sausai odai. Tai truputį susipainiojau kaip yra iš tikro. Mano oda sausa-normali, labai patinka jo kvapas, tai ir mąstau ar verta įsigyti
šiaip nerolis, kaip ir minėjo riebiai, mišriai odai, nes sausą gali ir pasausinti. Pvz., man jis šiltuoju sezonu - tobulybė, o šaltuoju sausiną odą, todėl žiemą susilaikau nuo jo, arba tik labai retai kada užsipurškiu, o vasarą -tai jis nr.1
QUOTE(Cefeidė @ 2011 02 20, 19:08)
Gal galit patarti kokią sudedamąją dalį ar dalis vyresniai odai?
Dedu kakavos, sviestmedžio, kokosų sviestus. Vynuogių kauliukų, nakvišų aliejus, šilkas, įvairūs EA.
dėčiau tokiu eiliškumu
sviestmedis + nakvišos + vynuogių kauliukų +kokosai + kakavos. man šilkas į vedo produktus kažkaip nelabai skamba, nežinau, aš jį sieju su plaukais, veidui yra ir geresnių dalykų
QUOTE(sky-blue eyes @ 2011 02 21, 10:26)
Kaip manote,jei i aliejus ideciau kofeino ar nieko tokio ir veida tepciau? nepages aliejai su kofeinu sumaisyti,zinoma labai daug nemaisyciau
nieko gero nebus
, nes kofeinas juk netirpsta aliejuje, negi taip sunku paskaityti viską iki galo