Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios

QUOTE(bumsik @ 2011 02 16, 17:11)
Bet. Praėjus porai valandų tas kvapas ne tik kad dingsta, bet oda pradeda trenkti tarsi išrūgom kokiom  blink.gif Ar taip visom būna, ar tas mano aliejus koks nekokybiškas?

sveikos, esu pirkusi is akoma kokosu alieju ir man taip buvo, fee..
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 02 17, 08:53)

nežinau ar dar yra, bet KN buvo įmetę labai smagaus morkų kremo receptuką veidui - buvau jį pasidariusi ir man jis labai patiko, toks lengvutis čuotkuolis labai

ieskojau, bet neradau jau sio receptuko ax.gif gal galetum parasyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alioniukas @ 2011 02 17, 13:29)
ieskojau, bet neradau jau sio receptuko  ax.gif  gal galetum parasyti?  4u.gif

jei parašytum vakare man az namie paieškočiau, nes skelbti jo viešai negaliu ax.gif , tai KN intelektinė nuosavybė
Atsakyti
QUOTE(musonija @ 2011 02 17, 15:22)
sveikos, esu pirkusi is akoma kokosu alieju ir man taip buvo, fee..

as visada perku is akomo's ir man fainas, jokio blogo kvapo. O is kur dabar perkat?
Atsakyti
KN puslapyje yra morkų kremo receptas, tik nežinau ar čia tas smile.gif gal yra patobulinta versija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2011 02 01, 23:13)
parašiau tai bodylink svetainėj dėl kvapiųjų aliejų, tai atsiuntė dokumentą apie uogų kvapųjį aliejų (nes būtent apie jį klausiau), kur angliškai viskas apie jį parašyta, tai belieka išsiverst thumbup.gif

na ir ka gero ar blogo raso? Ar jau vertet?
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 02 17, 14:30)
KN puslapyje yra morkų kremo receptas, tik nežinau ar čia tas smile.gif gal yra patobulinta versija smile.gif

taip, būtent šitas ir yra. Tik aš dėjau kažkokį kitą aliejų vietoj mišinio
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 02 17, 12:30)

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2011 02 17, 14:35)
as visada perku is akomo's ir man fainas, jokio blogo kvapo. O is kur dabar perkat?

drinks_cheers.gif ir man jis thumbup.gif kaip jau rasiau net ryte rankos kvepia kokosu wub.gif
Atsakyti
gaminant krema, kada reikia deti alijosiaus ekstrakto? ar pradzioje i vandenine faze, ar pacioj pabaigoj i pagaminta krema...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2011 02 17, 19:36)
gaminant krema, kada reikia deti alijosiaus ekstrakto? ar pradzioje i vandenine faze, ar pacioj pabaigoj i pagaminta krema...? g.gif

pradzioje - i vandenine faze.. juk milteliai turi istirpti mirksiukas.gif
Atsakyti
O kada deti alavijo geli? I vandens faze ar aliejine?
Atsakyti