Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios

Liurda - o kaina kokia tų indelių? Man reikėtų ir plastmasinių, mažu kada Vilniuj būdama užsuksiu į tą suva, gal turės prekekyboj 'palaidų'...
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 02 01, 22:32)
Kaukytę su AHA tepiau ant smakro, kaktos ir nosies, kur kemšasi oda, yra dėmelių ir paberta. 
Dabar sau pradėjau su AHA ciklą, kaukę kelis kartus dėjausi (pagal AZ nusižiūrėta, darausi hidrolatą su guaru patirštinus į 5 ml lašinu 1 laš. aha), ir pasidariau silpną kremuką. Bijau per daug save džiuginti, tačiau dėmelės tiesiog kiekvieną dieną nyksta vis labiau, oda lygėja, labai švelni. Tik labai nubalau, nes nusiplovė kremo su DHA poveikis, bet jeigu taip ir toliau gražės, būsiu labai labai laiminga smile.gif

mano nuomonė rūgščių klausimu yra labai griežta - mažai ir retai -gerai, daug ir dažnai - blogis, kuris gali sugadinti odą visam gyvenimui doh.gif
be jokios abejonės, AHA padaro veidelį gražuti ir švaruti, bet mano pirma mintis - tu jo naudoji per daug schmoll.gif
Kaukė kartą per savaitę ir paskui kremukas kelis kartus - nieko tokio, bet jei kasdien purški hidrolatą, tepi kremu ir dar kaukę karts nuo karto užsidedi - jau turi skaičiuoti kiek tavo oda per dieną jos gauna. Ar esi tikra, kad ta dozė yra menka ir tavo odai nėra daroma jokia žala? AHA gali labai nuploninti odą, tada jau turėsi su ja rimtų bėdų, nes to natūraliu būdu nepataisysi. Į lauką, net jei kremas ir teptas iš vakaro geriau neiti be kremo su SPF. saulėtu laikotarpiu AHA iš vis reiktų vengti.
Vis tik geriau viena kita dėmelė ar spuogelis, jei sužalotas veidas.

Taip, kad siūlyčiau pagalvoti - gal geriau ilgiau to rezultato laukti, bet saugiau.

QUOTE(Deimantuke33 @ 2011 02 02, 00:06)
merginos,o gal koki labai paprastuti recepta kaukes su AHA zinot?kad mazai ko reiktu  biggrin.gif  4u.gif

taigi bet kokia kaukė, tik aha proporcijas taikyti

QUOTE(liepa27 @ 2011 02 02, 12:30)
4u.gif sveikutes,perskaiciau visus jusu blogus,bet recepto kremo  rankoms,gaminamo naudojant glicerina,neradau,kur galeciau surasti? ax.gif

gliceriną galima dėti į bet kokiį rankų kremą, tam visai nereikia spec recepto

QUOTE(Liurda @ 2011 02 02, 13:41)
Merginos, o kaip jum levandu kvapas?

hidrolatų dažniausiai baisus blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Mrs. R @ 2011 02 02, 14:25)
Liurda - o kaina kokia tų indelių? Man reikėtų ir plastmasinių, mažu kada Vilniuj būdama užsuksiu į tą suva, gal turės prekekyboj 'palaidų'...

nu nepirkite jūs tų plastmasinių - viską teko išmesti ką laikiau suvos plastmasėje -jie nesandarūs - žaliavos išdžiuvo, sukietėjo, kremai oksidavosi per kelias savaites. nesuprantu kam jie skirti doh.gif
Atsakyti
[quote=kunigunda78,2011 02 02, 15:36]
gliceriną galima dėti į bet kokiį rankų kremą, tam visai nereikia spec recepto
hidrolatų dažniausiai baisus blush2.gif
Papildyta:
4u.gif aciu uz atsakyma,sakykit,o kas turi ieiti i ranku kremo sudeti,kad jis butu ir maitinantis,nes vien aliejai,glicerinas kaip suprantu gali sausinti,o ranku oda labai isausejusi,suvytusi.
Atsakyti
niekur neteko matyti pirkti tusciu tubeliu, skirtu susideti pvz pasigamintiems ranku kremams, nes ranku krema butu daug patogiau issispausti is tubeles, o ne is paprasto indelio paimineti.

gal kuri kur mate?? bigsmile.gif
Atsakyti
mergaites o ar kas nors gaminates dantu pastas, paskaiciau cia viena straipsneli kad soda labai gerai balina dantis, tai va susidomejau, bet idomu kad galima kazkokia dantu pasta ne vien tik su soda pasigaminti g.gif gal kas bandet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaDa: 02 vasario 2011 - 15:12
[quote=Liurda,2011 02 02, 14:41]
bella272 aciu uz svarstykliu nuoroda 4u.gif

As galeciau apsiimti stiklainiuku pirkima is www.suva.lt Mergaitem is kitu miestu galeciau persiusti, taigi jei dar yra norinciu, junkites mirksiukas.gif
Rudo stiklo indukai 30 ml su juodu uzsukamu dangteliu (dangtelis su balta tarpine), viso 72 vnt:
1. Liurda - 15 vnt, Vilnius
2. godė - 15 vnt, miestas???
3. Taskuotas_vabalas???
4. Bella272 10vnt, (paimtu iš Vilniaus)

Atsakyti
QUOTE(Liurda @ 2011 02 02, 13:41)
bella272 aciu uz svarstykliu nuoroda  4u.gif

As galeciau apsiimti stiklainiuku pirkima is www.suva.lt Mergaitem is kitu miestu galeciau persiusti, taigi jei dar yra norinciu, junkites  mirksiukas.gif
Rudo stiklo indukai 30 ml su juodu uzsukamu dangteliu (dangtelis su balta tarpine), viso 72 vnt:
1. Liurda - 15 vnt, Vilnius
2. godė - 15 vnt, miestas???
3. Taskuotas_vabalas???

Aš irgi paimčiau. Kokius 10 vnt. Vilnius

Nugi šian kremukas, pirmas... ir pavyko lyg... tik kvapas kvapelis blink.gif lotuliukas.gif Kremukas: lazd. rieš. al, tamanų al., juodų kmynų al., hamamelių H, Pelargonijų ir apelsinų EA (Apelsinų dėjau daugiau dėl kvapo, bet jo net nesijaučia biggrin.gif), vitE, hial.rug., ekokonservantas ir em. vaškas. Reikės dar kokį nieko neįpareigojantį drėkinamąjį kremuką pasidaryti.

Gavau 3 hidrolatus (levandų, hamamelių ir morkų)... Na dar morkų toks... pusę velnio biggrin.gif Na o jau tie du....... doh.gif Kas maloniai kvepia iš hidrolatų? norisi kažkokio "lengvo", kad nosies neriestų. g.gif Gal reikės į Kvapų namus nueiti apsiuostyti lotuliukas.gif
Atsakyti
sakykit, o is aroma-zone kiek reikia euru surinkt, kad siustu nemokamai i Lietuva? ax.gif
Atsakyti
levandų hidrolato kvapas ir man tragiškas doh.gif vat citrininės verbenos pradžioj rietė nosį, o dabar labai patinka kvapas thumbup.gif rugiagėlių hidrolato kvapas fainas, nes beveik nesijaučia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2011 02 02, 16:02)
sakykit, o is aroma-zone kiek reikia euru surinkt, kad siustu nemokamai i Lietuva?  ax.gif

59 EUR ax.gif
Atsakyti
[quote=liepa27,2011 02 02, 14:41]
[quote=kunigunda78,2011 02 02, 15:36]
4u.gif aciu uz atsakyma,sakykit,o kas turi ieiti i ranku kremo sudeti,kad jis butu ir maitinantis,nes vien aliejai,glicerinas kaip suprantu gali sausinti,o ranku oda labai isausejusi,suvytusi.
[/quote]
hidrolato ir patarčiau benzoino

[quote=lapuaite,2011 02 02, 14:46]
gal kuri kur mate?? bigsmile.gif
[/quote]

LT? ne, neteko. nebent pirkti kokius pigius rusiškus produktu, juos išmest ir turėsite indelių, arba pirkti daug H produktų - jų labai gražučiai buteliukai

[quote=SaDa,2011 02 02, 14:47]
mergaites o ar kas nors gaminates dantu pastas, paskaiciau cia viena straipsneli kad soda labai gerai ablina dantis, tai va susidomejau, bet idomu kad galima kazkokia dantu pasta ne vien tik su soda pasigaminti g.gif gal kas bandet?
[/quote]

taip, gaminom, patiko, tik va, dantų pastos indelis nebesiardo - tai nėra kur jos per nauja dėti. Receptai iš AZ

[quote=Ninin,2011 02 02, 15:01]
Pelargonijų ir apelsinų EA (Apelsinų dėjau daugiau dėl kvapo, bet jo net nesijaučia biggrin.gif), vitE, hial.rug., ekokonservantas ir em. vaškas. Reikės dar kokį nieko neįpareigojantį drėkinamąjį kremuką pasidaryti.
Gavau 3 hidrolatus (levandų, hamamelių ir morkų)... Na dar morkų toks... pusę velnio biggrin.gif Na o jau tie du....... doh.gif Kas maloniai kvepia iš hidrolatų? norisi kažkokio "lengvo", kad nosies neriestų. g.gif Gal reikės į Kvapų namus nueiti apsiuostyti lotuliukas.gif
[/quote]
pelargonijos ir mane žudo ax.gif

nu kaip mes galime pasakyti kas tau galėtų kvepėti, nes man morkos ar hamamelis (KN) labai normalūs kvapai. Dieviu nerolio, jazminų , rožių, paridžatų ir pan. kvapus, bet yra tokių, kurios nei vieno iš šių kvapų tiesiog negali pakęsti, net supykina. Todėl teks pačiai pėdinti ir uostyti

[quote=Laura,2011 02 02, 15:02]
sakykit, o is aroma-zone kiek reikia euru surinkt, kad siustu nemokamai i Lietuva? ax.gif
[/quote]
59, tik pastaruoju metu pas juos ten kažkokie bardakai. mano vienas užsakymas nuo antradienio dar net neišsiųstas -tai gali tekti apsišarvuoti baisia kantrybe ax.gif
Atsakyti
Kunigunda - o plastmasiniam net kieto aliejaus negalėčiau laikyt? g.gif Seniai seniai esu sviestmedžio nusipirkus iš VCUP gal 20ml indelį, tai laikosi, neišgaruoja... O kad pagenda kremas tai net labai tikiu....

Dar sakykit - kai pilat lūpų balzamą į tubelę - neleidžia pro šonus? Man kažkaip negerai ten susibėga, paskui neveikia išsukimo mechanizmas... g.gif

o stiklinio induko reikėtų ir 30, ir 60 ir 120ml...

Dantis valau su trinta aktyvuota anglim thumbup.gif Labai gerai nuvalo apnašas ir natūraliai pabalina dantis...
Atsakyti