Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios

QUOTE(@leja @ 2011 02 17, 19:58)
O kada deti alavijo geli? I vandens faze ar aliejine?

pagal mane tai reiketu ji deti tada kai jau ruosiamasi jungti fazes.. ta prasme, alavijo gelis + hidrolatai dedama i alieju su vaskais ir maisoma..
Atsakyti
4u.gif nerealus geris tas AN alavijo gelis,uztepiau ant nudraskytos odos-taip maloniai vesina,itariu,kad nusideginus ar kokiam vabzdziui igelus nepamainoma priemone bus.o ir kvapas jo labai mielas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 17 vasario 2011 - 20:21
QUOTE(Palomina @ 2011 02 17, 11:11)
kuri darysi?  ax.gif
kuri gaminaisi? ta su moliu? man tai jis labai ispurino plaukus ir pasausino.. tas nuoviras kuri paskutini karta dariau man labiau patiko..

Dariau su moliu bet netiko kazko
Atsakyti
Naudoti Aloe Vera kaip jūsų priežiūra turtas
Galite pasinaudoti savo Aloe vera gelis, savybės, įtraukiant ją į formulę (šaltas) pabaigoje turto. Už gerą stabilumą savo formas turėtumėte pridėti Aloe vera gelis nuo 5 iki 10% ir ne maišyti su formulėmis, kurių sudėtyje yra greipfrutų sėklų ekstraktas dėl nesuderinamumo.
Cia vertimukas is AZ apie jo savybes 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis 4u.gif
pasigaminau pagal Palomos receptuką kremą be emulsiklių tik kiek pakoreguotą dėl kai kurių produktų trūkumo ir atsižvelgiant į manosios odos savybes.. Viliuos nebeatsiskirs fazės smile.gif Dėkui labai jai už atsakymą dėl Tucumos sviesto analogo, nes jo neturėjau namuose ir dar vietoje neturimų vit. E ir greipfrutų sėklų ekstrakto dėjau Sojų gemalų CO2, tikiuos nesugadinau visko g.gif gal vis dėlto reikėtų manąjį kremuką laikyti šaldytuve, kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2011 02 17, 21:39)
Naudoti Aloe Vera kaip jūsų priežiūra turtas
Galite pasinaudoti savo Aloe vera gelis, savybės, įtraukiant ją į formulę (šaltas) pabaigoje turto. Už gerą stabilumą savo formas turėtumėte pridėti Aloe vera gelis nuo 5 iki 10% ir ne maišyti su formulėmis, kurių sudėtyje yra greipfrutų sėklų ekstraktas dėl nesuderinamumo.
Cia vertimukas is AZ apie jo savybes 4u.gif

unsure.gif tai iseitu,kad i kremuka,i kurio sudeti ieina GSE,alavijo gelio deti negalima?
Atsakyti
As pati kol nebuvau isiskaicius apie alavijo geli dejau i krema su GSE blush2.gif
Nieko blogo nepastebejau nei tepant ant odos, nei kremuke.
Bet kai paskaiciau daugiau taip nedarysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2011 02 17, 22:53)
As pati kol nebuvau isiskaicius apie alavijo geli dejau i krema su GSE blush2.gif
Nieko blogo nepastebejau nei tepant ant odos, nei kremuke.
Bet kai paskaiciau daugiau taip nedarysiu blush2.gif

4u.gif uzbaigsiu GSE,pirksiu ekokonservanta.
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2011 02 17, 23:11)
Labas vakarėlis  4u.gif
pasigaminau pagal Palominos  4u.gif receptuką kremą be emulsiklių tik kiek pakoreguotą dėl kai kurių produktų trūkumo ir atsižvelgiant į manosios odos savybes.. Viliuos nebeatsiskirs fazės smile.gif Dėkui labai jai už atsakymą dėl Tucumos sviesto analogo, nes jo neturėjau namuose ir dar vietoje neturimų vit. E ir greipfrutų sėklų ekstrakto dėjau Sojų gemalų CO2, tikiuos nesugadinau visko  g.gif gal vis dėlto reikėtų manąjį kremuką laikyti šaldytuve, kaip manot?

Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2011 02 17, 22:11)
Labas vakarėlis  4u.gif
pasigaminau pagal Palomos receptuką kremą be emulsiklių tik kiek pakoreguotą dėl kai kurių produktų trūkumo ir atsižvelgiant į manosios odos savybes.. Viliuos nebeatsiskirs fazės smile.gif Dėkui labai jai už atsakymą dėl Tucumos sviesto analogo, nes jo neturėjau namuose ir dar vietoje neturimų vit. E ir greipfrutų sėklų ekstrakto dėjau Sojų gemalų CO2, tikiuos nesugadinau visko  g.gif gal vis dėlto reikėtų manąjį kremuką laikyti šaldytuve, kaip manot?

soju gemalu ekstraktas odai gerai, bet jis man atrodo nekonservuoja g.gif tai geriau saldytuve laikyk savo krema..
Atsakyti
Sveikos, merginos, po truputį užsikrečiu ir aš namų gamybos kosmetikos liga. Kol kas dar tik eksperimentuoju, ir man reikia jūsų patarimų blush2.gif

Pirma, noriu pasigaminti dezodorantą, patį elementariausią (vanduo, alūno pudra, glicerinas, EA), tik nelabai orientuojuosi, kiek alūno pudros dėti į, tarkim, 50 ml vandens g.gif Gal pasidalintumėte tokia informacija?

Antra, gal kas nors žinote, kur galima būtų nusipirkti lanolino?
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2011 02 17, 22:27)
unsure.gif tai iseitu,kad i kremuka,i kurio sudeti ieina GSE,alavijo gelio deti negalima?

Jei gelis darytas su ksantanu tada ne 4u.gif
Atsakyti