Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios

QUOTE(liepa27 @ 2011 02 17, 21:20)
4u.gif nerealus geris tas AN alavijo gelis,uztepiau ant nudraskytos odos-taip maloniai vesina,itariu,kad nusideginus ar kokiam vabzdziui igelus nepamainoma priemone bus.o ir kvapas jo labai mielas.

pas mane laiptinėj auga didžiulis alijošius, tai kai nieks nemato, pastoviai "pasiskolinu" lapą kitąsmile.gif nu man tai irgi nerealu su alijošium tepliotis thumbup.gif
Atsakyti
ir as dariausi pries keleta dienu krema be emulsikliu: 2 dalis sviestmedzio, 1 dalis skystuju alieju, 1,5 dalis alavijo gelis, + vitm.E ir konservantas, man labiau patinka ekokonservantas, arba biozolas (is Rusijos), GSE kazkuom neitinka g.gif
Sviestmedi plakiau su stipriu mikseriu, is AZ neatlaikytu lotuliukas.gif , ir pabaigoje dejau apie 5% Arrow root pudros irgi is AZ. Anksciau dejau kukuruzu arba ryziu krakmolo jei kremas riebesnis. Labai man patiko efektas, ir ne taip riebu, ir veido oda kaip su pudra ax.gif

merginos, o gal kuri turi patirties kovoje su pleiskanomis? mano drauge paprase pagalbos, pas ja labai riebus ir pleiskanoti plaukai. Pas mane tokiu problemu nera, tai ir nelabai gilinausi i pleiskanas g.gif
gal kas dare kokias kaukes plaukams? blush2.gif
einu ir pati info ieskoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alioniukas @ 2011 02 18, 12:22)
ir as dariausi pries keleta dienu krema be emulsikliu: 2 dalis sviestmedzio, 1 dalis skystuju alieju, 1,5 dalis alavijo gelis, + vitm.E ir konservantas, man labiau patinka ekokonservantas, arba biozolas (is Rusijos), GSE kazkuom neitinka  g.gif
Sviestmedi plakiau su stipriu mikseriu, is AZ neatlaikytu  lotuliukas.gif , ir pabaigoje dejau apie 5% Arrow root pudros irgi is AZ. Anksciau dejau kukuruzu arba ryziu krakmolo jei kremas riebesnis. Labai man patiko efektas, ir ne taip riebu, ir veido oda kaip su pudra  ax.gif

merginos, o gal kuri turi patirties kovoje su pleiskanomis? mano drauge paprase pagalbos, pas ja labai riebus ir pleiskanoti plaukai. Pas mane tokiu problemu nera, tai ir nelabai gilinausi i pleiskanas  g.gif 
gal kas dare kokias kaukes plaukams?  blush2.gif
einu ir pati info ieskoti  smile.gif

4u.gif as tai rozmarino et.al. i sampuna isilasinciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alioniukas @ 2011 02 18, 12:22)
merginos, o gal kuri turi patirties kovoje su pleiskanomis? mano drauge paprase pagalbos, pas ja labai riebus ir pleiskanoti plaukai. Pas mane tokiu problemu nera, tai ir nelabai gilinausi i pleiskanas  g.gif 
gal kas dare kokias kaukes plaukams?  blush2.gif
einu ir pati info ieskoti  smile.gif

QUOTE(liepa27 @ 2011 02 18, 13:50)
4u.gif as tai rozmarino et.al. i sampuna isilasinciau ax.gif

priklauso nuo pleiskanu pobudzio koki EA pasirinkti.. siaip rekomenduojama levandu, arbatmedzio EA.. dar radau, kad morku aliejus labai tinka (tiek EA, tiek fitolis kaip kauke).. na, ir visokiu kitokiu.. bet sie labiausiai minimi..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 02 18, 14:20)
priklauso nuo pleiskanu pobudzio koki EA pasirinkti.. siaip rekomenduojama levandu, arbatmedzio EA.. dar radau, kad morku aliejus labai tinka (tiek EA, tiek fitolis kaip kauke).. na, ir visokiu kitokiu.. bet sie labiausiai minimi..

As i sampuna nuo pleiskanu isilasinau arbatmedzio ea ilasinau tai kvapas nors nugriuk doh.gif bet paskui dinksta ant plauku nesijaucia. vyrui duosiu plautis galva nes jis pleiskanu turi daug gal nenugriu plaudamas galva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 02 18, 00:43)
soju gemalu ekstraktas odai gerai, bet jis man atrodo nekonservuoja  g.gif  tai geriau saldytuve laikyk savo krema..

dekui, laikysiu šaldytuve tada ax.gif
Papasakokit, prašau, kaip jūs pirmąkart užsisakinėjote iš užsienio reikiamų priemonių? Galvoju iš Aroma-zone bandyti užsakymą padaryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2011 02 18, 14:43)
Papasakokit, prašau, kaip jūs pirmąkart užsisakinėjote iš užsienio reikiamų priemonių? Galvoju iš Aroma-zone bandyti užsakymą padaryt  4u.gif

tai čia nieko ypatingo - sisimeti daiktus į krepšelį, spaudi apmokėti ir seki ką po ko daryti, tada suvedi kortelės prašomus duomenis ir voila, apmokėjima spadarytas, sąskaitėlė atkeliauja į paštą. o jau tada lauki kada supakuos ir atsiųs siuntinio sekimo duomenis.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 18, 16:58)
tai čia nieko ypatingo - sisimeti daiktus į krepšelį, spaudi apmokėti ir seki ką po ko daryti, tada suvedi kortelės prašomus duomenis ir voila, apmokėjima spadarytas, sąskaitėlė atkeliauja į paštą. o jau tada lauki kada supakuos ir atsiųs siuntinio sekimo duomenis.

Kunigunda, seką įsivaizduoju, esu pirkusi su kreditine kortele internetu, bet niekada iš prancūziškų parduotuvių.. Kiek bandžiau nagrinėtis tą puslapį, tai net pirminės registracijos nelabai radau.. Vadinas, iš jūsų posto galiu spręsti, kad pakanka susidėti norimas prekes į krepšelį ir tada sekti nuorodomis dėl apmokėjimo? Dėl pašto, ačiū, kad pasakėte, visada siuntinius gaudavau į namus, tad šio dalyko nežinojau..

ups.. paštą turbūt turėjote omeny elektroninį blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aggnesse: 18 vasario 2011 - 16:54
Sveikos merginos, gal kuri nors nori kartu uzsakineti is suvos ivairiu buteliuku? nesinori moketi to surinkimo mokescio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ddaivute @ 2011 02 18, 18:11)
Sveikos merginos, gal kuri nors nori kartu uzsakineti is suvos ivairiu buteliuku? nesinori moketi to surinkimo mokescio  schmoll.gif

Sveiki. As prisideciau
Atsakyti
Sveikos,

As kazkaip irgi vis gundausi pasidaryti krema be emulsikliu. Idomu ar gautusi jei daryciau viena dalis mangu su sviestmedziu (arma tik mango...), 1 dalis skysto aliejaus, ir viena dalis vandens? Skaiciau su alaviji geliu kazkas daretes, o jei tarkim hidrolata patirstinti ksantanu, gal mazesne tikimybe kad atsiskirs nuo riebaliuku? Nors tada gaul jau nebebus toks "tyras" tas kremukas... Gal galit kas pakomentuoti del proporciju? Ar dazniausiai trys lygiuos dalys eina skytu, kietu alieju ir vandens, ar geriau kazkurios dalies didinti? Ir kiek suprantu cia jau reikia labai intensyvaus plakimo, ane?
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2011 02 18, 17:53)
Dėl pašto, ačiū, kad pasakėte, visada siuntinius gaudavau į namus, tad šio dalyko nežinojau..

ups.. paštą turbūt turėjote omeny elektroninį  blush2.gif

Man atveze i namus, o irgi tikejausi, kad bus pastu, vos nepraziopsojau doh.gif 4u.gif
Atsakyti