QUOTE(Dagma @ 2011 02 15, 16:41)
visa tai aš suprantu, ale kaip jam padėti
atrodo valgau normaliai, nesintetinį maistą, aišku po gimdymų nėra taip paprasta atsigauti, tai net nežinau kaip čia sau padėjus
kažko ryškiai organizmui trūksta, bet ko?
kadangi jau ne pirmas vaikas tai turėtum gerai žinoti kaip viska būna ir kiek užtrunka, čia ne maiste juk esmė. o merginos iš patirteis parašė, kurie produktai padeda, aš tokios patirties neturėjau, todėl ir patariau EA, kurie lietratūroje yra minimi šioms problemoms palengvinti
QUOTE(ViGaMa @ 2011 02 15, 19:47)
Norejau paklausti ar roziu vanduo gali alergizuoti? Parsisiunciau is Akomos ir kai papurskiu ant veido atsiranda raudonos demes ir taip jos truputi kaista, bet po kiek laiko praeina ir isnyksta, kai nusipirkau nieko nebuvo bet po savaites naudojimo pradejo tos demes atsirasti
QUOTE(SaDa @ 2011 02 15, 20:19)
Man su Roziu vandeniu is Akomos tas pats. As tai pagalvojau kad man labai netiko ir stovi nenaudojamas.
Tai gal rožių vanduo su kuo nors maišytas, gal koks konservantas yra. Esu bandžiusi rožių vandenis iš Kn ir AN - niekada nebuvo jokių bėdų. Teta buvo pirkusi iš sveikų produktų -tai ir buvo nelabai kas su veideliu, nupirkau iš AN - viskas gerai.
QUOTE(gosas @ 2011 02 15, 21:00)
Sveiki
Oda sausa (labai)
Raustanti su isipletusiais kapilerais (gal yra gydomas?)
pirma mintis - hamamelio hidrolatas - jis visada yra NO1 raustančiai ir su kapiliarais išsiplėtusiai odai. Ir kremą reiktų daryti būtent su šiuo hidrolatu, eržkėtuogių aliejum -jame daug vit C, o tai būtina tokiai odai, citrinų EA, bet tik ne fototoksinį, dar būtų galima dėti labdano į jį. dar merginos lyg medetkas šiam reikalui naudoja. Būtų gerai, kad tokios odos savininkė parašytų
Iš EA dar kiparisas, levanda ir gal kadagys tinka, tik veidui reiktų atsargiau su koncentracija.
QUOTE(ssaule @ 2011 02 15, 22:24)
noriu ir as paprasyti receptuko-zadu gamintis krema butinai su laukiniu morku ea irba morku fitoliu.
nežinau ar dar yra, bet KN buvo įmetę labai smagaus morkų kremo receptuką veidui - buvau jį pasidariusi ir man jis labai patiko, toks lengvutis čuotkuolis labai