Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios

QUOTE(bumsik @ 2011 02 16, 17:11)
Kvapas fantastiškas, savijauta superinė. Bet. Praėjus porai valandų tas kvapas ne tik kad dingsta, bet oda pradeda trenkti tarsi išrūgom kokiom 

man taip pat jokio nemalonaus kvapo ax.gif o rankas dar is ryto kvepia kokosais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bumsik @ 2011 02 16, 17:11)
Sveikos merginos šaunuolės. Kiek informacijos sudėjote šiame forume, aš net nespėju sekti ir skaityti  biggrin.gif Daug gerų patarimų radau, daug atsakymų į man iškilusius klausimus beeksperimentuojant su aliejais, sviestais ir t.t. Bet vat ir vėl turiu klausimuką ir atsakymo lygtais dar neradau, tai užklausiu jūsų. Kai kurios tepatės nerafinuotu kokosų aliejumi. Išmėginau ir aš. Kvapas fantastiškas, savijauta superinė. Bet. Praėjus porai valandų tas kvapas ne tik kad dingsta, bet oda pradeda trenkti tarsi išrūgom kokiom  blink.gif Ar taip visom būna, ar tas mano aliejus koks nekokybiškas? Pirkau iš eko-jums. Ten pat pirkusi esu sviestmedžių aliejų, tai tikrai nekokybišką pardavė, nes sviestmedis turi turėti spalvą ir kvapą, o tas mano pirktas - baltas kaip pienas ir visiškai bekvapis, žodžiu 100 proc rafinuotas, nors etiketėje ant indelio aiškiai parašyta "Ekologiškas, nerafinuotas". Tai vat, suabejojau ir dėl to kokosų aliejaus, ar jis geras?  g.gif

Man jokio blogo kvapo nelieka. Po dušo kažkada tepiausi, tai ryte dar kokosus užuodžiau, o tada tas kvapas dingo smile.gif
Atsakyti
Merginos, o sampuna ar galima pasigaminti paciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pearlshine @ 2011 02 16, 18:17)
Merginos, o sampuna ar galima pasigaminti paciai  4u.gif

Zinoma
Atsakyti
Aroma -zone yra daug sampunu receptu.
As laukiu uzsakytu muilo riesutu ir badysiu pagal Palominos recepta darytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2011 02 16, 20:13)
Aroma -zone yra daug sampunu receptu.
As laukiu uzsakytu muilo riesutu ir badysiu pagal Palominos recepta darytis 4u.gif

As dariausi pagal Palominos recepta tai mano plaukam netiko, mano riebus plaukai tai isdziuve liko sunkus pirstus vos buvo galima ikisti. Pabandymui darykites mazesni kieki gal ne visiem tinka doh.gif
Atsakyti
Aciu. Gal reikes isbandyti.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kuri darete savo vyrui krema / losjona / pieneli po skutimosi? Maniskis paprase padaryti, o as nezinau kokie aliejai ir kiti komponentai geriausiai tam tiktu rolleyes.gif Jo labai jautri oda. Ar jis turetu buti panasus kaip po depiliacijos? rolleyes.gif Atsiprasau, jei kartojuosi, bet kiek skaiciau, niekur neuzmaciau receptuko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2011 02 16, 20:13)

kuri darysi? ax.gif

QUOTE(kristinkag @ 2011 02 16, 20:25)
As dariausi pagal Palominos recepta tai mano plaukam netiko, mano riebus plaukai tai isdziuve liko sunkus pirstus vos buvo galima ikisti. Pabandymui darykites mazesni kieki gal ne visiem tinka  doh.gif

kuri gaminaisi? ta su moliu? man tai jis labai ispurino plaukus ir pasausino.. tas nuoviras kuri paskutini karta dariau man labiau patiko..
Atsakyti
Bandysiu ta paprasta, kur uzpilti muilo riesutus ir zaliosios arbatos lapeliai,galvoju det trupuciuka dilgeliu milteliu.
Atsakyti
QUOTE(Dagma @ 2011 02 15, 16:41)
visa tai aš suprantu, ale kaip jam padėti blink.gif atrodo valgau normaliai, nesintetinį maistą, aišku po gimdymų nėra taip paprasta atsigauti, tai net nežinau kaip čia sau padėjus g.gif kažko ryškiai organizmui trūksta, bet ko? g.gif

kadangi jau ne pirmas vaikas tai turėtum gerai žinoti kaip viska būna ir kiek užtrunka, čia ne maiste juk esmė. o merginos iš patirteis parašė, kurie produktai padeda, aš tokios patirties neturėjau, todėl ir patariau EA, kurie lietratūroje yra minimi šioms problemoms palengvinti

QUOTE(ViGaMa @ 2011 02 15, 19:47)
Norejau paklausti ar roziu vanduo gali alergizuoti? Parsisiunciau is Akomos ir kai papurskiu ant veido atsiranda raudonos demes ir taip jos truputi kaista, bet po kiek laiko praeina ir isnyksta, kai nusipirkau nieko nebuvo bet po savaites naudojimo pradejo tos demes atsirasti  doh.gif

QUOTE(SaDa @ 2011 02 15, 20:19)
Man su Roziu vandeniu is Akomos tas pats. As tai pagalvojau kad man labai netiko ir  stovi nenaudojamas.

Tai gal rožių vanduo su kuo nors maišytas, gal koks konservantas yra. Esu bandžiusi rožių vandenis iš Kn ir AN - niekada nebuvo jokių bėdų. Teta buvo pirkusi iš sveikų produktų -tai ir buvo nelabai kas su veideliu, nupirkau iš AN - viskas gerai.

QUOTE(gosas @ 2011 02 15, 21:00)
Sveiki 4u.gif
Oda sausa (labai)
Raustanti su isipletusiais kapilerais (gal yra gydomas?)

pirma mintis - hamamelio hidrolatas - jis visada yra NO1 raustančiai ir su kapiliarais išsiplėtusiai odai. Ir kremą reiktų daryti būtent su šiuo hidrolatu, eržkėtuogių aliejum -jame daug vit C, o tai būtina tokiai odai, citrinų EA, bet tik ne fototoksinį, dar būtų galima dėti labdano į jį. dar merginos lyg medetkas šiam reikalui naudoja. Būtų gerai, kad tokios odos savininkė parašytų ax.gif
Iš EA dar kiparisas, levanda ir gal kadagys tinka, tik veidui reiktų atsargiau su koncentracija.

QUOTE(ssaule @ 2011 02 15, 22:24)
noriu ir as paprasyti receptuko-zadu gamintis krema butinai su laukiniu morku ea irba morku fitoliu.

nežinau ar dar yra, bet KN buvo įmetę labai smagaus morkų kremo receptuką veidui - buvau jį pasidariusi ir man jis labai patiko, toks lengvutis čuotkuolis labai
Atsakyti
labai atsiprasau, kad ne i tema, bet gal pas jus greiciau atsakyma surasiu ax.gif
Gal zinote kas siuo metu daro uzsakyma is violey.com?? dar kart sorry blush2.gif
Atsakyti