Labas mergaites!
Jau metus paskaitinau jūsų temas, tai prisijungiu tik dabar ir su klausimais iškart. kreipiuos į šių temų senbuves, ar šie puslapiai verti dėmesio:
http://naturalfacial....homestead.com/
http://hairrecipes.homestead.com/
http://naturalnailca...s.homestead.com
Irrrr gal galite parekomenduoti literatūros apie eterinius ir bazinius aliejus, ar top aromaterapeutus, žinau, kad buvo minėta kažkur, bet nebeatkausu...
QUOTE(Aggnesse @ 2011 02 18, 16:53)
Kunigunda, seką įsivaizduoju, esu pirkusi su kreditine kortele internetu, bet niekada iš prancūziškų parduotuvių.. Kiek bandžiau nagrinėtis tą puslapį, tai net pirminės registracijos nelabai radau.. Vadinas, iš jūsų posto galiu spręsti, kad pakanka susidėti norimas prekes į krepšelį ir tada sekti nuorodomis dėl apmokėjimo? Dėl pašto, ačiū, kad pasakėte, visada siuntinius gaudavau į namus, tad šio dalyko nežinojau..
ups.. paštą turbūt turėjote omeny elektroninį
ups.. paštą turbūt turėjote omeny elektroninį
kai susimesi į krepšą ir norėsi padaryti jau apmokėjimą -tada ir išmes prisiregistravimo lentelę. kaip ir daugumoje vietų, reikės sutinkti su jų sąlygomis, tada pasirinkti mokėjimo metodą ir jie nukreips ten kur reikės jau viską suvesti.
Taip, fedex'o nuorodą atsiųs į paštą, ir tokiu būdu matysite kaip siuntinys juda bei kada pasieks Vilnių. Dabar jau yra paslauga kai pristato į namus, anskčiau su pašu tekdavo bendrauti.
QUOTE(laumi @ 2011 02 18, 19:51)
Sveikos,
Gal galit kas pakomentuoti del proporciju? Ar dazniausiai trys lygiuos dalys eina skytu, kietu alieju ir vandens, ar geriau kazkurios dalies didinti? Ir kiek suprantu cia jau reikia labai intensyvaus plakimo, ane?
Gal galit kas pakomentuoti del proporciju? Ar dazniausiai trys lygiuos dalys eina skytu, kietu alieju ir vandens, ar geriau kazkurios dalies didinti? Ir kiek suprantu cia jau reikia labai intensyvaus plakimo, ane?
reiktų pažiūrėti namie pagal kokias aš proporcijas dariausi rankų kremą. Aš nieko neplakiau, ištirpinau šiltame hidrolate aloe miltelius, ištryniau nilinį sviestmedį su skystais aliejais, supyliau be jokių ceremonijų hidrolatą į aliejus ir pamaišiau šiek tiek, įlašinau rozmarinus ir kitus EA ir viskas
QUOTE(Gabija.a @ 2011 02 18, 22:06)
Irrrr gal galite parekomenduoti literatūros apie eterinius ir bazinius aliejus, ar top aromaterapeutus, žinau, kad buvo minėta kažkur, bet nebeatkausu...
žymiausias -Dominique Baudoux, bet yra ir daug kitų autorių, KN turi ten kažkokių autorių knygų
Papildyta:
QUOTE(Gabija.a @ 2011 02 18, 22:06)
kreipiuos į šių temų senbuves, ar šie puslapiai verti dėmesio:
daugiau mažiau kaip ir viskas gerai, bet jie boroksą naudoją -tai čia jau daugumos amerikiečių bėda
Aciu Kunigunda Bet ar yra tame tiesos , kad su ksantanu vargu ar atsiskirs vandenukas, nes jis jau sutirstejas, sungiau gal jam?
Ir dar galvoju kaip cia tas hormonines problemas iveikti. Man dazniausiai pries menstruacijas priauga spuogu, o po to vel gana graziai susitvarko veidas. Skaiciau kad rozes ir rozmarinai ta linkme teigiamai veikia. Bet kaip geriau, ar kuri laika ilgiau pavartoti tokiu produktu, ar atitinkamu ciklo metu tiktais? Gal kas jau spejot toki poveiki patikrint?
Ir dar galvoju kaip cia tas hormonines problemas iveikti. Man dazniausiai pries menstruacijas priauga spuogu, o po to vel gana graziai susitvarko veidas. Skaiciau kad rozes ir rozmarinai ta linkme teigiamai veikia. Bet kaip geriau, ar kuri laika ilgiau pavartoti tokiu produktu, ar atitinkamu ciklo metu tiktais? Gal kas jau spejot toki poveiki patikrint?
Hormonų pareguliavimui buvo rekomenduotas mišinukas: į 50 ml bazinio aliejaus (netinka tik jojobos (simondsijų) al.) įlašinti po 10 lašų pelargonijų ir ylang ylang EA. Tepti kasdien pilvo sritį bei krūtis. Sakoma, kad turi stangrinimo ir didinimo efektą krūtims bei puikiai veikia kaip afrodiziakas
QUOTE(laumi @ 2011 02 19, 11:31)
Aciu Kunigunda Bet ar yra tame tiesos , kad su ksantanu vargu ar atsiskirs vandenukas, nes jis jau sutirstejas, sungiau gal jam?
nelabai tokių maklių esu dariusi. Šiaip, kai į gelį savo gamybos dedi aliejų - jis plaukioja paviršiuje, bet čia gal reiktų atitaikyti proporcijas ir tada viskas būtų gerai.
Tiesiog nežinau kam tas ksantanas -jei be emulsiklių -tai be
per savo žioplumą sugadinau kremą dariau tėčiui venom kremuką, viskas gavosi labai nuostabiai, kol nepradėjau lašint EA ir konservanto, sulašinau EA, vis dar viskas ok, o vat ekokonservanto per durną žioplumą vos ne dvigubai daugiau privariau nei reik ir vsio, kremas akyse atsiskirdinėt pradėjo
QUOTE(Totosha @ 2011 02 18, 19:52)
Sveiki. As prisideciau
snd neuzvedziau masinos negalesiu navaziuot ir paimti o per kurjerius neapsimoka
QUOTE(M_A @ 2011 02 19, 17:28)
per savo žioplumą sugadinau kremą dariau tėčiui venom kremuką, viskas gavosi labai nuostabiai, kol nepradėjau lašint EA ir konservanto, sulašinau EA, vis dar viskas ok, o vat ekokonservanto per durną žioplumą vos ne dvigubai daugiau privariau nei reik ir vsio, kremas akyse atsiskirdinėt pradėjo
man irgi toki sposa GSE buvo iskretes,kai ji ilasinau pradejo atsiskirinet aliejus nuo hidrolato,tai dar karta pakaitinau karsto vandens vonelej,pamaisiau ir viskas susijunge.
QUOTE(Pink Martini @ 2011 02 19, 13:49)
Hormonų pareguliavimui buvo rekomenduotas mišinukas: į 50 ml bazinio aliejaus (netinka tik jojobos (simondsijų) al.) įlašinti po 10 lašų pelargonijų ir ylang ylang EA. Tepti kasdien pilvo sritį bei krūtis. Sakoma, kad turi stangrinimo ir didinimo efektą krūtims bei puikiai veikia kaip afrodiziakas
Ohoooo. Ylangus labai megstu, pelargonijas vis cia regiu minint, bet dar neuosciau, hidrolatas tai nelabai man ju, nors EA daznai skiriasi kvapas... O tai cia tie hormonai i ta puse reguliojasi? Del stangrinimo tai aisku viskas, bet del spuoguotumo idomu. Aisku isbandyti nepakenks bet kazkaip ir rozmarinai lygtais sakitosi hormonine sistema veikiantys...
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 19, 14:33)
nelabai tokių maklių esu dariusi. Šiaip, kai į gelį savo gamybos dedi aliejų - jis plaukioja paviršiuje, bet čia gal reiktų atitaikyti proporcijas ir tada viskas būtų gerai.
As tiesiog bandau prisiderint, jei daugumoj receptu alavijo gelis, o as jo neturiu, tai mastau apie savo gamybos geli. Nors jei tai neuztikrina kad neatsiskirs, tai mielai be ksantano apsieisiu. As kazkaip alavijo vis neisbandau... Pirktines priemones su alaviju man nelabai tikdavo, ypac plaukams ne per kur. Gal naturalus kitaip butu, gal ir verta isbandyti
QUOTE(laumi @ 2011 02 19, 23:22)
As kazkaip alavijo vis neisbandau... Pirktines priemones su alaviju man nelabai tikdavo, ypac plaukams ne per kur. Gal naturalus kitaip butu, gal ir verta isbandyti
be reikalo neisbandot,mane kazkokia odos liga uzpuole,baisinis niezulys kojose,tai vienintelis alavijo gelis ta niezuli nuima
QUOTE(doreme @ 2011 02 20, 10:14)
asnorejau uzsakineti, bet sugedus masinai nera kam paimti prekiu.